Ne yapabilirim nasıl geçer?

nedenayrildiniz bunu aciklRsaniz size daha iyi yardimci oluruz.....bende ayrilik acisina dayanamadim o da..simdi iki cocugumuz var...hadi anlat bakim neden ayrildiniz..biz bes kez ayrildik bir ben dort o.hep gelen o olduuuuuu..hahahhah

Canım konu sahibi zaten konu açmıştı neden ayrıldığıyla ilgili ben okumuştum ve çok üzülmüştüm

Merhaba arkadaslar. 4 senelik binbir sikinti cektigim, bir suru emek verdigim iliskim bitti... Hic bitmez dedim ama bitti. Sebepse ailemle ilgili surekli saygisiz bir sekilde konusmasi. Bu konuda hata bende cunku her seyi hep affettim. Dun artik patladim. İsin kotu yani saygisiz oldugunun farkinda da degil. Ben saygisizligina ragmen ayrilmadim ve o beni terk etti inanamiyorum gercekten... Ustune o kadar cirkinlesti ki beraberken bana verdigi borc parayi istedi. Zsten verecektim ama su an param olmadigini biliyor buna ragmen "parami da getir" demesi cok koydu. Arkadasimdan borc aldim ve vericem parasini. Ama inanamiyorum o kadar emek verdim ki hepsi bosmus. Her hatasinda onu affettim kendimi hep ezdirdim. Su an en cok kendime kiziyorum. Ve ilk iliskimdi bu yuzden cok daha fazla zorlaniyorum... İcimi dokup benzer seyler yasayip su an mutlu olan arkadaslarin yorumlarini okursam iyi gelir diye dudundum... Sagolun simdiden

Sebebi buymuş fakat seven affeder gibi cümleler kurdu bana evet seven affeder ama AFFEDİLMİCEK İNSANLIK AYIPLARI VARDIR AFFEDİLSE BİLE KIRGINLIĞI GEÇMİCEK şeyler vardır ayrılmanın bile adabı vardır diye düşünüyorum ben

Canım beni düşündüğünü biliyorum elbette, çok sağol. Zaten aslla affetmem örnek verdim sadece:) Ama insan yine de üzülüyor karşısındakinin buna asla değmeyeceğinii billse de. Ben de bazen hiç umursamıyorum ama ne bileyim bazen de çok geliyor aklıma

Yaaa canım öyle haklısın ki...Oturduğum şehirde sahil yok, para bulursam bi gezi iyi gelebilir dediğin gibi:)

Mutlaka o 4 senede güzel anılarınız olmuştur elbette tabiki seni düşünüyorum mesela gava ederek hakaret ederek ayrılmak bile bundan daha iyidir tabiki bu oda çok kötü bişey ama insanın durumu o anda kötüyken onu yüzüne vurmak benim ağrıma çok gitti bide ailen hakkında kendini bilmemesi mutlaka üstesinden gelirsin

Neden teselli vermesin, gerçekten bu işin yaşı yok, hem senin de uzun ilişkiymiş hemen hemen aynı durum bizimki. Şu an yaşadığın heyecan bana da umut verdii, umarım ben de mutlu olurum

İnşallah olacaksınız

Caniim bizde su anku erkek arkadaşımla ayrilmistik pek bi sebebi yoktu aslinda gayet iyi anlasirdik bi anda olmustu neyse hic aglayamadim bende deli gibi düşünüyordum soyle olsada gorsem pisman olsa diye ama aglayamiyordum hatta bana kolye almisti onu kardesine vermistim fotograflarim vardi benimde onda bir suru kardesine abin fotograflarimi göndersin demistim 1 hafta sonra fotograflar geldi ben sahilde oturdum fotograflari tek tek yirttim 4-5 saat rahat agladim. O gunden sonrada hic yokmus gibi davrandim hic sevmemisim gibi. Ve sonra tekrar konustuk baristik ikimizdede hata vardi cunku. Aglayacaksin acin gecesiye kadar ama gececek inaniyorun insallah yüzün guler arkadasiim :-*

Ben de çok pişman olsun istiyorum gerçekten. Ama pişman olursa da geri dönerim diye korkuyorum. İlişki boyunca hep alttan alan peşinde koşan taraf bendim. O açıdan barışmak bana zarar verebilir. Yoksa çoktan dayanamayıp özledim diye mesaj atmıştım yine.

Önceki konularına da yorum yapmıştım çok şaşırdım ayrılmanıza
Ama böyle bir adamdan ayrıldığını kesinlikle sevin daha şimdiden ailene laf söylemeler falan ne kadar hadsiz bir insanmış. İnşallah çabucak atlatırsın canım

İnşallah canım çok teşekkür ediyorum:)

sorun ne tam bilmiyorum ama size öyle geliyodr şuan ne kadar süredr birlktesnz onuda bilmiyorm ama eğer gerçekten seviyorsa adım atar mutlaka..ama sende de varsa suç snde adım atmalısın..herşeyi erkekten beklemek yanlış oluyor çünkü. o birsüre yani başlarda hep kavgalarda gönlünü alıyor daha sonra ise tükeniyor.sizden bekliyor en azından bnm ilşkmde böyle..biz 3.snemzi bitirdk ve .tartışmalar olunca artık alttan alamıyr esksi gibi bnde adım atıyorum..bi de 5 gün sürmüştü en uzun küslüğümz o aramıştı beni.

Bizde bugüne dek hep ben haklı da olsam alttan aldım. Dördüncü senemizdi. İlk defa beş gündür konuşmuyoruz. Zaten o ayrıldı, ben trip atan biri de değilim. Neleri alttan aldığımı bilseniz...Bizim durum daha farklı yani. Geri döneceğini sanmam, dönse kendimi tutamayacağımı düşündüğüm için ne kadar iyi gelir onu da bilemiyorum

Canım nasıl oldun?
Konunu baştan sona okudum.
Bende seninle benzer durumdayım

birgün ilişki biterde sırf şu lafları dememek için kendi kendime elimden geleni yapıyorum 3senedir ama ne aklına geliyosa herşeyimi alttan alır insan yani alıyorum susuyorum ama yıpranan ben oldum.. geçiyo ve birgün diyosunki degmezmiş be...

Canım nasıl oldun?
Konunu baştan sona okudum.
Bende seninle benzer durumdayım

Biz barıştık canım. Yani baya pişmandı affettim ben de. Doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum bu yaptığım ama doğrusuyla yanlışıyla benim hayatım ne diyeyim, mutluyum şu an. En azından hata ettiysem de benim hatam derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…