• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne şimdi bu ?

Seviyorum ama mantığım duygularımın önüne geçti.Benim merak ettiğim pişman olup olmadığı..
Tavrımı son mesajımda koydum,geri dönüş yapmadı.Ha yapar mı onuda bilmiyorum.
Çok çektirdi,sürünsün.
bunu yapabildiysen ne ala canımm.pişmanlık olduğunu sanmıyorum pişman olcak adam daha farklı belli eder gururu okşanmıştır..

Dengesizdir. Ayrıldıktan sonra kendine sevgili bulamamıştır. Bari sevgili bulana kadar elimin altında dursun diyodur.
Bi de sen bitirdin beni, bi de sen öldürdün gibi cümlelerle de etkilemeye çalışıyodur.

Son düzenleme:
İlişkiniz bittikten sonra arkadaş kalabileceğinizi düşünmüş sadece. Altında çok bişey aramaya, kaçan kovalanır saçmalığına sarılmaya gerek yok bence.
Onu düşünerek davranmadım aslında.Olmuyorsa zorladım ve yine olmadıysa bitmiştir benim için dedim.
Ben onun için yeterince vakit harcadım.Gelipte böyle aklımı bulandırması garip geldi bana.
Ve ayrılırken ettiği sözler arkadaş kalabileceğimiz,hatta merhabalaşabileceğimiz bile cinsten değildi.

Dengesizdir. Ayrıldıktan sonra kendine sevgili bulamamıştır. Bari sevgili bulana kadar elimin altında dursun bari diyodur.
Bi de sen bitirdin beni, bi de sen öldürdün gibi cümlelerle de etkilemeye çalışıyodur.
Kimsede çıkıpta pişman olmuştur demedi :)
Ben pişman olup dönmesini hatalarını farketmesini dilerdim.Ha döner miyim,bu saatten sonra dönmem.

O kadar çabama rağmen olmadığını gördüm bu saatten sonra kendisi oynasın ben yokum.
Gerçekten böyle aklımı bulandırmaya çalışması çok çirkince.
Valla gerçekten seviyorsanız buraya "Ben yokum" yazması kolay oluyor.Kendimden bilirim :KK14: Hakkınızda hayırlısı.

Kovalamani istiyor, kovalamayi biraktiginda pesinden geliyor. Ayrilmaya niyeti yok ama bence senin olsun. Boyle bir dengesizle yapamazsin.

Herkes bunu söylemiş.Ben pişman olmasını dilerdim.Dönmek için değil en az benim kadar üzülmüş olması için.Gerçekten yedekte tutmak için yapmışsa bir kez daha kızdım kendime onun için 1,5 senemi harcadım
Öyle düşünmeyin yaşanması gerekiyor yaşanmış bundan sonra Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah

tamda sız boyle dusunun buraya konu acacak kadar kafanız onla mesgul olsun dıye yaptmstır.pis egolu martılar......o şaşkın yüzüne inşallah

Kovalamani istiyor, kovalamayi biraktiginda pesinden geliyor. Ayrilmaya niyeti yok ama bence senin olsun. Boyle bir dengesizle yapamazsin.

Ayrıldık zaten,bitti benim için.Bu saatten sonra zaten birleşmeye niyetimde yok.İsteyeceğini de sanmıyorum.
Sadece böyle gelipte beni sen bitirdin demesi garibime gidiyor.Yani sanki o koşmuş peşimden gibi..

Back
X