Ne tür sıklıkla iletişim halindesiniz

Sevgilim veya adayı olduğu dönemde boş bulunduğum her an .
Ama ben konuşmayı çok severim belki karşımdakini de biraz zorlarım yani bilmiyorum .
:işsiz::işsiz: Gerçi konuşmayalı çok oldu şimdi nasıl olur bilmem

Karşılıklı fıtrat meselesi .

eş ve sevgili farkeder ama
sevgiliyken sabah kalktım öğlen çıktım akşam yattım desen en az üç kere zaten
ama şimdi eşim oldu önemli bir konu haricinde akşam işten çıkarken arayıp şunu al ya da bunu alayım mı diyorum aaa bi de kızımı ben ya da o alıyoruz iş durumuna göre onu haber vermiş oluyoruz o kadar

Önemli bir yoksa konuşmayız.Akşam evde bir şey eksikse ararım. O da bazen çıkıyorum eksik var mı der. Bu kadar :) Sanırım zamanla kelimeler bitiyor.

Boşluk buldukça.. o arar benim işim olur,mesaj atar. Ben ararım bazen o açamaz. Bazen işimiz olmaz araşırız,uzun uzun mesajlaşırız. Hiç belli olmaz belli bi sıklığı yok yani:) ama öğlene kadar mutlaka bikere araşırız.

herkezin iliskisi kendine ozel kendine hastir bu yuzden bunun bir ortalamasi yoktur.kimi on kere arar kimi bir kere arar iki tarafta memnunsa durumdan ortada bir sorun yok bence.kimseyle kiyaslamak dogru olmaz.

Sevgiliyken sürekli iletişimdeydik.
Ama öyle "mutfaktayım, odadayım, wc ye giriyorum" gibi değil:KK53:

5 yıllık evliyiz.
Günaydın mesajlaşmaları, öğlen telefon konuşması
Eve alınacak şeyler listesi filan,ortalama...

Derdiniz nedir?

bence bu işi iki kişin doğasına bağlı. kimisi her dk iletişim halinde olmayı sever kimisi mecbur kalmadıkça aramaz sormaz. yani iki kişi kendilerine göre bi orta yol bulmalı. o yüzden burda kim sevgilisini/eşini ne zaman arıyor onu öğrenmek yerine dert ettiğiniz durumun orta yolunu bulmaya çalışın.

Sevgiliyken sürekli iletişimdeydik.
Ama öyle "mutfaktayım, odadayım, wc ye giriyorum" gibi değil:KK53:

5 yıllık evliyiz.
Günaydın mesajlaşmaları, öğlen telefon konuşması
Eve alınacak şeyler listesi filan,ortalama...

Derdiniz nedir?
Ben sevgilimden ayrıldım da son bir haftadır nadir telefon görüşmesi yapıyorduk bende bu şekilde olmuyor dedimm ayrıldım sorun buydu yani öncesinde her gün arar bir saat falan konuşur mesajlaşırdık bunlar birden kesilince kaldım öyle bitti bitince üzüldüm acaba nerde hata yaptm diye düşündüm

asıl derdinizi anlatır mısınız artık
yoksa araştırma yapar gibi kim ne sıklıkla haberleşiyor öğrenmek istediniz nedir
Bu arkadaş sevgilisinden ayrıldı ilgisiz diye. Çocuk harbiden takmıyor kızı. Bi sosyal anket yapayım az konuşan çift varsa bu bahaneyle affederim demiştir. :KK51:

Back
X