- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Çok kavga ediyoruz .para konusunda habersiz harcar vs tereddütsüz yok ama ortak olsun bende göreyim biriken parayı istiyorum .bir güvencem olsun istiyorum.Sahiden guvenmiyor musunuz ?
Çok kavga ediyoruz .para konusunda habersiz harcar vs tereddütsüz yok ama ortak olsun bende göreyim biriken parayı istiyorum .bir güvencem olsun istiyorum.
Ortak hesap olsun istiyorum.hesap hareketlerini ve biriken parayı ikimizde görelim.Hesap onda olduktan sonra hesap hareketliliğini görmek güvence olmaz ki. O parayı somut bir şeye donusturun en tezinden ki eşler arasında para muhabbeti çok can sıkıcı noktalara götürür olayı.
HaklısınOrtak hesap olsun istiyorum.hesap hareketlerini ve biriken parayı ikimizde görelim.
Cok dogru tesbit!Güven konusunda kırılan taraf nedense kendi adına yatıran oluyor hep ne hikmetse.. güven diye ortalığı yıkana kadar siz söylemeden ortak hesap actirsin.. birgün ters gitti birseyler bütün parayi çekti gitti ne olacak yıllarca çalışıp biriktirdiginiz..
Al hepsini sana yolluyorum diye mevduatı bozdurmaya kalktı saçmalama bencilce hareket ediyorsun dedim.beni bencillikle suçladı.güvenmiyor muşum .paragöz demediği kaldı bir onuda ima etti zaten.Haklısın
Kisi kendinden bilir isi...Eşimle birlikte çalışıyoruz .düğünden takılan takılar ortak altın hesabımızdaydı.para keserler başka şube diye kendi şubesinin kendi adına açtığı hesaba aldı 5 aydır yaklaşık onun hesapta altınlarımız.başka bir birikim hesabı açtırdı ortak olmuyormuş o yüzden benim yolladığım paraları da oraya biriktiriyoruz. Altını bozdurmuş düşmesini bekliyor. dedimki hayatım altın alacağın zaman tekrar ortak hesaba alalım ne kadar birikiyor vs görmek istiyorum.sana sormak istemiyorum.diğeri zaten ortak olmuyor biliyorum onunda ortak olmasını isterdim dedim.vay efendim nasıl böyle dermişim ona güvenmiyor muşum alacak mışım hepsi bende birikecekmiş.büssürü laf saydı sakin sakin konuşmuştum oysa.bunu istemek hakkım değil mi kızlar ?ben mi haksızlık yapıyorum.biriken sürekli sormak istemiyorum.
Kendine erkil büyümüş anlaşılan. Ama hakikaten hoş değil tepkisi.Al hepsini sana yolluyorum diye mevduatı bozdurmaya kalktı saçmalama bencilce hareket ediyorsun dedim.beni bencillikle suçladı.güvenmiyor muşum .paragöz demediği kaldı bir onuda ima etti zaten.
Bu ne demek?Kisi kendinden bilir isi...
Yani o hesapta zaten sende birikiyor. altın hesabı ortak olsun dedim.yok altının gramını biliyor muşum ne yapacakmış bozdurup harcayacakmıymış .ben onumu kasediyorum.anladıgım kadarıyla bir hesap var ortak hesap acılmıyor digeride onda ee daha ne istiyor siz guvenmiyor olsanız o hesapla ilgilide sıkıntı cıkartırdınız zaten
Bu ne demek?
Ev hanımı mısınız ?Insanların, kendi yaptıkları veya yapma ihtimali oldukları şeyleri sanki karşılarındaki de mutlaka aynı davranışı sergileyecekmiş gibi davranmasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?