Ne yani şuan eşim beni sevmiyor mu?

Siz uzun süredir görüşmüyorsunuz diye karşıdakini kırmıyorsunuz ama o sonu nereye gittiği belli olmayan laflar edebiliyor. Bu hayatta en önemli şey sizin mutluluğunuz eşinizin bile bunu bozmasina izin vermeyin derim. Siz bulacağınıza o bozulsun..
Zayıflayarak ona gerekenn cevabi vermeyi düşünüyorum ben veririm fazla kilomu o veremez biliyorum o zman aynı şeyleri ben ona söyleyeceğim

Ha bir kadının kilosuna laf etmişsiniz, ha bir erkeğin yataktaki performansına:)))

İkisi eş değerde:)))
Eşim o konularda acayip takintilidir bir keresinde konuyu yanlış anlayıp böyle birşey ifâde ettiğimi zannetti ve ayrılmanin eşiğine geldik o yüzden bir daha asla dolaylı dolaysız böyle bir şeyi söyleyemem

Kendide kiloluysa laf edemez.. gozu zayif kadinlara mi kaydi acaba??

Aslinda bisey dememis belki seni zayif seviyodur adam.. ben olsam inadina zayiflanazdimda kesin:)) sen zayifla belki daha cok renklenir evliliginiz

Kendini .ne görüyor kimbilir garip.eminim kendi ezikliğini seni aşagılayarak gidermeye çalışıyordur.zayıf olsan daha çok severim .ne demek ya çok sinir oldum şuan

Misilleme yapın. Siz sustukça naldım ki eşiniz seviyeyi arttıracak biri. O size diyor siz üzülüyorsunuz ama siz ona deseniz ya boşanır ya küs kalır. Kocanız eline almış sizi oynatıyor şu durumda. Acımasız yazdım ama göüzünü açın diye zira sizden kıymetli bir şey yok dünyada Önce kendimiz.

Benim sorunum yok begenecek mi diye 150 kiloyken aşık oldu o zaman da çok seviyordu şimdi 80 kilo oldum aşkım için ama her hakinle benim için güzelsin diyor okuzum

Kabalık etmiş, kilo vermenizi istiyor ama dile getirme biçimi, yeri, zamanı neresinden baksan elinde kalıyor.
Biraz iletişim dersi alsın bence :olamaz:

Sizde sevişirken

‘yeterince sert değilsin’ deyin olsun bitsin!
Yeterince sert olduğu halde mi desin?
Yuh ya.

O kadar banal ki yatak odası muhabbeti.
Kadın nerden biliyorsun sert olmadığını dese, ne cevap verecektin?

Yakışmıyor arkadaşım, insana bu cevap, bu yorum yakışmıyor.

Eşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu
gaza getirmk istemis kilo vermen için bence

Eşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu
Yani alinmis olabilirsiniz ama adam size acikca dogruyu soylemis. Size severdim dememis ki daha cok severdim demis. Siz de verin kilolarinizi esinizin daha cok begenmesini istiyorsaniz.

Sendede bi renk degisimi olmus su yuzundeki gerizekalimsi rengi kaybetsen deseydin

Back
X