duygularını bastırmaya çalışma aşırı duygusal moda da girme zamana bırak zamanla geçer
Üç gün önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim bi konu açmıştım bununla ilgili. Şimdi her şey bitti, geri de dönmez, dönse de ben kabul edemem. Ama sürekli geri dönmesini, pişman olmasını istiyorum. Resmen içim acıyor hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kitap okuyayım diyorum yok olmuyor, yürüyüşe çıkayım diyorum sokak ortasında ağlama krizine giriyorum. Sürekli aklıma daha üç gün önce birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk çok mutluyduk, böyle olmayabilirdi, bu geliyor. İlişkinin bitmesinde bir hatam yok ama içim acıyor şunu yapsam şöyle mi olurdu, o gün keşke şöyle desyedim alttan alsaydım vs diye. Sonrasında o kadar çirkinleşmesine rağmen, sevmekten vazgeçemiyorum resmen. Ne yapmalıyım ben unutmak için? Bu nasıl geçiyor? Aynı şeyi yaşayıp şimdi çoook mutlu olanınız var mı? Varsa nasıl başardınız, ne kadar sürdü? Ne zaman düzeleceğim benİlk ilişkimdi ve haliyle ilk defa bir ayrılık yaşıyorum...
İliskinizin nasıl bittigini bilmiyorum yazinizi okuyamadim cunku fakat arkadaslarinizla vakit gecirmeyi deneyin tek kalmayin bide ornegin yuzme olabilir tenis olabilir bi kursa yazilabilirsinix spor yapmak zihninizi bosaltir . Bana yaptiginiz yorumdan yola cikarak 4 yillik bir iliskiniz varmis 4 yil aliskanlik demek emek demek 2 gun vakit gecirdigimiz birine bile alisabiliyoruz . Aliskanliklarinizi aniden degil yavas yavas birakin derim ben ornegin surekli gittiginiz bir yere gitmeyin onunden bile gecmeyin aciniz hafifler. Hic bir erkekte kolay kolay yalvarmaz durust olmak gerekirse ama siz kontaginizi kesin siz mesaj atip aramayin elbet merak edecektir . Allah sabrinizi arttirsin .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Üç gün önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim bi konu açmıştım bununla ilgili. Şimdi her şey bitti, geri de dönmez, dönse de ben kabul edemem. Ama sürekli geri dönmesini, pişman olmasını istiyorum. Resmen içim acıyor hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kitap okuyayım diyorum yok olmuyor, yürüyüşe çıkayım diyorum sokak ortasında ağlama krizine giriyorum. Sürekli aklıma daha üç gün önce birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk çok mutluyduk, böyle olmayabilirdi, bu geliyor. İlişkinin bitmesinde bir hatam yok ama içim acıyor şunu yapsam şöyle mi olurdu, o gün keşke şöyle desyedim alttan alsaydım vs diye. Sonrasında o kadar çirkinleşmesine rağmen, sevmekten vazgeçemiyorum resmen. Ne yapmalıyım ben unutmak için? Bu nasıl geçiyor? Aynı şeyi yaşayıp şimdi çoook mutlu olanınız var mı? Varsa nasıl başardınız, ne kadar sürdü? Ne zaman düzeleceğim benİlk ilişkimdi ve haliyle ilk defa bir ayrılık yaşıyorum...
O kadar fena ki her yerde bir anımız var. Abartısız her yerde. Sürekli içim acıyor bu yüzden
Dedigim gibi elinden geldigince gitmemeye calis . Dusunmemeye calis demiyorum dusun elbette istedigin zaman agla duygularini bastirma icine atma Allah korusun daha kotu olursun . Beraber guzel vakit gecirdigin guldugun insanlarla bir araya gel alisverise cik . Yüzmek cok guzel bir terapi oluyor inan ki dene derim .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonrasında çirkinleşti yazmışsınız ya...Benim aklıma şu geldi.Herşey güzelken,yolundayken iyi olmak çok kolaydır.İnsanların gerçek karakter yapıları en çok kavga sırasındaki tavırları,sinirli oldukları anlardaki tepkileri,sıkıntılı durumlardaki yaklaşımları gibi şeylerde pörtleyebiliyor bence.Ben bunu kadın olsun,erkek olsun çok kişide gözlemledim.Ağzından bal akan insanların bir tartışma anında ağıza alınmayacak sözlerle saygısızlaştıklarını gördüm.Ne derece çirkinleşti bilemiyorum elbette ama ilişki bitti nasılsa diyip ağzına geleni saydıysa bence bu ayrılıkla birşey kaybetmemişsiniz.Tahmin ediyorum,çok zordur elbette,biz şimdi buradan ne yazsak,yaşayan sizsiniz.Saygı yitirilmişse eğer zamanla sevginin de bir hikmeti kalmıyor.Böyle düşünün.İlk ilişkiniz olduğu için atlatması zaman alabilir ama hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor.Kısmetinizde varsa onunla olmak,bir şekilde su akar yolunu bulur,yine birleşirsiniz.Ya da sizi çok daha mutlu edecek biri çıkar karşınıza.
Zor gecicek.ayrilik hepimizde ayni..kitap falan okuyamazsin okusanda anlamazsin.bende oyleydim.hala unutabildigimi soyleyemem.ama mumkun oldugunca hareketli muzik dinle arkadaslarinla konus ama onun hakkinda degil.kendini bi sekilde oyala..ve sakin ama sakin arama...ben aradim daha cok ters tepti.erkekler kaciyor bu durumlarda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çikolata ye
işte bayanlar herşeye rağmen sevmekten asla vazgeçmez. İnşallah canım hakkında hayırlı olan olur.
seni korkutmak istemem ama cidden cok zor geciyor..
tam bu yaz 2 yil biticek 3.seneme girecegim hala aklim onda.acaba mi biraz bilemi olmaz diye dusunmekten kafayi yiyorum.yazlik yerde calisiyordu bende oraya hersene gidiyordum memleket oldugu icin..yazlik yer rahattik gezdik mezdik ama aramizda ask namina birsey olmadi,olamazdi.aramizdaki yas farki buyuktu derken universiteye basladi..irtibatimiz koptu ama onu her gittigimde goruyorum,hala icim aciyor bazen kendime itiraf edemesemde gizli gizli izliyorum.gecen mesaj atmis numaram degisti diye,sevindim numaram hala onda diye dusun umarim sen daha kolay toplarsin benim icinde bir ilkti ufaktim daha toydum bilemiyorum ya karisik konular :26:
Ben de bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum inanın. Ama engel olmuyor üzülmeme. İlk gün hiç ağlamamıştım nedense. Şimdi sürekli ağlama krizlerine giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?