çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Hayiırlısı böyleymiş demek ki ben de dış gebelik olduğunu öğrendiğimde hep böyle teselli ettim kendimi. Allah bizim için en iyi olanı nasip eder
canım benim Rabbim dayanma gücü versin en kısa zamanda yeni meleklerle acını dindirsin inşallah ama şunu unutmamak lazım bende 3 kez aşılama yaptım sonuç negatif hiç gebelik yaşamadım ama sonradan öğrendim ki kalp hastasıymışım bunu bilmeden hamile kalmış olsaydım belki de canımdan olcaktım şimdi diyorum ki hakkaten her şer görünende bir hayır varmış bunda da vardır bir hayır hakkımızda hayırlısı hepimiz aynı yolda uğraşıyoruz olsun olmasın rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah sevgiler Allahıma emanet ediyorum sizi ve gelecek meleklerimizi
geçmiş olsun, demekki sağlıklı bir bebek değilmiş, bak burda aynı şeyleri yaşayan yüzlerce insan var bunlardan biri de benim. 7 ay önce kaybettim ilk bebeğimi, ama şimdi allah tekrar nasip etti. umarım seni de en kısa zamanda sağlıklı ömürlü bir bebeğe kavuşturur. ümidini kaybetme duanı eksik etme canım.
çok teşekkür ederim hepinize..:enbuyukkk:
şükür çok daha iyiyim.. inatçı bebeklerin inatçı anneleri..
dinlenme sürecimi geçtikten sonra bir şekilde halledip, yavrumuz için yeniden yola çıkmayı düşünüyoruz..:Saruboceq:
doğru söylüyorsunuz çok konuştuk bunu eşimle,sakat-sağlıksız gelseydi ve hergün kahrolacağımıza bikaç gün ağlar üzülür unuturuz daha iyi..
biz hayırlı-sağlıklı olanı istedik.. bu öyle olsaydı tutunurdu RABBİM nasip ederdi..
şimdi içimdekini atma uğraşındayım.. inş RABBİM.in izni ile yeni yolculuğumuzda sağlıklı-hayırlı meleğimize kavuşacağız..:Saruboceq:
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim destekleriniz için..:enbuyukkk:
dualarınızı eksik etmeyin..a.s. opuyorumnanaktan
hallisnacım canım yazdıklarını hep takip ediyorum biliyosun. benim yaşadıklarımıda biliyosun. 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldım. ben 2. kürtajımdan sonra biliyosun ben korunmadım we sadece bi kere adet oldum. bence sende hiç dinlenmeye geçmeden kendi kendinize çalışmalara dewam edin. bana büyükler ilk kürtajımda korunma demişlerdi bende doktordan daha mı iyi biliyosunuz diye terslemiştim. biraz büyük sözu dınlemek lazımmış. rahmetli babannem düşüğün kıçı içerde kalır dermiş çok haklıymışş
inşallah canlarım inş. RABBıM tüm isteyenlere bana da sağlıklı-hayırlı olanı versin..
bugün hummalı bir araştırmaya girdim..
doktorum 2.denemeden önce genetik tetkikler,pıhtılaşma vs.. yeniden rahim filmi ve hatta gerekirse histeroskopi istedi...
tüm tetkikler sonrasında ise yeniden deneme.. ve inş bu defa sağlıklı melekler..:Saruboceq:
hallisna cok ama cok üzüldümsenağlamahepimiz tek yürek olup dualarda birleşmiştik senağlamane diyecegimi bilemiyorum rabbim herseyin iyisini hayırlısını bizden iyi bilir :Saruboceq:dualarım seninle
cnm üzüldüm ya rabbim hayırlısıyla tekrar verir inşallah herşey ondan üzme cnm kendini ya başka bişy çıksaydı doğunca rabbim herşeyin hayırlısını versin opuyorumnanaktan
canım değerim bu defa düşmek yerine katlanmayı tercih etti..
2günde bir yaptığım testlerde değer 2katına çıkmaya başlamıştı..
dün muayenede kese! göründü ama şekilsiz şemalsiz..
tutunmaya çalışıyormuş hala ama anormal bişey yani..
dün akşam sonlanması için iğne yapıldı..
şimdi kanamamı bekliyorum..
bu iğneyi yaptıran var mı aranızda? kanama ne zaman oluyor?