- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Bilmiyorum sizce yazmam uygun olur mıSen arıcaksın o zaman
Aramam dersen de yapacak birşey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum sizce yazmam uygun olur mıSen arıcaksın o zaman
Aramam dersen de yapacak birşey yok
Bilmiyorum sizce yazmam uygun olur mı
Öğlen : geliyorum yemek var mı ? , evde ekmek var mı ?
Akşam : geliyorum yemeği ısıt. , ekmek var mı ?
Evet giderek şişmanlıyoruz.
Evet ya baştan sona bir senaryo yazdım kurdum oynadım bitirdim sonra oturdum ağladımHayır olmaz bence yani, büyük atar yapmışsın çünkü, kavga olsa neyse de atarlı giderli bir terketme söz konusu
benim esim akademisyen. okulda oldugunda zaten dersi var, okulda degilse zaten evde koltukta oturuyordur :)
Yani değil mi haklısınızZamanla unutursun.Yaşın genç.Sabret.Kimler olur daha.
Ama telini hemen değiştirmeseydin iyiydi.Vardır bir hayır. O çok istiyorsa ulaşır sana zaten sıkma canını..Çok rahatsız olmuşaunki ayrılmak istemişsin.Kim güzel ilişkisini bırakır ki.
.
Ya ben öyle anlıyorum direk ya biri var ya da benden sıkıldı diye düşündümCok konusmak birbirinizin hayatinin tumu olmak sorunda degilsiniz.her sey dozunda guzel.az ariyorsa ya da az mesaj atiyorsa bu seni sevmedigi anlamina gelmez.
SevgiliSevgiliyken farklı nisanliyken farklı evliyken çok farklı görüşme saatleri hangisini soruyorsun ona göre cevapliyalim
Bence dusunmek yerine sormalisin.eger oyle degil derse demek ki bu sekilde yasiyor iliskiyi.herkes ayni degil.onemli olan samimi olmasi benceYa ben öyle anlıyorum direk ya biri var ya da benden sıkıldı diye düşündüm
Sen evli miydin kızgün oluyor sadece sabah ve akşam mesajlaşıyoruz
gün oluyor her dk mesajlaşıyoruz bi de arıyoruz
değişken yani yoğunluğa da çok bağlı
Bunları düşünüyorsan neden şuan pişmanlık duyuyorsun ki? Bence sen doğru olanı yaptın unutmaya çalış.Ya ben öyle anlıyorum direk ya biri var ya da benden sıkıldı diye düşündüm