Biliyorum bir cogunuz bana kızacaksınız ama sizin yerinizde olsam esinle böyle bir sürtüşme yaşayıp iyice onlara bağlanmasını engellemek icin ben olsam verirdim.
Vermemekte, bu kadar kizmakta cok cok haklısınız. Zaten maddi sıkıntı içindesiniz ama para yine kazanılır. Kocanız dolduruşa gelen bir koca ise vermeyince daha cok onların tarafına çekilecek.
Eğer bu durum yüzünden boşanmayı düşünmüyorsanız verin ama kesin dille bunun son olduğunu söyleyin.
aferin hiç demediler canım zaten elkızısın en önemli lafları(
Bunun üzerine ben olsam hakkımı helal etmiyorum, bu altınlar da onlara yaramaz derdim ama kocan takmış kafayı illa bozduracak. Sizin durumunuz iyi olsa neyse de, sizinki de kötüymüş. Altınlarla kendi borcumuzu kapatalım demiyo da kardeşime bilezik yapcam diyor. Böylesine aç kabadayı, gömleksiz kibarağa derler.
daha uygun bir şey dese bende birazını bozdur diyecektim ama 3 bin liradan bahsediyor altının gramı bu günlerde 90 lira civarı yaklaşık 30-32 gram bilezik yapar bu, gerçekten çok fazla ve gereksiz
aferin hiç demediler canım zaten elkızısın en önemli lafları(
borç kapatmak gibi bir derdi yok canım zaten( onlar için bana vuran insandan herşey beklenir ama ((
haa bide onlar için seni dövdü hemde altın istiyor şimdi
canım son olacağını bilsem daha 1 kardeşi daha var o evlenirken yine bu olyı yaşıcam biliyorum(
ben altinlarimi bozdurcak olsam borcumuz icin bozdururum deseydin, illa borc yapmak istiyorsa anne-babasindan alsin kismet olursa birgun geri oder...
1 kardeşi daha var, bunların çocukları olcak, onların sünneti olcak vs.
kendine yakışanı da ne kadar saçma bi laf ya, tamamen kompleks sahibi bi insanın konuşmaları bence bunlar, benim abimin o kadar borcu olsa, yemin ediyorum abi sen takma durumun yok derim, kalkıpta onun bana aldığı şanına yakışan 3 bin liralık bileziği takamam yani vicdanım el vermez
arkadaşım burada hiç kimseye kocandan gizli para biriktir demedim ama bence sen yapmalısın bu adamın para mevzusunda, aile mevzusunda bu kadar gözü dönebiliyorsa sen kendi arkanı kolla derim ben, her ay hiç değilse bir çeyrek al at arkana
biraz kızgınım eşime sizin fikrinizide almak istedim canlarım uzun zamandır yoktum ama öfkemin geçmesi için birilerine anlatmam gerekli yoksa çatlıcam eşimle severek evlendim 8 yıllık birliktelikten sonra evliliğimin ilk yıllarında görümce ve kayınvalide hayatımı zehir edene kadar herşey yolunda görünüyordu neyse onları anlatıp tekrar anlatıp can sıkmayım( görümcem evleniyor ve bizim düğün borcumuz var daha evleneli 1 yıldı ve biz yüklü bir kredi çektiğimiz için borç ödüyoruz elimize krediden geriye fazla para kalmadığı için birikimde yapamadık haliyle neyse eşim kızkardeşine düğün hediyesi 3binliralık bilezik alacakmış ama bunu nasıl yapacağını duyunca kan beynime fışkırdı (( ya 2. kredi çekecem yada senin altınlarını bozduracam dedi (( ve ipler koptu düngece ben izin vermeyeceğimi söyleyince seni seçip evlendiğim için pişmanım dedi halbu ki hep ben seninle büyüdüm derdi (( bu nasıl iştir ben ne yapacam şimdi yada ne yapmalıyım ban akıl verecek var mı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?