- 24 Aralık 2014
- 5.236
- 7.022
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Çok güzel çok harika kulağa güzel geliyor değil mi ?
Eşimin tarafıyla ufak tefek sorunlar haricinde büyük sorunlarımız yok çok şükür seviyorum da onları. fakat bir huyları var ki iyi niyetli olsalar bile bir süre sonra insanı bayıyor.Şu an hasta ama iyiyken kayınvalidem özel bir yemek yaptığında çağırırdı her zaman değil bu da bana batmazdı normal karşılardım. Şimdi o görevi eşimin yengesi üstlenmiş durumda.Geçen gün kayınpederim çağırdı hemen bize gelin diye(eşimin yengesiyle altlı üstlü oturuyorlar beraber yemek yiyorlar) apar topar biz de birine bir şey oldu sandık gittik yolda köpek dolu arada 3 ev var ama akşamları yolda köpek dolu oluyor ve korkuyorum bildikleri halde gelin de gelin diye arıyorlar gittik köpekler koşturmaya çalıştı derken nefes nefese kaldım korktum küçüklüğümden beri korkuyorum zaten ağlamaya başladım korkudan köpek fobimi yenemedim.Bir gittik ortada bir tabak et var bizi et yemek için çağırmışlar sofrada 10 kişi var bir şey demedim ama sinir oldum sanki et diye öldük normalde zaten sevmem o kadarcık şey için insan mı çağırılır dedim içimden belli etmedim.Dün de yine aradılar özellikle akşamları arıyorlar bir şey yaptılarsa gelin pide yaptık diye çağırıldık bu sefer de her seferinde gitsek haftada 3 e 4 e çıkacak bu ama her seferinde de yollarda köpekle uğraşıyoruz bahane buldum başım ağrıyor dedim gitmedim iyi biz sana yollarız dediler gitmedik diye de sanırım tavır yaptılar ki bir şey yollayan olmadı çok da önemli değil zaten.Sürekli mıç mıç içiçe olmak istiyorlar sanırım ama ben hoşlanmıyorum onca insan 2 3 akşamda bir bir arada olmaktan ayda yılda bir olur ama sürekli olunca bıkıyorum oraya gitmesi de sorun gelmesi de köpek yüzünden. Her seferinde bahane de bulamıyorum eşim zaten gidelim ne olacak kafasında nasıl vazgeçiririm sürekli çağırmamaları için ?