- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Bu eşiniz olur sevgiliniz olur fark etmez merak ediyorum telefondan ne tür sıklıkla iletişim halindesinİz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu eşiniz olur sevgiliniz olur fark etmez merak ediyorum telefondan ne tür sıklıkla iletişim halindesinİz?
Ben sevgilimden ayrıldım da son bir haftadır nadir telefon görüşmesi yapıyorduk bende bu şekilde olmuyor dedimm ayrıldım sorun buydu yani öncesinde her gün arar bir saat falan konuşur mesajlaşırdık bunlar birden kesilince kaldım öyle bitti bitince üzüldüm acaba nerde hata yaptm diye düşündümSevgiliyken sürekli iletişimdeydik.
Ama öyle "mutfaktayım, odadayım, wc ye giriyorum" gibi değil
5 yıllık evliyiz.
Günaydın mesajlaşmaları, öğlen telefon konuşması
Eve alınacak şeyler listesi filan,ortalama...
Derdiniz nedir?
Saat zaman yani ne olabilirBir de "ne tür sıklık" ne demek?
Bu arkadaş sevgilisinden ayrıldı ilgisiz diye. Çocuk harbiden takmıyor kızı. Bi sosyal anket yapayım az konuşan çift varsa bu bahaneyle affederim demiştir.asıl derdinizi anlatır mısınız artık
yoksa araştırma yapar gibi kim ne sıklıkla haberleşiyor öğrenmek istediniz nedir
benim esim akademisyen. okulda oldugunda zaten dersi var, okulda degilse zaten evde koltukta oturuyordur :)Bu eşiniz olur sevgiliniz olur fark etmez merak ediyorum telefondan ne tür sıklıkla iletişim halindesinİz?