- Konu Sahibi inspectorgadget
-
bu çocuk övündüğü kadarını yapıyor gerçekten aradığınızda ay ben hediye xx koynumda şu anda diye biri açıyor telefonunu. evet muhtemelen yanlış eğilimlere gidecektir. bu çocuk 22-23 yaşında, sevgilim de 20. sevgilimin bu türdeki tek aradaşı bu. diğer arkadaşları çok rahat görüşülecek konuşulacak düzgün çocuklar hiç1 terbiyesizlik görmedim daha. bu çocuk ailesinden dolayı tahminim sonradan bozulmuş annesi babası ayrı ama aynı binadalar babası şimdi 20 yaşlarında bir kızla evli, annesinin ilişkileri var. kardeşi madde kullanıyor ortamı falan varmış. bunla ilgilenmemişler pek sabah akşam orada burada sonradan böyle olmuş bu da
bence açık açık konuş, bu çocuk yüzünden bir hata yaparsan asla affetmem seni de.
beni ikimizden birini seç demeye zorlama de.
bu şekilde bir kez uyar. sonra da takma canım, sevgiline güveniyorsan..
kendi kendini yeme, sevgilinle de kavga etme. belli ki bu çocuk sizi kıskanıyor. ve kişiliksiz biri.
onun istediği de sizi birbirinizden etmek zaten.onun istediğini ona verme..
ya kusura bakma da bişi soracam bu şahıs senin sevgiline mi diyo bana karı kız bul diye ya nie kendi bulamıyomubana çok saçma geldi bence sevgilin çok yüz veriyo normal bi insana bu laf sölense kan çıkar zahır ama ben bu olayı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?