33 yașında bekarım abim bile artik evde kaldin senden bisey beklenmez artik diyosaHic anlamıyorum son zamanlarda toplumun temel konusu bu sanirim 30 yas ve üzerindeysen bu bayan ne evlenebilir,ne ona biri aşik olabilir ne de çocuğu olabilir bu zihniyetteki insanlar yüzünden yasimi kimseye söylemiyorum 20 li yaslarimin daha basindayken erkek arkadaslarim beni severdi aşiklardi yani ama ben sevemiyordum ve bitirirdim simdi ise geldim 30 a bütün erkekler farkli amaclarla yanasiyor sorun ne anlamiyorum yasimmi, zihniyetmi degisti ,benmi sevilmez insanim kafamda deli sorular30 yas ve üzeri insanlar ölsünmü yani nasil bir toplum olduk biz yada benim cevremmi boyle yorumlarinizi merakla bekliyorum
33 yașında bekarım abim bile artik evde kaldin senden bisey beklenmez artik diyosave erkekler gercekten farkli yaklasiyolar bende cok yasadim suan hayatima kimseyi alamiyorum guvenim kalmadi
Her ne olursa olsun. Bu toplumda Ortadoğu kültürü var olacak bir gerçek Yani kadın erkenden evlenirse temiz (!) geç kalırsa kimbilir neler yaşamıştır ne kı ayaklarına yatıyor ki boşversene sen oluyor adı ve böyle büyütülüyor hala erkek çocukları. Sonuç da işte bu duyguların yaşanması malesef bir nebze hak verir oluyorum ama kadınlara suçunatarak değil böyle zihniyetle yetiştirilen erkek çocukları sürekli kadınları tavlama (!) malum iş peşine düşüyor ardından o Kızlar büyüyor bu sefer de ne naneler yemiştir kim bilir oluyor bu bizim değil Arap kültüründen kalan bir kötü durum malesef hep kadın ti kaka oluyor buna alışmak zorundayız zira bunu en çok savunan Kadınlar asla böyle düşünmesem deHic anlamıyorum son zamanlarda toplumun temel konusu bu sanirim 30 yas ve üzerindeysen bu bayan ne evlenebilir,ne ona biri aşik olabilir ne de çocuğu olabilir bu zihniyetteki insanlar yüzünden yasimi kimseye söylemiyorum 20 li yaslarimin daha basindayken erkek arkadaslarim beni severdi aşiklardi yani ama ben sevemiyordum ve bitirirdim simdi ise geldim 30 a bütün erkekler farkli amaclarla yanasiyor sorun ne anlamiyorum yasimmi, zihniyetmi degisti ,benmi sevilmez insanim kafamda deli sorular30 yas ve üzeri insanlar ölsünmü yani nasil bir toplum olduk biz yada benim cevremmi boyle yorumlarinizi merakla bekliyorum
Evet malesef zaman hizla akip geciyor ve anı yasayamiyoruz.Zaten her konuda aslinda pskoloji insanlarla gorusmemek gerekBence en guzel yaslar 30 lu yaslar. Erkekler neden oyle yaklassin ki? 30 yasindayim ama farkli bi amacla gelen olmadi. Hatta daha onceden gorustugum cocuklar israrci olmazlardi ama simdiki gorustuklerim daha israrciama toplum baskisi oldugu dogru. Ailem "evlen" diye baski yapmiyor. Secimlerime guvenirler zaten. Cevremde yasimla ilgili imalarda bulunup beni kotu hissettirmeye calisan insanlarla da gorusmuyorum zaten. Insan anın tadini cikarmali, zaman hizla geciyor.
Genellikle yobaz zihniyetli erkekler kadinin 30 dan sonra yok oldugunu savunuyor...
Nispeten gormus gecirmis bir erkek ise 30 dan sonra hayatin ancak basladiğini savunuyor...ama o kadar azlar ki...
Ve evet erkeklerde genc olsun takıntısı var
O yuzden minyonlar uzun boyluları kıskanmasın bosuna derim
Ay nerden nereye geldim
Neden öyle dediniz ki eşinizi sevmiyormusunuz yoksa31 yaşındayım. 3 senedir evliyim. Güzel bir evliliğim olmasına karşın her şeyi başa sarsak eşim tekrar evlenme teklifi etse kabul etmem. 30 yaş kadını fazla akıllı oluyor. Yani olsa olsa fazla akıldan evde kalır.
Hah hahhah,tam da bu31 yaşındayım. 3 senedir evliyim. Güzel bir evliliğim olmasına karşın her şeyi başa sarsak eşim tekrar evlenme teklifi etse kabul etmem. 30 yaş kadını fazla akıllı oluyor. Yani olsa olsa fazla akıldan evde kalır.
hahahah mantikli da nerden bulur mesela Türkiyede yasayan biri yabanci erkegi...Hanımlar bence saadeti yabancı erkeklerde arayalım. Hem genetik çeşitlilik olur, hem de maymundan bozma tiplerine bakmadan kadını aşağılayan zihniyetten kurtulmuş oluruz.
Ben onuda denedimhahahah mantikli da nerden bulur mesela Türkiyede yasayan biri yabanci erkegi...
:))Cevizin kekremsi tadı,senmisin:))Hanımlar bence saadeti yabancı erkeklerde arayalım. Hem genetik çeşitlilik olur, hem de maymundan bozma tiplerine bakmadan kadını aşağılayan zihniyetten kurtulmuş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?