- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ben apartmanda 1.katta oturuyorum üstümüzde kiracı oturuyor ve bir oğlu var tam fırlama ya ayaklarını vura vura evde dolaşıyor defalarca eşini uyardım nato kafa "tamam diyorlar uyarıyoruz hatta dövüyoruz" dediler en son dövmek çok saçma güzelce uyarmak varken ama hala devam ediyor eşim de ben de bıktık sabah 11den başlıyor akçam 12ye kadar yani düşünün aralıklarla yani eşimde "en son bir kez ben söylerim eşine dedi hani olmazsa hala öyle koşarsa ona göre hareket ederiz dedi " ya ben çocuğuna kızmıyorum çocuğuna terbiye veremeyen cahil ana babaya kızıyorum yani şuan çocuğum yok ama çocuğum yapsa öyle cidden uyarırım her yaptığında yani biz de halden anlamıyor değiliz yani ama çocuk haddinden fazla gürültü yapıyor yani sizce ne yapmalı ? polise filan şikayet mi etmeli? ani böyle bir durum yaşayan var mı? varsa nasıl kesin çözümü var? evden taşınmalarını beklersek o zamana kadar sinir harbi yaşıcaz eşimle cidden her gün olunca valla eşimde de bende de artık sinir oluyoruz
Mesajı düzenleme süresi bittiği için geri dönüp düzenleyemedim. Bu gürültü sadece karantina sürecinde mi var konu sahibi? Bu seferlik müsamaha gösterediliyorsanız gösterin. Düşününce çocuğa da yazık.. Normal bir süreç değil çünkü.. Çocuk içinde zor bir durum gerçekten .. (üstteki yazdığım mesajdan vicdanen rahatsızlık duydum tekrardan çocuğu ve o durumu düşününce)Lince hazır olun. Hani çocuk ya her türlü gürültüyü yapmaya hakkı var(!) kimilerine göre. Birde ailesi de dövüyor ya ailenin çocuğu uyarma şekli yanlış olduğu için onda da sizin kabahatiniz var (!). Sizi çocuk olmadığınız için bu sesi çekmek zorundasınız çünkü bir yetişkinin evinde yani dinlenme alanında dinlenmeye hakkı yok! Sizin canınız önemli değil (!) Sadece çocukların canı önemli, sadece çocuklar kıymetli(!)
Hazır olun konu sahibi linçlere. .
Allah toplu alanlarda yaşamayı bilmeyen insan görünümlülerden korusun.
Ama şöyle bir şey de var uyarmışsınız dinlememişler. Eğer bu karantina sürecine has bir durumsa sabredin. Yok genel durumsa imkanınız varsa biraz daha sabredin sonra taşının şu süreç bitince. Çünkü tekrar uyarmaya kalksanız çocuğu yine dövseler daha kötü olur.Ayrıca bazı aileler evet ellerinden geleni yapmalarına rağmen çocuğa engel olamıyorlar. Ama o halde çözüm yolu bulmaları lazım. Misal üst katlardan ev bakmak yerine alt kattan ev bakmak gibi..
Bazı çocuklar deli ya da psikolojileri bozuk inanin pek yaşa da bakmiyor artik etkileniyorlar birseyden gerçekten dinlemiyorlar inanin saç baş yolarınız, adamlar dövmus birde yazık bebeye. anne babasına da acıyın biraz idare edin derim ben komşunuz sonuçta ay çok. Utanç vericidir onlar açısından damerhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ben apartmanda 1.katta oturuyorum üstümüzde kiracı oturuyor ve bir oğlu var tam fırlama ya ayaklarını vura vura evde dolaşıyor defalarca eşini uyardım nato kafa "tamam diyorlar uyarıyoruz hatta dövüyoruz" dediler en son dövmek çok saçma güzelce uyarmak varken ama hala devam ediyor eşim de ben de bıktık sabah 11den başlıyor akçam 12ye kadar yani düşünün aralıklarla yani eşimde "en son bir kez ben söylerim eşine dedi hani olmazsa hala öyle koşarsa ona göre hareket ederiz dedi " ya ben çocuğuna kızmıyorum çocuğuna terbiye veremeyen cahil ana babaya kızıyorum yani şuan çocuğum yok ama çocuğum yapsa öyle cidden uyarırım her yaptığında yani biz de halden anlamıyor değiliz yani ama çocuk haddinden fazla gürültü yapıyor yani sizce ne yapmalı ? polise filan şikayet mi etmeli? ani böyle bir durum yaşayan var mı? varsa nasıl kesin çözümü var? evden taşınmalarını beklersek o zamana kadar sinir harbi yaşıcaz eşimle cidden her gün olunca valla eşimde de bende de artık sinir oluyoruz
Mahremiyetini nasıl biliyorki çocukYa cidden ne kadar yanlış anlamışsınız.çocuk normal bi çocuk değil dövmesini de oturup alkışlamıyorum kadının ne kadar ağladığını bişeyler yapmak için çabaladığını görüyorum onların üzüntüsüne üzüntü katmak istemiyorum.çocuğu neden sürekli dövdüğünü de söyleyeyim komşuların mahremiyetini herkese söylediği için dövüyorlar DÖVDÜĞÜ İÇİN TAKDİR EDİYORUM DEMİYORUM
Kimse kimsenin çocuğunun sesini çekmek zorunda değil evet, ama birde şöyle düşünün, anne baba ortamlarda ne kadar kızarıp bozarıyor bebek, çocuk ağlayınca. Anne babaya kalsa çocuk hiç ses etmesinde kendide kafa dinlesin ister ama "sadece çocuklar kıymetli!" cümlenizden sonra kesinlikle bu hassasiyeti sizden beklemem. Evet! Çocuklar herkesten daha kıymetli, çünkü onlar masumlar, çaresizler, muhtaçlar. Dayak yedikleri evden ceketini alıp çıkamazlar.Lince hazır olun. Hani çocuk ya her türlü gürültüyü yapmaya hakkı var(!) kimilerine göre. Birde ailesi de dövüyor ya ailenin çocuğu uyarma şekli yanlış olduğu için onda da sizin kabahatiniz var (!). Sizi çocuk olmadığınız için bu sesi çekmek zorundasınız çünkü bir yetişkinin evinde yani dinlenme alanında dinlenmeye hakkı yok! Sizin canınız önemli değil (!) Sadece çocukların canı önemli, sadece çocuklar kıymetli(!)
Hazır olun konu sahibi linçlere. .
Allah toplu alanlarda yaşamayı bilmeyen insan görünümlülerden korusun.
Ama şöyle bir şey de var uyarmışsınız dinlememişler. Eğer bu karantina sürecine has bir durumsa sabredin. Yok genel durumsa imkanınız varsa biraz daha sabredin sonra taşının şu süreç bitince. Çünkü tekrar uyarmaya kalksanız çocuğu yine dövseler daha kötü olur.Ayrıca bazı aileler evet ellerinden geleni yapmalarına rağmen çocuğa engel olamıyorlar. Ama o halde çözüm yolu bulmaları lazım. Misal üst katlardan ev bakmak yerine alt kattan ev bakmak gibi..
Mesajın süresi dolduğu için tekrardan düzenleyemedim. Bir sonraki sayfada ekleme yapmıştım mesajıma.Kimse kimsenin çocuğunun sesini çekmek zorunda değil evet, ama birde şöyle düşünün, anne baba ortamlarda ne kadar kızarıp bozarıyor bebek, çocuk ağlayınca. Anne babaya kalsa çocuk hiç ses etmesinde kendide kafa dinlesin ister ama "sadece çocuklar kıymetli!" cümlenizden sonra kesinlikle bu hassasiyeti sizden beklemem. Evet! Çocuklar herkesten daha kıymetli, çünkü onlar masumlar, çaresizler, muhtaçlar. Dayak yedikleri evden ceketini alıp çıkamazlar.
Ay bu dert yüzünden şuan katil olacaktım bendemerhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ben apartmanda 1.katta oturuyorum üstümüzde kiracı oturuyor ve bir oğlu var tam fırlama ya ayaklarını vura vura evde dolaşıyor defalarca eşini uyardım nato kafa "tamam diyorlar uyarıyoruz hatta dövüyoruz" dediler en son dövmek çok saçma güzelce uyarmak varken ama hala devam ediyor eşim de ben de bıktık sabah 11den başlıyor akçam 12ye kadar yani düşünün aralıklarla yani eşimde "en son bir kez ben söylerim eşine dedi hani olmazsa hala öyle koşarsa ona göre hareket ederiz dedi " ya ben çocuğuna kızmıyorum çocuğuna terbiye veremeyen cahil ana babaya kızıyorum yani şuan çocuğum yok ama çocuğum yapsa öyle cidden uyarırım her yaptığında yani biz de halden anlamıyor değiliz yani ama çocuk haddinden fazla gürültü yapıyor yani sizce ne yapmalı ? polise filan şikayet mi etmeli? ani böyle bir durum yaşayan var mı? varsa nasıl kesin çözümü var? evden taşınmalarını beklersek o zamana kadar sinir harbi yaşıcaz eşimle cidden her gün olunca valla eşimde de bende de artık sinir oluyoruz
Tamamda ona göre ev seçecek en üst kat yada çocuksuz apartman seçecekArkadaşlar misafonyasi olabilir elestirmeyin...ben misofonyayim tahammül edemiyorum gözünüz görmüyor tedaviside yok
Ben bu eve tasindigimda apartmanda kimse daha oturmamısti mesela. Gelenlere ev tutanlara tutma diye bariyer kuramazdimTamamda ona göre ev seçecek en üst kat yada çocuksuz apartman seçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?