- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
nedenayrildiniz bunu aciklRsaniz size daha iyi yardimci oluruz.....bende ayrilik acisina dayanamadim o da..simdi iki cocugumuz var...hadi anlat bakim neden ayrildiniz..biz bes kez ayrildik bir ben dort o.hep gelen o olduuuuuu..hahahhah
İster istemez üzülürsün fakat insanlar kaç senelerini geçiriyolar ama bi yanlışta evliliklerini bitiriyolar kurtuldum diye şükretmen lazım bence canım eğer o sana biraz önem verseydi insan olarak senden o parayı istemezdi seni o küçük düşürmezdi aldılatılıp affeden kadınlar var evet zaten biçok aldatan erkek var ama kaldıki senin ailen hakkında saygısızca konuşacak ve sana verdiği parayı senin paran olmadığı halde isticek buna ne denir artık bilmiyorum sevgide gurur olmaz bazı yerlerde evet ama tamamende gururu kaybetmemek lazım bunda affedilecek hiçbi taraf göremiyorum sadece düşüncemi söylüyorum ve sana yaptıklarını bilen herkeste mutlaka benim gibi düşünüyodur
ayrılıkta aşktan.
bitti diye üzülmek yerine yaşandı diye sevinebilirsiniz..
nasip değilmiş dersiniz.
önce güzelce bi kozmetik, sonra kıyafet alışverişi, ver elini çeşme, urla (izmirdeyseniz) izmir dışındaysanız ver elini x sahili..
arkadaşlarınıza tutunun.. HAYAT ÇOK GÜZEL! VE YIPRANMAK, YORULMAK, AĞLAMAK İÇİN ÇOK ÇOK KISA!
Canım beni düşündüğünü biliyorum elbette, çok sağol. Zaten aslla affetmem örnek verdim sadece:) Ama insan yine de üzülüyor karşısındakinin buna asla değmeyeceğinii billse de. Ben de bazen hiç umursamıyorum ama ne bileyim bazen de çok geliyor aklıma
Neden teselli vermesin, gerçekten bu işin yaşı yok, hem senin de uzun ilişkiymiş hemen hemen aynı durum bizimki. Şu an yaşadığın heyecan bana da umut verdii, umarım ben de mutlu olurum
Üç gün önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim bi konu açmıştım bununla ilgili. Şimdi her şey bitti, geri de dönmez, dönse de ben kabul edemem. Ama sürekli geri dönmesini, pişman olmasını istiyorum. Resmen içim acıyor hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kitap okuyayım diyorum yok olmuyor, yürüyüşe çıkayım diyorum sokak ortasında ağlama krizine giriyorum. Sürekli aklıma daha üç gün önce birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk çok mutluyduk, böyle olmayabilirdi, bu geliyor. İlişkinin bitmesinde bir hatam yok ama içim acıyor şunu yapsam şöyle mi olurdu, o gün keşke şöyle desyedim alttan alsaydım vs diye. Sonrasında o kadar çirkinleşmesine rağmen, sevmekten vazgeçemiyorum resmen. Ne yapmalıyım ben unutmak için? Bu nasıl geçiyor? Aynı şeyi yaşayıp şimdi çoook mutlu olanınız var mı? Varsa nasıl başardınız, ne kadar sürdü? Ne zaman düzeleceğim benİlk ilişkimdi ve haliyle ilk defa bir ayrılık yaşıyorum...
Yaaa canım öyle haklısın ki...Oturduğum şehirde sahil yok, para bulursam bi gezi iyi gelebilir dediğin gibi:)
bi önerim var :)
bu turlar oluyoor, etstur olsun bilmemne tur olsun hep turlar düzenliyolar. Çok eğlenceli oluyooor :)
Caniim bizde su anku erkek arkadaşımla ayrilmistik pek bi sebebi yoktu aslinda gayet iyi anlasirdik bi anda olmustu neyse hic aglayamadim bende deli gibi düşünüyordum soyle olsada gorsem pisman olsa diye ama aglayamiyordum hatta bana kolye almisti onu kardesine vermistim fotograflarim vardi benimde onda bir suru kardesine abin fotograflarimi göndersin demistim 1 hafta sonra fotograflar geldi ben sahilde oturdum fotograflari tek tek yirttim 4-5 saat rahat agladim. O gunden sonrada hic yokmus gibi davrandim hic sevmemisim gibi. Ve sonra tekrar konustuk baristik ikimizdede hata vardi cunku. Aglayacaksin acin gecesiye kadar ama gececek inaniyorun insallah yüzün guler arkadasiim :-*
Tek gitsem ne işe yarar kiGelecek arkadaş da yok ne yazık kii, herkes züürt
o turlarda arkadaş edinilyor ama :) bence tek gidiin
Önceki konularına da yorum yapmıştım çok şaşırdım ayrılmanıza
Ama böyle bir adamdan ayrıldığını kesinlikle sevin daha şimdiden ailene laf söylemeler falan ne kadar hadsiz bir insanmış. İnşallah çabucak atlatırsın canım
Üç gün önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim bi konu açmıştım bununla ilgili. Şimdi her şey bitti, geri de dönmez, dönse de ben kabul edemem. Ama sürekli geri dönmesini, pişman olmasını istiyorum. Resmen içim acıyor hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kitap okuyayım diyorum yok olmuyor, yürüyüşe çıkayım diyorum sokak ortasında ağlama krizine giriyorum. Sürekli aklıma daha üç gün önce birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk çok mutluyduk, böyle olmayabilirdi, bu geliyor. İlişkinin bitmesinde bir hatam yok ama içim acıyor şunu yapsam şöyle mi olurdu, o gün keşke şöyle desyedim alttan alsaydım vs diye. Sonrasında o kadar çirkinleşmesine rağmen, sevmekten vazgeçemiyorum resmen. Ne yapmalıyım ben unutmak için? Bu nasıl geçiyor? Aynı şeyi yaşayıp şimdi çoook mutlu olanınız var mı? Varsa nasıl başardınız, ne kadar sürdü? Ne zaman düzeleceğim benİlk ilişkimdi ve haliyle ilk defa bir ayrılık yaşıyorum...
sorun ne tam bilmiyorum ama size öyle geliyodr şuan ne kadar süredr birlktesnz onuda bilmiyorm ama eğer gerçekten seviyorsa adım atar mutlaka..ama sende de varsa suç snde adım atmalısın..herşeyi erkekten beklemek yanlış oluyor çünkü. o birsüre yani başlarda hep kavgalarda gönlünü alıyor daha sonra ise tükeniyor.sizden bekliyor en azından bnm ilşkmde böyle..biz 3.snemzi bitirdk ve .tartışmalar olunca artık alttan alamıyr esksi gibi bnde adım atıyorum..bi de 5 gün sürmüştü en uzun küslüğümz o aramıştı beni.
Canım nasıl oldun?
Konunu baştan sona okudum.
Bende seninle benzer durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?