Ne Tip Bir Hamilesiniz?

runforestrun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
194
515
23
Avusturya
Evet kızlar ne tip bir hamilesiniz?Günlük hayatına devam eden,hatta zaman zaman hamile olduğunu bile unutan mı yoksa hamileyim diye işten güçten elini çeken mi?Ben sanırım ilk tipe örneğim.Hamileliğim boyunca seyahat de ettim,ev taşıdım,ev temizledim.Mecburiyettendi çoğu tabi ama yine de insan hata mı yaptım acaba diyor. Bi arkadaşımın 9 ay boyunca eline toz bezi almışlığı yok.Öyle mi olmak lazım acaba.Siz ne diyorsunuz?

günüm günümü tutmuyo gün oluyo 1 hafta elimi yemekten başka bişeye sürmüyorum gün oluyo kalkıp temizliyorum ama binbir güçlükle.

Son düzenleme:
ilki gibiyim bende
hamile olduğumu unutuyorum
bulantılar olmasa aklıma gelmeyecek
temizlik yapıyorum yemek yapıyorum çamaşır bulaşık ütü ne varsa eski hayatımdaki gibi devam ediyorum
ama bazen bir bulantı oluyor bardak kaldıramıyorum

Ben çok farklı hamileliğini hic unutmuyorum:) isimi yapiyorum yemegimi yapiyorum geziyorum.. Tek fark karnimin her gecen gün büyümesi bundan da çok mutluyum.. Ben hic bisey yapmasam catlarim yeri geliyor dans da ediyorum:)) hamilelik bana ayri bi neşe enerji verdi tabi arada bazi sikintolar oluyor ama onlarda tuzu biberi:))

Ben daha dün öğrendim hamile oldugumu bende gastrit var midem çok ağrıyo mide ilacı içebiliyo muyum ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X