• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yani şuan eşim beni sevmiyor mu?

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Eşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu

Kendisi de kilolu boydan kazanıyor bki'ne göre 20 kg fazlası var onu görmüyor dinime küfreden müslüman olsa misali
O zaman deseydinya sende “valla sende zayıf kaslı olsan sevişirken daha mutlu olurum aslında” deyip ... etseydin tövbe yarabbim.

Halamın bıyığı olsa amcam olurdu hesabı. Şu erkekler beyinden değil de bazen omurilik soganindan konuşuyor gibi geliyor bana. Ettiği laf da laf mı yani? Beğenmiyor mu diye sorgulamayıp cevabını sert bir şekilde vermeliydiniz. Öyle söyleyince tepkisi ne oldu?

Hoş değil tarzı sevmekten kastettiği daha çok zevk alırım anlamında bence.ayrıca açıkça söylemesi bence kötü değil ben kızmazdım mesela.söylemese daha kötü çiftler ne istediğini söylemeli ama üslup yanlış tabi

Birsey soyleeyemdim zaten bu araalr sık görüşemiyorz diye kavga etmek istemedim ama görüyorum ki karşımdaki öküzün tekiymis
Siz uzun süredir görüşmüyorsunuz diye karşıdakini kırmıyorsunuz ama o sonu nereye gittiği belli olmayan laflar edebiliyor. Bu hayatta en önemli şey sizin mutluluğunuz eşinizin bile bunu bozmasina izin vermeyin derim. Siz bulacağınıza o bozulsun..

Bi keresinde eşim benimle biraz eleştirel tarzda konuştu konuyu hatırlamıyorum da höösstt dedim sen Bi aynaya bak önce sonra Bi bana bak. Her halimle fıstık gibiyim seni üçle çarpar beşe bölerim ağzını topla dedim adam şok :KK70:
Garibimin kötü Bi niyeti de yoktu aslında da ben Nasrettin Hoca hesabı testiyi kırmadan... :KK70:

Back
X