Ne tür sıklıkla iletişim halindesiniz

vakti olursa arar olmazsa aramaz

önemli bişey olur ben ararsam bazen dönemez bile yoğunluktan

personele arattığını bile biliyorum bazen bişey demek için elin adamına uyku sersemi "aşkım" falan demiştim:KK53: sonra yasakladım başkasına aratmayı.

ama çok yoğun gün içinde yemeğe bile gidemiyor bazen çişini bile tüm gün tutmuş oluyor çıktığında arıyor o da çıkış saati bazen çok geç olabiliyor 9-10

bu işten işe ve kişiden kişiye değişir. adam patrondur ama işi bahane eder tüm gün aramaz vs.

Ne tür derken? Ne sıklıkla demek istediniz sanırım. Biz gün içinde sık sık yazisiyoruz, ya öğlen ya da akşam arıyoruz. Sevgilimle iş sebebiyle uzaktayız şu an. Aynı sehirdeyken bu kadar sık değildi elbette.

Zamanla unutursun.Yaşın genç.Sabret.Kimler olur daha.
Ama telini hemen değiştirmeseydin iyiydi.Vardır bir hayır. O çok istiyorsa ulaşır sana zaten sıkma canını..Çok rahatsız olmuşaunki ayrılmak istemişsin.Kim güzel ilişkisini bırakır ki.
.

Sevgiliyken her gece konusurduk. Anca misafir gelmistir arkadaslariyla bulusmustur isler bitene kadar birimiz iyi geceler ben yatiyorum diye msj gonderip uyumusuzdur o zaman konusmazdik. Ama musait oldukca geceleri konusurduk.

Cok konusmak birbirinizin hayatinin tumu olmak sorunda degilsiniz.her sey dozunda guzel.az ariyorsa ya da az mesaj atiyorsa bu seni sevmedigi anlamina gelmez.

Zamanla unutursun.Yaşın genç.Sabret.Kimler olur daha.
Ama telini hemen değiştirmeseydin iyiydi.Vardır bir hayır. O çok istiyorsa ulaşır sana zaten sıkma canını..Çok rahatsız olmuşaunki ayrılmak istemişsin.Kim güzel ilişkisini bırakır ki.
.
Yani değil mi haklısınız

Sevgiliyken farklı nisanliyken farklı evliyken çok farklı görüşme saatleri hangisini soruyorsun ona göre cevapliyalim

gün oluyor sadece sabah ve akşam mesajlaşıyoruz
gün oluyor her dk mesajlaşıyoruz bi de arıyoruz
değişken yani yoğunluğa da çok bağlı

Back
X