benim çok sevdiğim bir sevgilim var. okullar açılmadan kısa süre çalışayım, para biriktireyim deyip bir aylık bir işe girdim geçenlerde. bir çocuk ilk gün geldi yanıma oturdu. farklı gruplarda olduğumuzdan ara sıra görüyorum, gördüğümde yanıma geliyor. kpssye hazırlanacakmış, benim de kafam çalışır biraz ayıptır söylemesi, neyse laf olsun diye ben çalıştırır ya da yardımcı olurum gibi bir şey söylemiştim, ki iş yerinden başka bir arkadaşıma da ingilizce konusunda yardımcı oluyorum, tamamen arkadaşça bir tavırla söylenen bir şeydi yani, neyse, şimdi ne zaman görse ders çalışacaktık hani diyor. ben de dedim erkek arkadaşım geliyor yurdışından bu haftasonu, pek zamanım olamayacak sanıyorum. ama işte görünce sormak istediğin bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. ama bu herif arkadaşlarıyla birlikte hala hergün bana bakıyor, benim hakkımda konuşuyorlar anlayabiliyorum. hala bi heves, bi sohbet ortamı yaratma çabaları..demek istediğim bazen sen ne kadar istemediğini, zaten hayatında biri olduğunu söylesen de anlamak istemiyor birileri. ki kadın bu konuda daha yüzsüz bir cinsiyettir bence, daha fazlasını da yapar anlattığımın. belki böyle bir şey olmuştur, erkek arkadaşın da seninle arası bozulmasın diye, boş yere düşünüp kendini üzme diye söylemek istememiştir. ne bileyim.. ama belki de başka türlüdür.... belki sadece merak ettiğini, sakladığı için de daha çok öğrenmek istediğini söylemen işe yarar cevap almak için. ama anahtar kısmı bunu çok inanarak, çok sakin söylemek. o an ay bu beni kesin aldatıyor tribine neden olacak duygulardan arınarak konuşmak..