- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Kendim silmişken bir daha ekleyemem.İnstadan ekle?
Niye instigramdan çıkardınız elalem ne der diye devam ederseniz bu iş olmaz zatenMerhabalar, bana daha önce yazan ve benim hayatımdaki bir konu yüzünden konuşmayı beklemeye aldığım birisi vardı. Şuan konuşmak istiyorum o kişiyle ama o bana yazmıyor. Bende yazamam çünkü ailesi tanıdık, çevremiz ortak. En son konuşmamızda çok israrciydi konuşmak için. Ben beklemeye alalım şimdilik deyince kabul etti ve yazacağını söyledi. Instagramdan takiplesiyorduk fakat çıkarmak zorunda kaldım. (Belkide bu yüzden yazmiyor.) Ama whatsapta ekli bende onunkinde ekliyim. Ne yapsam bir sinyal verebilirim?
O yüzden değildi. Uzun bir süre takiplesmistik zaten. Ne benimle ne onunla ilgili bir sebepte değildi Fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum açıkçasıNiye instigramdan çıkardınız elalem ne der diye devam ederseniz bu iş olmaz zaten
Haklısınız. Ama beni çok sinirlendiren bir şey olmuştu. Sebebim sağlamdı neden çıkardığımı sorsaydi eğer anlardı da işte. Whatsapta ekliyim ama oradan bir umudum varKabul ettiyse eger sizin adım atmanız gerekecek. Sinyallere gerek yok bence. Ayrıca siz çıkarmıs silmissiniz tekrar nasıl adım atsın adam?
Herkesi bi’ gururu var.
Whatsapta ekli olduğunu belirtmiştim oradan durum falan mı atsam diye düşündümHiç bir şey yapamayıp nasıl sinyal yollamayı planlıyorsunuz? Balkonda ateş yakın dumanı görünce yazar
O arada hayatınıza başkasını alıp onu çıkardıysanız sert bi tepkiyle karşılaşmanız muhtemel. Öyle olmadıysa bence ekleyin ne olabilir ki en fazla reddeder ve sizde anlarsınız. Onaylarsa o mesaj atacaktır yada siz onaylandıktan sonra daha rahat atabilirsiniz...O yüzden değildi. Uzun bir süre takiplesmistik zaten. Ne benimle ne onunla ilgili bir sebepte değildi Fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum açıkçası
Hayır almadım. Ya ama işte kendim sildim şimdi tekrar eklemek zor benim içinO arada hayatınıza başkasını alıp onu çıkardıysanız sert bi tepkiyle karşılaşmanız muhtemel. Öyle olmadıysa bence ekleyin ne olabilir ki en fazla reddeder ve sizde anlarsınız. Onaylarsa o mesaj atacaktır yada siz onaylandıktan sonra daha rahat atabilirsiniz...
Direkt yaz... Öyle sinyaller taktikler hiç hoş değil delikanlı olMerhabalar, bana daha önce yazan ve benim hayatımdaki bir konu yüzünden konuşmayı beklemeye aldığım birisi vardı. Şuan konuşmak istiyorum o kişiyle ama o bana yazmıyor. Bende yazamam çünkü ailesi tanıdık, çevremiz ortak. En son konuşmamızda çok israrciydi konuşmak için. Ben beklemeye alalım şimdilik deyince kabul etti ve yazacağını söyledi. Instagramdan takiplesiyorduk fakat çıkarmak zorunda kaldım. (Belkide bu yüzden yazmiyor.) Ama whatsapta ekli bende onunkinde ekliyim. Ne yapsam bir sinyal verebilirim?
Bu çocuk o epilepsi olan çocuk mu?Hayır almadım. Ya ama işte kendim sildim şimdi tekrar eklemek zor benim için
Niye sorsun ki? İstemediğinizi düşünmüştür.Haklısınız. Ama beni çok sinirlendiren bir şey olmuştu. Sebebim sağlamdı neden çıkardığımı sorsaydi eğer anlardı da işte. Whatsapta ekliyim ama oradan bir umudum var
Sorup sormaması hic önemli değil. Sahsen bende olsam sormazdım beni istemeyen birine neden soru sorayım ki. Olması gereken davranıs sekli bu. Bence yazın.O yüzden değildi. Uzun bir süre takiplesmistik zaten. Ne benimle ne onunla ilgili bir sebepte değildi Fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum açıkçası
O sırada baskasi vardı , onun ilgisini biliyordu sil dedi siz de sildiniz . Baktınız o kişi adam değil aa eskiden kim vardı gidip onunla konuşayım dediniz . Doğru muyum?O yüzden değildi. Uzun bir süre takiplesmistik zaten. Ne benimle ne onunla ilgili bir sebepte değildi Fazla ayrıntıya da girmek istemiyorum açıkçası
Yiğidim ara beni diye durum paylaşın???Whatsapta ekli olduğunu belirtmiştim oradan durum falan mı atsam diye düşündüm
Size bunları düşündürtecek ne yaşadınız? Üzüldüm sizin için. Çevrenizde böyle kişiliksiz insanlar olabilir ama ben böyle biri değilim. Size de böyle zanlardan kaçınmanızı öneririm.O sırada baskasi vardı , onun ilgisini biliyordu sil dedi siz de sildiniz . Baktınız o kişi adam değil aa eskiden kim vardı gidip onunla konuşayım dediniz . Doğru muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?