- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
Babanız eşinizi sevmiyormuş,eşinizi tanıyor ve bu tepkiyi vereceğinide az çok biliyormuş,bu sorunu bilerek çıkarmış gibi hissettim. Bayram üstü ne gereği vardı kalp kırmanın. Uzunda bir yolculuk yapmışsınız,eşiniz dinlenemeden geri dönmüş,yazık.
eşim sırtında 10 kilo erzak
elinde boyum kadar elektrik sobası
bi elinde bavulla 4 vesait taşıdı bizi
babam beni kenara çekse kızım bu tencereyi getirmen ayıp oldu bana bunu geri götür dese ben tamam der olayı bitirirdim
Susulacak şey var üslubuyla cevap verilecek şey var arkadaşım. Biz kadının duygusaliz bazen cenemizi tutmayabiliriz amabu damat kayinpedere her halta cevap vermesi hoş değil .erkek ağır olmalı arabulucu olmalı karı gibi hemen lafı yapistirmamali.kaldık mevzu baba kız arasında .orda arabuluculuk yapiptarafları yatıştıraşit lazım. Üstüne bide laf söyleyip çekip gidiyor.
eşim önce sustu sonra babam dozu arttırınca benim gözlerim doldu. eşim de keşke getirmeseydik karımı böyle şeylerden üzme baba dedi ama keşke susabilseydi
ama eşimi tanıyorum asla susamazdı
babam ona laf söylese susardı
ama bana söylediği için susamadı
Bence buyutme baban hatasini anlamis bosver ..
ben uzatmıyorum ama kırıldım çok gülüp konuşamıyorum yanında. ama şu an babam rahatladı eşimden kurtulduğu için sanırım :)