- Konu Sahibi ElaMenevis
-
Allah Allah madem iyisi de var kötüsü de varmış da neden kötüleri ekleyip takip ediyormuş.
Herkes herkesi takipleyecek diye bir zorunluluk yok ki...
Benim listemde sadece çok yakınlarım vardır,sevgilimde de binlerce kişi.
Bazen gündemle bazen de aşkımızla ilgili komik paylaşımlarımız olur,hiç kimse de "oooo ne iş?" demez.
Kime hesap verme zorunluluğumuz var ki?
Şöyle anlatayım...
Reddetme de var ekleme de...
Şimdi siz benim profilimi görüp ekleme talebinde bulunursunuz ben paşa gönlüm isterse kabul ederim.
Kabul ettikten sonra da aramız bozulduysa sizi listemden çıkarabilirim...
Zaten gizli profil olduğum için yakınlarım dışındakiler beni farkedemez bile koskoca twit aleminde.
Ama dediğim gibi sevgilimin listesi acayip kalabalıktır,hiç dert etmem,çünkü şimdi girip baksam son 3 paylaşımdan biri bizimle ilgilidir.
Arkadaşım sen bilecen gerisini artık.
Sorun olmayan ilişkimde demişsin ama bana göre bu büyük problem.
Ben bu kadar sabırlı davranamazdım,çoktan işe el atardım....
Sağol yorumların için.Tamam ben de zaten artık işe el atmak istiyorum ama nasıl yapmalı,en doğru,işe yarar yöntem ne olur?Zaten bu anlamda fikir almak için yazmıştım,akıl akıldan üstündür sonuçta.Belki arkadaşlardan birinin aklına bir yol gelir diye.
Selam canım sevgilimde bende twitter kullaniyrz htta bn nadr girerim ama ikimznde arkds listesinde sdece arkadaşlarımız vardır. Onun haricinde ünlü oyuncu, gazeteci, yazar vs. Takip ettiklermiz. Bnm sevglim Sosyal medyda çok çok bna dair bir şeyler paylaşayım meraklısı degildr. Ki ayrıca istedgmde onun Twitter'ina girebilirim sıkıntı yapmaz.
Madem senjnki evlilik düşünecek kdar senle ciddi orda burda olup olmadık kişileride takip etmemeli.
Madem sana göre değil ona görede olmamalı. Canm bu birazda üste çıkıp seni sustrmak için. Baskı yapma ayağına yatıyor.
Ici rahatsa verir sifresini hatta ikiniz tajmkilirsiniz. Madem sana açma diyor; )
Hem herkes twitter da demi sonuçta Ünlüleride oradan takip etmek isteyebilirsin bence
Bunlar benim düşüncem tabii bu ilişkiyi yaşayan sizlersiniz.
Ama bu kadar hafifede alma bunu
gerçekten birşey olmasa böyle huzursuz olmazdin görmemezlikten gelme bu durumu sonra daha çok pisman olabilirsin..
ayrıca sizle ilgili biseyler paylasmamasi da kesinlikle normal değil. en maço erkekler bile günümüzde sadece bi fotoğraf yada bi ilişkisi var yazar oraya.. kesinlikle pesini bırakma baskı yapiorum diyede düşünme bu ilişki dedikleri şey 2 kişiliktir sen böyle huzursuzken onun o denli rahat takilmasi normal degil hakkindir sorgulamak, oda hesap vermek ve uymak zorundadır :)
Arkadaşlar,iyi gidiyor diyebileceğim bir ilişkim var.Uzun soluklu bir ilişki.Elbette birtakım zorluklarımız var hayata dair ama kişisel bir kavga gürültümüz yok.Yalnız beni huzursuz eden bir konu var sizinle paylaşmak,düşüncelerinizi almak istedim.Ben mi kuruntu yapıyorum,salt kıskançlığa dayalı bir his mi yoksa fazla mı safça duruma karşı sessizliğim,bunları değerlendirmek istedim.Erkek arkadaşımın twitter hesabı var,benim yok.Ben birtürlü sıcak bakmadım twitter olayına ama erkek arkadaşım bağımlısı.Bu arada erkek arkadaşım ilişkimizin neredeyse başından beri benimle ciddi düşündüğünü sürekli dile getiren,evlilik olayında hep aramızda konuşmalar yapmaktan kaçınmayan biri.Geleceğe dair planlarında olduğumu hatta evlenebilmek adına çalışıp didindiğini biliyorum.Yalnız bu sosyal ağlarda takılmak konusunda,bana karşı savunduğu kafa yapısıyla kendi tutumu çelişiyor bana göre.Nasıl anlatsam...Örneğin lafta ona göre ;tanımadığın,ne idüğü belirsiz birçok insanla sanal ortamda bir şekilde paylaşımda bulunmak saçma,gereksiz hatta zararlı.Mesela twitter ancak güncel olayları çok yakından takip etme imkanı verdiği için faydalı ve sözde bu amaçla kullanıyor.Bir bayan olarak ben facebook hesabıma gerçek hayattan tanımadığım erkekler eklersem,mesajlaşmasam bile,paylaşımlarını takip etmesem bile yanlış birşey mesela,ne gerek var böyle birşeye vs....Tamam,ben de böyle düşünüyorum ve aksi hiçbir davranışım yok zaten.Ve bu benim kendi yapım yani,aman birsürü insan olsun hesabımda,popüler olayım vs... diye bir tarzım yoktur.Çok moda olmasına rağmen bir twitter hesabım bile yok yani,düşünün.Ama erkek arkadaşımın twitter hesabında binlerce insan var.Ve birçok bayan da var.Ve açıkçası yani bir bayan olarak az çok anlar insan,pek te öyle aman canım çok zararsız,kendi halinde hanımcıklar diyebileceğimiz tarzdan değil.Bir keresinde bu konuyla ilgili nabzını ölçmek istedim,ben de bir twitter hesabı açacağım dedim."Hayatım orası sana göre bir yer değil,hertür insan var,iyi niyetlisi de kötü niyetlisi de vs..."dedi,istemedi.Birgün de denemek için;canım ben takip edemeyeceğim ama hesabında bana dair,bize dair birşey paylaşır mısın? dedim."Orada binlerce insan var görebilen,sen benim özelimsin,kırk kişi meraklı meraklı muhabbetini yapacak şimdi,sen benim sözüme itimat et" dedi.Fazla üzerine gidersem de baskı gibi algılıyor,onun üstüne düşen,kısıtlayan,kıskançlık kaprislerinde biri gibi olmak istemiyorum.Ama bir yandan da düşünüyorum yalan yok,ne gerek var onca kadına yani?
Aynrn benim gbi dusunuyorsun cnm ben face bile zor girerim ve hic tanimadigom deil erkek kiz bile yok.. benim erkek arkdsmda oyle clk skur twitter kullanmis bi aara ama hic begenmemis..
Ben twitter nedir hic bilmem.. sadece insanlar yazi paylasio ve altina yorumlar atilio die biliorm. Orda msjlasma varmi face gbi? Yada foto paylasma begenme tarzi seyler.. ben yok saniroum eger yoksa bence takma sadece cnku milet bisiler yazio sende okuosun ister kiz ister erkek ama msjlasma varsa kizlarda boy boy fotolar koyabiliosa sevglinzde tkip ediosa ole kizlari orasi sknti.. ha bide sevglini takip etmelerinde sknti yok fazla ama sevgilin kizlar takip ediomu? Orasida var yani.. ona dikkat ettin mi hic? Ayrica kac yasonda sevgln merak ettim. Bide sana izin vermemsi daha sacma herseyden.
Sen sorularima cvp ver ve sonra hiccc kiskanclik yapmadan gir sende kendine hesap ac sevglini takip et oda etsin seni.. sevglinle seyler paylas etiket varsa etiketle vs. Sadece onu yalniz birakma ama kiskandigini hiccc belli etme giciklanir. Heveslendim de svgilimin sevdigi seyleri bende sevmek istiorum de cilveli bi sekilde cakmasin die. Eger bu kdr dusunuosan buna katlanmalisin. Bak ne olup ne bitiomus ama dedigm gbi sakin caktirma ona hersyey yolunda gbi yap ki bise yapiosa saklamasin
___dega___
Çok teşekkür ederim öncelikle yorumların için.Sorularına cevap vereyim.Özel mesajlaşma olayı diye bir şey var bildiğim kadarıyla ama facebook'taki gibi rahatça mı bilemiyorum.Mesela facebook'ta duvar paylaşımında istediğimiz kadar yazıyoruz ama twitter'da karakter sayısı ile sınırlı.Mesaj kısmı da böyle midir bilmiyorum yani.Evet,ne yazıkki sevgilimin kendi takipçi listesine eklediği bayanlar var.Duvardaki akışında sohbet ettiği,yorum yazdığı bayanlar var ama genelde hep aynı kişiler ve hani bacı-kardeş muhabbeti tarzında ve belli bir mesafede.Ama bu gibi bayanların dışında,kadınız illaki az çok anlayıp hissediyoruz;çok bakımlı,saç baş ona göre,dekolte yerinde profil resmine sahip kadınlar da var.Görünürde o tarz olanlarla bir sohbeti yok gibi ama işte insanın içi fena oluyorAyrıca kız olsun erkek olsun herkesin boy boy fotoğraf filan koyma imkanı var evet.Erkek arkadaşım kendi ismini kullanmıyor orada ama kendi resimlerini paylaşıyor.Bize dair,bana dair ise tek birşey yok Arkadaşlar genelde hafife alma bu durumu,görmezden gelme,tepkini koy dedi.Konuştum ben de ama gayet sakin bir dille."Ben sana bu konuda daha önce açıklama yaptım,için ferah olsun,benim sözüme itimat etmen lazım" dedi."Ben seninle evlenmeyi düşünen insanım ne zamandır,nikahlı olmadığımız halde sana karım diye hitap eden insanım arada,sen bana güvenmiyorsun demekki" vs..diye kızdı biraz.Şimdi bir hesap açsam kesin onu takip etmek için açtığımı düşünecek.İnada mı bindirdi bilmiyorum.Açıkça ve sakince dile getirdim düşüncemi.İsterse on bin tane takipçi olayı olsun,tamam güncel konularda yazışsın,tamam birkaç bayan arkadaş ta olsun.Ama rahatsız olduğum kadınlar için "Tamam canım,silerim gider,senden önemli mi?" demiyor mesela.Ya da "Yeterki senin için rahat olsun,aç bir hesap,ekleyeyim seni,arada ilişkimize dair ufak paylaşımlar da yapalım." demiyor.
bence problem çok buyuk.sizle ılgılı bırşey paylaşmaması gızledıgıne işaret.yok özelımsın felan boşversene çoçukmu kandırıyo
şifresını ıste bakalım napıcak???? ama vermez.kusura bakma ama arkadasın bırşeyler karıştırıyo çok bellı cnm
Öncelikle bence kuruntu yapıyorsun Twitter da cogu ınsan hiç konuşmuyor bile...birşey yapmaya niyeti varsa sen nekadar kısıtlarsan kısıtla yinede yapar... Ayrıca senin hayatına müdale etmesine izin verip vermemek senin elinde.. Senin hayatına müdale etmesine izin veriyorsun. İlişkiniz ciddi diye dereyi gecene kadar her dediğini yapmaya calışma. Çünkü evlenincede böyle olacak... Nasıl başlarsan öyle devam ediyor. Ben yaşadım bunları...en sonunda ne oldu biliyormusun kavga etmeyelem diye tamam dedikçe o kendi dediklerini bana kabul ettirmeye çalıştı. 6 senemi mahvetti.tavrını koy. Onun dediğini yaptım zaman sorun yoktu.onun istediği şekilde davranmıyorsam dediğini yaptıracak şekilde kılıf bulmaya çalışır oldu....sonuç olarak herşey boşanma ile bitti..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?