- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni yanlış anladığı için değil, sevmediği ve aklında başka planlar olduğu için ayrılmış. O da bahanesi olmuş. Yaşadığın şey tam bir dram. Ama geçecek.arkadaşlar eski sevgilimin beni yanlış anlaması üzerine ayrıldık ulaşmak istedim bir kez aradım beddua yedim diğer aramam da seni nasıl unutacağım ben filan dedi ve 10 gün sonra başka birisini istemeye gittiler aradım bana olmuş işimi bozma dedi bir daha ne aradım ne sordum iş dolayısıyla her gün karşılaşıyoruz bir ay sonra evleniyor evleneceği kızın ismi benim ismimle aynı bu şerefsizliğin kaçıncı seviyesi bu allah aşkına
10 gün sonra başkasını istemeye gitmelerinin hiç bir mantığı yok. 10 günde insan başkasını sevemez. Evlendiği zaman yüksek ihtimalle ben seni unutamıyorum çok büyük hata yaptım diyerek size dönüş yapacak. Evlendiği kıza da çok büyük bir haksızlık yapmış olacak. Evlendigi kıza da üzüldüm. Siz böyle karaktersiz birinden kurtulmussunuz da kızın haberi bile yok durumdan. Verilen onca emeğin , yaşanan onca günün hatrina sizi dinlemeden on günde başkasını istemesi hem o kızı kandırmak hem de size saygisizliktir. Kurtulduğuna şükret ya adamın ne geçmişine ne yaşadıklarına saygısı bile yokmuş. Onun mutlu olabileceğini hiç sanmiyorum.
Ileride iyi ki diyecegin seyler icin suan neden deme.
Zamana birak
Size birkere bile söz hakkı vermeyen bir insan icin üzülmeyin size deger verseydi sizi dinlerdi hayatınıza bakın mutlu olun ki catlasın
Bu adamın o kızla ilişkisi olmadığına emin mısınız? Bu kadar çabuk nasil birini bulmuş ki.. Bana diğer kızla iş kesinleşince size bir bahane ile yol vermiş gibi geldi.
Öfkeyle kalkan zararla oturur...
Onu öyle görmezden gel ki varlığından şüphe etsin .
Dik dur yıkılma, saçın bile bozulmasın bu sebepten. Her zaman daha iyisi gelir.
10 gunde birisini bulduysa görücü usulüdür
Daha vahim i ise seni aldatmış olma ihtimali
şerefsizliğin kaçıncı seviyesi valla bende bilemedim.
insan nasıl rahatça bunları yapabiliyo ben onu anlamıyorum. İnadına mutlu ol. sakın takılma o kişiye
Valla olamıyorum her şey mi aklıma gelmesine neden olur her şey. Çok kötüyüm