Ne söylemeli

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
biraz kızgınım eşime sizin fikrinizide almak istedim canlarım uzun zamandır yoktum ama öfkemin geçmesi için birilerine anlatmam gerekli yoksa çatlıcam eşimle severek evlendim 8 yıllık birliktelikten sonra evliliğimin ilk yıllarında görümce ve kayınvalide hayatımı zehir edene kadar herşey yolunda görünüyordu neyse onları anlatıp tekrar anlatıp can sıkmayım ( görümcem evleniyor ve bizim düğün borcumuz var daha evleneli 1 yıldı ve biz yüklü bir kredi çektiğimiz için borç ödüyoruz elimize krediden geriye fazla para kalmadığı için birikimde yapamadık haliyle neyse eşim kızkardeşine düğün hediyesi 3binliralık bilezik alacakmış ama bunu nasıl yapacağını duyunca kan beynime fışkırdı (( ya 2. kredi çekecem yada senin altınlarını bozduracam dedi (( ve ipler koptu düngece ben izin vermeyeceğimi söyleyince seni seçip evlendiğim için pişmanım dedi halbu ki hep ben seninle büyüdüm derdi (( bu nasıl iştir ben ne yapacam şimdi yada ne yapmalıyım ban akıl verecek var mı ((

hem borcunuz var hemde 3 bin liralık bilezik takmanın ne anlamı var hemde sizinkilerle ayy ben bile çok sinir oldum

kızkardeşine bilezik almak için ya senin altınları bozuracak ya kredi çekecek ha, mantıksızlığa bak
bana eşin doldurulmuş gibi geldi, bi erkek 3 bin liralık bilezik alcam diye böyle detay vererek çıkmaz ortaya bence, dolduruşa gelen koca en zor koca tipidir herhalde
allah kolaylık versin, valla ikna için bi yol gelmedi aklıma

Son düzenleme:
kesinlikle karşı çıkmalısın,
senin altınların üzerinde hiçbir hakkı yok ki, kardeşine verecek,
evlendiğime pişmanımı sinir haliyle söylemiş olabilir ama eşin çok haksız

hem borcunuz var hemde 3 bin liralık bilezik takmanın ne anlamı var hemde sizinkilerle ayy ben bile çok sinir oldum

(( 3binliralık olmasında kredi kartıyla bişey alalım dedim razı olmadı bende altınlarımı bozdurmak istemiyorum zaten eşimin ailesi bişey takmadı (( niye onlar için bozdurmak zorundayıım ki değil mi ? şimdi bana surat yapyor ((

zorunda falan değilsin, surat yaparsa yapsın, eğer o altınlarını bozdurup görümcene bilezik alırsan bu olayı ömrübillah unutmıcak ve ömrübillah eşinin kafasına kakcaksın, işin bu boyutunuda düşünemiyo erkekler ya

t.ederim canım ((

şimdiden çıldırıyorum canım birde bozdurup yollarsa ne yaparım bilmem (

kocana dini boyutundan bahsetsen, o altınlar kadının mehiridir, güvencesidir. İsteği olmadan kimse alamaz elinden.

ohh hem ailesi bişey takmasın hemde senin takılarınla 3 bin liraya takı yapsın yok öyle şey bence razı olma kimse sana aferin demeyecek

Biliyorum bir cogunuz bana kızacaksınız ama sizin yerinizde olsam esinle böyle bir sürtüşme yaşayıp iyice onlara bağlanmasını engellemek icin ben olsam verirdim.
Vermemekte, bu kadar kizmakta cok cok haklısınız. Zaten maddi sıkıntı içindesiniz ama para yine kazanılır. Kocanız dolduruşa gelen bir koca ise vermeyince daha cok onların tarafına çekilecek.
Eğer bu durum yüzünden boşanmayı düşünmüyorsanız verin ama kesin dille bunun son olduğunu söyleyin.

Bunun üzerine ben olsam hakkımı helal etmiyorum, bu altınlar da onlara yaramaz derdim ama kocan takmış kafayı illa bozduracak. Sizin durumunuz iyi olsa neyse de, sizinki de kötüymüş. Altınlarla kendi borcumuzu kapatalım demiyo da kardeşime bilezik yapcam diyor. Böylesine aç kabadayı, gömleksiz kibarağa derler.

ben altinlarimi bozdurcak olsam borcumuz icin bozdururum deseydin, illa borc yapmak istiyorsa anne-babasindan alsin kismet olursa birgun geri oder...

daha uygun bir şey dese bende birazını bozdur diyecektim ama 3 bin liradan bahsediyor altının gramı bu günlerde 90 lira civarı yaklaşık 30-32 gram bilezik yapar bu, gerçekten çok fazla ve gereksiz

daha uygun bir şey dese bende birazını bozdur diyecektim ama 3 bin liradan bahsediyor altının gramı bu günlerde 90 lira civarı yaklaşık 30-32 gram bilezik yapar bu, gerçekten çok fazla ve gereksiz

ayranı yok içmeye tövbe tövbee..
yakında düğünüm var kayınvaldem bile bana 2 tane takacaklar 3 bin yapıyor ne gerek var o kadar takmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…