- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
bende çok sinir oldum şimdi ya ne demek 3 bin tl lik bilezik. alırsın normal bilezik takarsın sanki fabrikatörde 3 bin lik bilezik takacak. bencede doldurmuşlar ama kavgayla olmuyo maalesef bu işler stratejik davranmak lazım. hani durumlar belli kredi ödüyorsunuz üstüne bu biraz zorlayacak aklıma şuan akşam yemeğinde sadece makarna gibi şyler yapıp kredi alınca dahada zorlanıcaz sen bizi düşünmüyon madem bari boğazımızdan kısalım derdim heralde.
ben kaynanam tatilden gelmeden kocamı bigüzel doldurdum bayramlaşmaya öyle gönderdim. sonuç 2 saat kaldı hemen geldi :)) şuanki taktiğim para istemeleri önlemek için onlar ağlamaya başlamadan ben yaptıklarını hatırlatıp sonra gelecekle ilgili planlarımızı hatırlatıyorum onlar söylemeden param yok diyor. kaynım benim ordan taşındığımda düştüğüm duruma düşmüş büyükananede kalıyormuş pek sevinmedim o günler aklıma geldi eşime istersen kardeşine harçlık ver evli adam ihtiyaçları vardır dedim mutlu oldu bayrama 1-0 önde başladım. böyle ufak şeyleri yapınca annesi ne kadar doldursada ben haklı oluyorum. seninde yapabileceğin böyle ufak şeyler varmı bilmiyorum tabi senin eşin benim eşimde değil
umarım tüm olaylar senin lehine sonuçlanır
bence gayet sakinve mantıklı bi şekilde eşine durumu tekrar tekrar anlat , onlar bizim geleceğimiz de , sonra kazanamayız cocuklarımızın hakkı filan de . eğer hala at gözlüğünü çıkarmadan direniyorsa vermek için gitsin kredi çeksin , nasılsa kendi ödeyecek sıkınıtya girince pişman olur belki diğer kardesne aynı şeyi yapmamaya karar verir. ne demişler bir musibet bin nasihatttan iyidiir.
bu erkekler ne içiyor da kafaları bu kadar güzel olabiliyor(
neden anne, bab yada kardeşlerinin yanında biz "el kızı" oluyoruz bir çırpıda. kestirmek zor....
t.ederim öncelikle tek tek okudum cevaplarınızı umarım benim eşimde anlar yanlışını işin en komik tarafıda ne biliyor musunuz eğer görümceme destek olmazsam benim kötü biri olup cehenneme gideceğimi ima etti :) görümcem bana hakaret ederken cehenneme gitmiyor ama ben altın takmadığım için cehenneme gidecekmişim(( düğününe gitmediğim insanın koluna 3binliralık bilezik takacakmışım (
t.ederim öncelikle tek tek okudum cevaplarınızı umarım benim eşimde anlar yanlışını işin en komik tarafıda ne biliyor musunuz eğer görümceme destek olmazsam benim kötü biri olup cehenneme gideceğimi ima etti :) görümcem bana hakaret ederken cehenneme gitmiyor ama ben altın takmadığım için cehenneme gidecekmişim(( düğününe gitmediğim insanın koluna 3binliralık bilezik takacakmışım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?