Aslında kovacaklar diye korkmuyorum, çok kolay iş bulabilirim. Çok şükür işimde iyiyim hatta şimdi geliyorum desem hemen atlayacak firmalarda var. Ama işte yine iş değiştirme söz konusu olur ise doğum paramdan olmayacak mıyım ?Bu ne kadar iğrenç bir yermiş kardeşim ya.. Gerçekten üzüldüm senin adına ama sessiz kalmayı tercih ediyorsun. Bu yüzden adamların umrunda değilsin. Şikayet etsene, kovacaklar diye neden korkuyorsun zaten hamilesin ve hakedişini aldıktan sonra bırakacaksın işi..Olmadı doğumda mecbur bırakacaksın..Hiç korkma lütfen, hakkını da kimseye yedirme.. Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığının çağrı merkezi var. Alo 170 burayı ara, içinde bulunduğun durumu anlat..Senin başında olan yönetici- patron müsveddeleri de anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu..
http://www.ssk.biz.tr/ssk-dogum-parasi/ sorunun cevabı burada detaylı olarak yazıyor canım istersen bir ara hem kesin bilgi almış olursunAslında kovacaklar diye korkmuyorum, çok kolay iş bulabilirim. Çok şükür işimde iyiyim hatta şimdi geliyorum desem hemen atlayacak firmalarda var. Ama işte yine iş değiştirme söz konusu olur ise doğum paramdan olmayacak mıyım ?
Çok teşekkürler.http://www.ssk.biz.tr/ssk-dogum-parasi/ sorunun cevabı burada detaylı olarak yazıyor canım istersen bir ara hem kesin bilgi almış olursun
rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun evladınızı da hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden hayırlı olsunÇok teşekkürler.
Aslında kovacaklar diye korkmuyorum, çok kolay iş bulabilirim. Çok şükür işimde iyiyim hatta şimdi geliyorum desem hemen atlayacak firmalarda var. Ama işte yine iş değiştirme söz konusu olur ise doğum paramdan olmayacak mıyım ?
Bende 170 i aramayı düşünüyorum şu saatten sonra bir bilgi almam gerek gerçekten çok teşekkür ederim. Elbette şuan işyerinde olduğum için arayamayacağım. Bir fırsatımı bulup arayacağım. Tekrar çok teşekkür ederim.Korkun yoksa lütfen çekme bu insanların ağız kokosunu..Sen gebesin ve bir can taşıyorsun, bu halinde seni memnun etmeye çalışacakları yerde bir de rahatlık vermiyorlar. Ara öğren bakanlığın çağrı merkezini, iş değiştirirsen sanırım aşağıdaki maddeyi tutmuyor olacak senin sigorta primin.
- Doğumdan önceki 1 yıl içerisinde en az 90 gün kısa vadeli sigorta priminin yatırılmış olması,
Bende 170 i aramayı düşünüyorum şu saatten sonra bir bilgi almam gerek gerçekten çok teşekkür ederim. Elbette şuan işyerinde olduğum için arayamayacağım. Bir fırsatımı bulup arayacağım. Tekrar çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?