Ne onerirsiniz?

Benim kaynanamı anlatıyorsunuz siz.Benimde babama saygısız davrandı.Anne yok bende.

Kayınvalideniz kaç yaşında?Yani eli,ayağı tutuyorsa niye kayınvalideler gelinle yaşamak istiyorlar,ben anlamıyorum?

İnsanlar değişmez, yine aynı şeyleri yaşarsınız. Ben kv ile mesafeliyim tavsiye ederim.

Konu yazdıklarından ibaret ise gorusmemekte haklısın. Uzak durmakta yarar var.

Bende görüşmüyorum. Eşim gidebilir. Yıllarca aynı şeyler tekrarlandı bir de bende bonus olarak ondan daha fesat bekar, kıskanç görümce de var. Yapıp yapıp unutuyorlar malesef. Şimdi de torunumu özledim türküsü başladı. Böyle vicdansız değildim ama sistematik laf sokma, kötülük, kıskanç karşısında görüşmüyorum. Eşiniz istiyor mu beraber yaşamayı?

Eşine net dille anlat. Gerekirse bagır çagır. Erkekler bazen durumun farkına varamıyor. Bende artık kvyi arayıp sormuyorum. Sözde kızı gibi seviyor.Ama laf sokuyor. Kendi ogluna laf sokuyor musun? Demekki lafta evladı gibi görüyor.Mesafeni korumaya devam et.Evine yerleşmeye zaten niyeti varmış

He benim ailemden biri tek laf etmemesine ragmen biri gelecek olsa evime esim selam dahi vermez kilini kipirdatmaz durum boyle olunca icimden hic birsey yapmak gelmiyor
Ay sinir oldum hadsize bak. Sizin aileye selam vermiyor ama anası gelsin kalsın derdinde. Çok istiyorsa kendi gitsin kalsın anasinda

Kayınvalideniz kaç yaşında?Yani eli,ayağı tutuyorsa niye kayınvalideler gelinle yaşamak istiyorlar,ben anlamıyorum?
72 yasinda benimle yasamak istemesinin sebebi hizmet beklemesi geldiginde butun gun oturur ama.kendi kizina gittiginde igne deligi kalmadan evini temizleyip doner o derece dinc hicbir hastaligi yok

Ben hic inanmiyorum kyv lerin gelinlerini kizi gibi gordugune icinden cikmayinca kendinin ki gibi olmuyor en ufak hareket, soz batar onlarinda bize oyle nitekim ki annelerimizle tartisiriz yeri geldiginde ama hic birini zincire takmayiz niye annemiz unuturuz gideriz. Onlarda da durum ayni bizimkileri bocuk gibi ipe diziyo

Ay sinir oldum hadsize bak. Sizin aileye selam vermiyor ama anası gelsin kalsın derdinde. Çok istiyorsa kendi gitsin kalsın anasinda
Bu beni delirtiyor diyebilirim zaman zaman eskisi gibi is hayatima dondugumde kendi ayaklarimin ustunde durmaya basladigimda daha cok basim agritmadan 7 sene iyi bi sure duzelmeyen seyler duzelmiyor sadece cocuk icin evlilige katlanmak.bana bos geliyor. Annem rahmetli 3 kardesiz bizim.icin babama katlandi ve sonu hüsranla bitti hastalik ustune hastalik ve en sonunda gocup gitti

Eşim geçen dediki. Kv benimle ana kız gibi olmak istemiş. Her derdini paylaşmak istemiş. Onun kızı yokmuş. Ben her hafta giderdim. Ama gitmeleri azaltınca laf sokmalar başladı.Ee anne kızına laf sokar mı. Erkeklerde saf hemen inanıyorlar. Kv ve gelin arasında sevgi olmadıgı için en ufak sözü batıyor.

72 yasinda benimle yasamak istemesinin sebebi hizmet beklemesi geldiginde butun gun oturur ama.kendi kizina gittiginde igne deligi kalmadan evini temizleyip doner o derece dinc hicbir hastaligi yok
Hizmete ihtiyacı varsa bile oglu 2 3gün de bir gitsin yardımcı olsun.Sen işe de başlayacaksın. Zamanında sana iyi davransaymış.Sende hattı olsaydı belki arada bakardın.

Anneleri oldugu icin gormezlikten geliyorlar aslinda bal gibi de biliyolar bir cogu annesini bize kotu gostermemek adina ustunu kapatiyolar. Ben evlenmeden once oglum mutlu olsun isterse hic bana gelmeyin derdi evlendim her hafta 1 gidiyoduk ona da illa haftada bir mi geleceksiniz niye daha sik gelmiyorsunuz demeye basladi sonra hergun arayip halini hatrini soracakmisim ben kendi annemi hergun aramiyorum kaldi ki kyv arayacakmisim oooooldu. Sagligi yerinde olmaz o durumlar ayri ama durup dururken de nasilsin diye hergun aramam dedim

Hizmete ihtiyacı varsa bile oglu 2 3gün de bir gitsin yardımcı olsun.Sen işe de başlayacaksın. Zamanında sana iyi davransaymış.Sende hattı olsaydı belki arada bakardın.
Bende hic hatri falan yok inan ki bi omur gormesem ne yapiyo diye merak etmem. Ne hali varsa gorsun ama esim bunu bi turlu anlamiyo ustu kapali da soylemedim direk gorusmek istemiyorum bana soyledikleri ,yaptiklari yüzünden dedim ve hala gorusturmeye calisma cabasi sinirlerimi hoplatiyo

Konu sahibi neden eşiniz sizi sürüklüyor?Kendi gitsin.Ben kayınvalideme 10 kere de tek gitsem onun oğluyla 1 kere gitmem onun gözünde daha değerlidir.Yani derdi oğluysa oğlu gitsin yemeğe,annesini görmeye.

Konu sahibi neden eşiniz sizi sürüklüyor?Kendi gitsin.Ben kayınvalideme 10 kere de tek gitsem onun oğluyla 1 kere gitmem onun gözünde daha değerlidir.Yani derdi oğluysa oğlu gitsin yemeğe,annesini görmeye.
Bende onu diyorum zaten git kendin torununu da gotur gorsun vakit gecirsin ama yok illa beni goturecek ki o da bize gelsin kalsin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…