ne söylenir.. ne yazılır...

allahim bol bol sabirlar versin canim sana.off bilirim çok zooor.benimde acim çok taz.bugün 1 ay oldu bebegimi kaybedeli.üzülme arkadasim.cennette beklicek onlar annelerini.sende artik cennet melegi annesisin arkadasim.allahim yardimcin olsunn.

halisna , nasıl da sevinçle eklemiştik seni listeye :sinifsinif:
hayırlısı şimdi değilmiş diyelim en azından rahmine tutunabildiğini görmüş oldun, allah sabır versin arkadaşım inşallah en kısa zamanda daha güçlü tutunan bir bebiş nasip eder rabbim sana.

allah sabır versin canım arkadaşım
okuyunca şok oldum
ama ilahi taktir demek ki
elden malesef bişey gelmiyor
bebeklerimize kavuşmamız nasıl bu şekilde olması gerektiği ilahi takdirse onlarıda bize verecek zamanı yine ondan bekleyecegiz bitanem

Rabbim sabır versin canım.Ekim ayında aynı acıyı bende yaşadım çok zor biliyorum ama ümidini sakın yitirme ınşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Oyy canım Allah sabır versin,dayanma gücü versin.Çabalıyorsun,sabrediyorsun tam kavuştum derken ellerinden kayıp gidiyor ben bunu çok yaşadım.Umarım yine yeniden hamiş olursun.Sana tek teselli bu olabilir.

Rabbim verdi Rabbim aldı
Biz sana yine dualarını okuruz
Üzülme kahretme kendini çok olur mu arkadaşım

Allah elimize verip de geri almasın canım..
Bu ara en çok ettiğim dua bu. Benim de tutunamadı bebeklerim. Çok üzülüyo insan, içi acıyo. Hiç bir laf teselli etmiyo, sana söylenen " üzülme, takma, bir dahaki sefere inşallah " gibi laflar öyle boş ve anlamsız geliyoo ki..
Unutulmuyoo
Allahım versin sabrımızı

canım allah sana sabırlar versın .. uzulme demek nafıle bılıyorum cok acı .. ama lutfen kendını toparla .. dogal yoldan olmustu bebegın ..inşallah en kısa zamanda yıne olur .. inan kı hamıllelık haberlerını verdıgın mesajlarda yuregının cırpınışını ben bıle hıssetmıştım . ama allah boyle karar verdıyse ne yazık kı bızım elımızden bır sey gelmıyor .. sadece bır daha gelecegıne ınan sadece ınan ve dua et .. ben ınanıyorum .. gelecek melegın sana...

:çok üzgünüm: allah sana en kısa zamanda bir teselli göndersin canım... allah yardımcın olsun...

aaaa bu çok üzücü inşallah bndan sonra işler yolunda gider ve kendiliğinden kanama olur çok üzüldüm benim de geçen yıl öyle olmuştu kürtaj olmuştum gelişim bozukluğu vardı insan şok oluyor seni anlıyorum:çok üzgünüm:

canım benim ya hamile habeini aldıgımda ne kadr cok sevindiysem şuanda inan o kadr canım acıdı .....
allahın takdiri allah şükür inançlı bir nsansın hayırında şerrinde allahtan geldiğine inanann birisin allah dualarını boşa çevirmez canım hayırlısıyla bi kez daha olur canım üzme kendini bu nasıl olduysa bi kez daha olur canım ....allah sabır ve dayanma gücü versin sana ......

Allahım bu ne çıldırtan döngü yaRabbi...
adet olmayı istememek , değerim katlansın diye dua etmek önceleri ...
şimdiyse tam ters olsun diye dua etmek ...
br bildiğin ve hayırlısının başka bir şekilde ve başka bir zaman olarak ayarladığın var elbette ama ne olur sen evlat sahibi olmak için uğraşan biz kullarının emeklerini boşa çıkarma ve açılan elleri geri çevirme Ya Rabbii
canımmmm , Allahtan sana sabırların en büyüğünü ve muczelerin en gzelini yaşatmasını diliyorum ... inşallah en yakın zamanda tüm bu yaşadıklarını unutturacak bir müjdeli haberin olur bizimle de paylaşacağın ...
Allah yardımcın olsun canım ...

ALLAH razı olsun hepinizden dualarınızla desteğinizle yanımdasınız şükür..
bu benim 3negatif aşılamadan sonraki ilk tüp bebek denemem.. geride dondurulmuş embriyom yok.. 3yıllık evli değilim ssk yardım etmiyor.. 6000lira bu denemenin borcunu yüklendik..
kavuştuk dedik.. şükür kavuştuk.. borcumuz varmış kimin umurunda...
kalakaldık.. canımdan can verebilseydim keşke yavruma tutunabilseydi..
hala içimde kanamam yok.. kendimi ceset taşıyıcısı gibi hissediyorum..
RABBıM kimseye yaşatmasın inş.. hepimizi kavuştursun sağlıklı-hayırlı meleklerimize.. bekleyenleride sağlıkla büyütüp kavuşturmayı nasip etsin...

canım içim o kadar acıdı ki şu son yazdıklarını okuyunca ...
bir gün , ama birgün içinde kıpır kıpır oynayan bir can taşıyacaksın ve inan bana ve o gün çok uzak olmaycak sana ..
hepimiz türlü sıkıntılar , borç harç , kredi çek , taksit öde , olmadı onu sat bunu sat , yaptık denemelerimizi ..
bu yol çok meşakkatli ve külfetli , Allah hepimize maddi-manevi güç , inanç ve umut versin ..
herşey geçiyor , borçlar ödeniyor , yerini yeni denemelerin borçları alıyor derken bir bakmışsın mucizen seninle ve inantla kalmaya devam ediyor.. o zamana dediğin gibi hiç bir şeyin önemi olmuyor ve göreceksin bunları yakın zamanda yaşayacaksın .. seninkisi de düşük sayılır ve düşüğün bir bacağı içerde derler eskiler ..
inşallah çabucak , yeni bir denemeye gerek kalmadan en doğalından hamile kalırsın tatlım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…