Çok zor olacak çok üzüleceksin ağlayacaksın hayata küseceksin içinden hiç bişey yapmak gelmeyecek kahrolacaksın kendi kendini yiyip bitireceksin için paramparça olacak keşke arasa geri dönse ya da ben arasam, aramasam mı ne olacak ne yapacağım ölüyorum bitiyorum diyeceksin.
Peki sonra ne olacak zamanla unutucaksın, keşke bu kadar üzülmeseydim kendimi yıpratmasaydım diyeceksin :) Ama bu bi süreç ister yaşarsın ve sonra pişman olursun istersen de hiç takmaz hayatına kaldığın yerden devam edersin :)
Sen herşeyden herkesten önemlisin unutma!
Gerçekten uzun süreli ilişkisini kolayca unutabilen kimseyi görmedim ve gerçekten acı çekiyorum. Bi an önce bitmesini istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorum...
Erkekler işte ilk günler hayat onlara güzel sonrası hayal kırıklığı mutlaka geri dönmeyi isteyecektir :) Sen kendine üzülüyorsun ona değil boşa geçirdiğin zamanlarına her şer de vardır göremesende bir hayır.Acını yaşayacaksın buna bi çözüm yok hem yaşa zaten üzül ağla ama fazla uzatma bu durumu toparlan kendine gel ve artık kimsenin seni üzmesine izin verme
emin ol neler hissettigini biliyorum burda cevaplarini vs goruyorum senide severim,ayrilmaniza uzuldum ama cirkinlesmis sanirim ayrilirken..birsey kaybetmedigini sende biliyorsun ama yinede uzuluyorsun..kanun bu birini seviyorsan karsilikli olsa bile soyledigi en ufak seye uzulursun deger verdigin icin.. hele ilk uzun sureli iiliskinse bu dahada zoraklima geldi yine
Yukarıdaki cevabını gördüm de canım şimdi.Yanlış anlamadıysam borç olarak verdiği parayı istemiş senden,ayrılır ayrılmaz yani değil mi?Doğru mu anlamışım?
Evet ilk olmasa bilecektim geçip gittiğini bunların doğal olduğunu. Ama şimdi sanki dünyanın en büyük acısıymış gibi geliyor ne yazık ki. Gerçekten öyle haklısınız ki kendime acıyorum üzülmeyi de geçtim. Her şeyimi onun için yaptım, kendimi unutmuşum resmen. Saç rengimi bile onun sevdiği renge göre değiştirdim vs. Neden bu kadar aptalım ve neden hala beni umursamayan biri için sürünüyorum...Cevabı yok
gercekten allah baska dert vermesin ama cok illet birsey ask acisi.gunlerce yemek yemedim agladim surekli uyudum cildirmis gibiydim.gunde 20 saat uyudugumu bilirim bildiginiz depresyondaydim adini duyunca kalbim inanilmaz carpmaya basliyordu surekli midemde kelebekler ucusuyordu...hicmi umut yok sizde ayrildiktan sonra mesaj filan attimi?
Tatlımm hayatına ondan daha çok seveceğin ve güvenebileceğin başka bi erkek girecek ve sen keşke bu kadar üzülmeseydim diyeceksin bak buraya yazıyorum o kadar da eminim :) asma artık suratını
Bide bence siz aşk acisindan cok onun yaptigi bu cirkinligi gururunuza yediremiyorsunuz onun verdigi bir kirginlik sinirlilik var uzerinizde anladigim kadariyla onun yaptigi bu cirkinlik sizi ondan sogutmali bence . Hayat devam ediyor cok sukur eliniz ayaginiz tutuyor aileniz yaninizda bunlarida dusunun birakin o sizi boyle kaybettigi icin yansin boyle cirkinlestigine sizin gozunuzdeki degeri kaybettigine yansin ..Mesajınızı okurken gülümsedim, çok sağolun:) Belki de dediğiniz gibi olacak. Umarım bir gün "iyi ki bitmiş şimdi çok daha mutluyum" diyebilirim. Öyle olduğu zaman ilk buraya yazacağım:)
Üç gün önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim bi konu açmıştım bununla ilgili. Şimdi her şey bitti, geri de dönmez, dönse de ben kabul edemem. Ama sürekli geri dönmesini, pişman olmasını istiyorum. Resmen içim acıyor hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kitap okuyayım diyorum yok olmuyor, yürüyüşe çıkayım diyorum sokak ortasında ağlama krizine giriyorum. Sürekli aklıma daha üç gün önce birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk çok mutluyduk, böyle olmayabilirdi, bu geliyor. İlişkinin bitmesinde bir hatam yok ama içim acıyor şunu yapsam şöyle mi olurdu, o gün keşke şöyle desyedim alttan alsaydım vs diye. Sonrasında o kadar çirkinleşmesine rağmen, sevmekten vazgeçemiyorum resmen. Ne yapmalıyım ben unutmak için? Bu nasıl geçiyor? Aynı şeyi yaşayıp şimdi çoook mutlu olanınız var mı? Varsa nasıl başardınız, ne kadar sürdü? Ne zaman düzeleceğim benİlk ilişkimdi ve haliyle ilk defa bir ayrılık yaşıyorum...
her şey bu kadar iyiyken birden bire niye terketti?
ben erkek arkadaşının içinde bir süredir bu duyguyu taşıdığını ama bir anda tamam yeter bitsin dediğini düşünüyorum.
zaten 3 günde bitmez bu belki 3 ay belki 6 ay belki 1 yıl yaşayacaksın bu acıyı ama giderek azalacak ve sonunda başka birini seveceksin.
illaki bitecek böyle düşün. her şeyin çaresi zaman.
diğer mesajları da okudum o parayı hemen geri istemesi falan hiç hoş olmamış.
kimse için zaten haddinden fazla fedakarlık yapmayacaksın.
Bende oyleydim ocakta ayrildim. 1 ay boyunca ruh gibi gezdim aglayip duruyordum . Baska insnalarla iletisime gecince geciyor . Gez toz arkadaslarinla vakit gecir , hosuna giden birilerini ekle konus sohbet et bu sekilde . Sonra bi bakiyorsun ki gecmisss.. hatta geri donmus bile oluyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende oyleydim ocakta ayrildim. 1 ay boyunca ruh gibi gezdim aglayip duruyordum . Baska insnalarla iletisime gecince geciyor . Gez toz arkadaslarinla vakit gecir , hosuna giden birilerini ekle konus sohbet et bu sekilde . Sonra bi bakiyorsun ki gecmisss.. hatta geri donmus bile oluyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaz geliyor unutursun..
daha yenı ayrılmışsınız,hemen sosyallesemezsın bu durumda,aglama krızlerın bı sure sonra son bulur..
bıgun kalktığında hafıflemıs olursun..tabı bu sure zarfında ondan haber almaman lazım..
ıletısıme gectıgınde veya onu takıbe aldığında asla unutamazsın,saplantıya döner..
dedıgım gıbı bı sure acını cek ve bıgun uyandığında kuş gıbı olacaksın..
sonra arkadaşlarına katıl,yazın keyfını çıkar..yenı bı aşk bulursun ınsallah..
yenılıkler herzaman ıyıdır,senı olgunlastrır..
Şu an bunları hissetmen normal. Çünkü henüz çok yeni... Bir kaç ay geçtikten sonra (ki o kadar uzamayacaktır) hala aynı duyguların devam ediyorsa kendini silkelemen gerekir...
Bu hayal kırıklığı yaşadığın dönem.. acını dibine kadar yaşamalısın.. 3 günde normale dönmen ANORMAL olurdu böyle düşün... kabullen..
Zaman içinde ruhun yeter artık hayata dön!! demeye başlayacaktır...
Bundan sonraki ilişkinde artık bağımlı değil bağlı olmayı.. herşeyi daha realist düşünmeyi,, aklın ve mantığını aynı anda kullanabilmeyi öğreneceksin..
İlişkiler sadece duygu üzerine kurulunca böyle acılar yaşanıyor. Karşındakinin gerçek karakterini görmezden geliyorsun, aslında görüyorsun ama tahammül edilebilir şeyler gibi geliyor...
Hayat bir kendini bilmeze feda edilemeyecek kadar güzel... !
Sen ilk ilişkini bitirdin bunun acısını yaşıyorsun... ama o SENİ kaybetti... bırak o yansın...
Uzun yıllar geçtikten sonra hala unutamayanlar var demişsin ya.. Bu tamamen kişinin kararı... Unutmak istememişler unutamamışlar..
Bu tamamen sana bağlı..
Şöyle birşey de var.. Tamamen unutmak mümkün değil.. Hafıza kaybına uğraman lazım bunun için Allah muhafaza! :)
Ama aklına geldiğinde inceden bir sızı olacak sadece... çünkü yaşanmışlıklar var... Sen yeni hayatını yaşarken anlık da olsa aklına gelecek.. ve umarım "iyi ki bitmiş" diyeceksin...
Dip Not: 15 yıllık evliliğini bitirmiş biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?