Ne oluyor çözemiyorum... eşimin ailesi

görüşmeyi kesin gidip gelmeyin.
bu konuda ustelerseniz size kendi istedikleri gibi davranmayi hak gorecekler.
belliki istedikleri bir seyler olmuyor isler yolunda gitmiyor ki cephe almislar.
hic ustelemeyin.
kendileri cozuldugu zamanda cevaplarinizi verin onlar utansin.
bizimkilerde boyleydi gel diyince gelinsim git diyince gidilsin oyle az buz yolda degil 500 km enayi gibi surekli ordayiz her ay.
en son tepkiyi koydum bayramdan bayrama gitmeye basladik bi ara abim her ay geliyodu simdi gelin gelmiyo heralde dediler yuzume karsi.
evet gelmiyor cunku artik bir evi var ve ev gecindiriyor dedim.
simdi kendi evlendi 1 sene olacak daha 1 kere gitmedi es ailesine
ses cikaramiyorsanda umursama umursamadigini belli et.

Çok haklısınız işte tamda bu bizim durum. Banada ilk başlarda inanılmaz karıştılar müdahale ettiler, hep kendileri gibi olmamı isteyip, özellikle kv beni yönetebileceğini sandı ama yanıldı :)) bunu gördü ve o yüzden belkide bana karşı soğuk duruyor... şimdi taşlar yerine oturuyor. Eşime şikayetimi etmişlerdi en son. Beni bir robot gibi yönlendiremedikleri için kızgın olabilirler.

Hangimiz gecmedik bu yollardan hangimiz ezilmedik hangimiz soyle hangimiz :confused:

Erkek ailelerinin bircogunda mantik sudur. Gelin aldik. Bu kadar basit ve öz. Onlar gelin alıyorlar. Mutfak robotu gibi elektrikli supurge gibi televizyon gibi. Yedirsin icirsin, derlesin toplasin, eglendirsin ... Hizmet gorsun hanim kiz.

Oyle ayri evlerde bagimsiz bagimsiz bireyler gibi kendi kararlarini alan uygulayan cekirdek ailesiyle planlar yapan edepsizler olalim mi diye aldi onlar bizi:halay:

Fişimizi cekmeye calisiyorlar sonra cok ayip ediyorlar.

Niye çabalıyorsun konusahibi?Daha iyi ya sende al teli eline takıl k.k da 😁Ne gerek var konuşmaya çalışmaya

Küçük görümcem hemen ordan bana niye almadın dedi. Kv de eskiden alırdı dedi. Görümcem eee onun evi artık ayrı almaz dedi.
Gitmeyin.Sorarlarsa evdeki duvarlarla aynı işlevi görüyorsunuz onlar hiç olmazsa kaş göz işareti yapmıyorlar dersiniz.Eşiniz laf yaparsa onunda yüzüne vurun ananın yanında elinde telefon oturup burda bana güç gösterisi yapma diyin.Bu arada küçük görümce dediğiniz kaç yaşında?

Valla ben bir defa eeşim yokken ailemin evine geldim buraya geldim diye kv evine gittim. Kv 1 saat yanımda oturdu sonra spora gitmek için evden çıktı 1.5 saat yalnız başıma onu evde bekledim. Hep birlikte akşam yemek yiyelim yemeği hazırladım dedi beklemeye mecbur kaldım. Akşam oldu kimse yüzüme bakıp sohbet etmiyor kendi aralarında konuşup TV izliyorlar. Aşırı sinir oldum çok moralim bozuldu. O gün bu gündür eşim olmadan gitmiyorum ve gitmeyeceğim. Eşimle gidince de havadan sudan konuşup susuyorum. Artık bende mesafeliyim ki böyle olmayı hiç istemezdim

Neden düşünüp kafana takıyorsun ki... Canıma minnet deyip keyfine bak. Keşke her kaynana böyle mesafeli olsa. Belli ki sen ve eşinden "ay ne oldu bilmeden kalbinizi mi kırdık" demenizi bekliyorlar.

Bunu dersen yine eskisi gibi laf atmalar her şeye burun sokmalar başlar. O yüzden görmemizlikten gel. Sen ve eşin mutluysanız, başkalarını umursama, hele ki sana düşman gibi cephe alanları hiç umursama.

Ne dusunurlerse dusunsunler yani cok mu onemli ki?
Konusmuyolarsa sizde konusmayin.telefonla ugrasin..
Insanlar -herkim olursa olsun- ne dusunuyo diye kafaniza takarsaniz olan size olur

Sık sık gidip görüşmeyin, suratınızı asmayın ama size soru sormadıkça siz konu açmayın. Size laf sokarak sorarlarsa da kestirip atarsınız, asla sohbet eder gibi soru sonrası konu anlatmayın. Kısa, öz, detaya girmeden. Zaten sıkıntılı tiplerse ve sizi böyle bezdirme taktiği yapıyorlarsa bir yerden patlarlar ve tartışmaya çalışırlar. Durup iki sn bakıp konuya” ama siz de şöyle dediniz demezseniz, sadece gülüp oralı olmazsanız” siz kazanırsınız. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Sizi kontrol etmeye çalıştıklarını söylüyorsunuz, yola getirme vs gibi kendi kafalarında yazıyor olabilirler.

Aynı benimkiler bizimkiler ya da onlar hangi sıfatı yakıstırayım bilemedim
Boşa kürek çekiyorsunuz diyeyim size görev gibi görün gidin gelin hiç umursamayın

Siz neden cabaliyorsunuz ki . Madem esiniz kendi evinde bile telefonunu eline alip konusmuyorsa sizde gecin onun yanina alın elinize telefonunuzu . Siz konusmaya calistikca onlar kendilerini bir sey zannedip iyice sizi ezmeye calisacak

Back
X