Ne yapacağım ben bu çocukla.!! :(

Anladigim kadariyla 10 senedir sevgilin ile bu cocuk arkadaslar....yani 10-12 yaslarindan beri....cocukluk arkadasi yani....:hulya:

Ben erkek arkadasini anlayabiliyorum...kötü aliskanliklarida olsa bir kalemde silip atamaz onu....hic bir arkadas cocukluk arkadasi gibi olamaz güzelim....onada biraz anlayis göster.

Ayrica neyden korkuyorsunki? Madem sevgiline güveniyorsun, madem yapi ve karekter olarak arkadasi gibi degil hicte kafana takma derim.

Ben acidim o cocuga....yazik....anne baba kendi tingirinda evladlari mahf oluyor.....:1no2:

Allah islah etsin, Allah akil fikir versin...gün gelir oda durulur güzelim...

Ben birşeyi anlamıyorum...
Bu sevgiliye eşe bilmem neye bu kadar çok güven nerden geliyor?
Tamam güvenirsin hiç güvenmeden olmaz ama aa o yapmaz etmez öyle şeylerde gözü yok çok güveniyorum gözüm kapalı güvenirim demek ne kadar doğru... ?
Bir yapmaz iki yapmaz ama öyle insanlar var karşı tarafın aklını bulandıran...
Ve sevgilinin çocukluk arkadaşıda onun çevreside tehlike bence...
Ayrıca ben çocukluk arkadaşı anlamam... Ne kadar yakın olursa olsun kaç yıllık arkadaşı olursa olsun en yakın arkadaşının ilişkisine zarar vermeye çalışıyorsa abuk subuk hareketler terbiyesizlikler yapıyorsa ben elimi ayağımı çekerim kardeşim. Beni bağlamaz kaç yıllık samimiyetimin olduğu...
Bence sevgilininde hoşuna gidiyor onunla takılmak rahatsız olsa onunla aynı ortamda bulunmazdı..Sen sevgiline dikkat et derim..

Zor bir durum. Ama senden fazla sevgilin arada kaliyor bence.
Dogru insan uzun yillar arkadaslik yaptigi birini, biranda silemiyor.
Birlikte nerelere takiliyorlar peki? Eger sadece evde beraberlerse sorun etme, ama bence erkek arkadasinda bu cocuga fazla güvenmemeli, sagi solu pek belli olmayan bir tipe benziyor.
Görüssün ama az görüssün.
Yani sana tam bir cözümde getiremedim arkadasim, gercekten zor bir durum ama kafani takmamaya bak. 10 senelik arkadasiyla görüsmelerini azda olsa kesmis. Sonucta bu adam bir ömür sizin pesinizde olmayacak. Allah onuda islah etsin, insallah karsisina akli basinda bir kiz cikarda biraz yola getirir.

bizde de vardı böyle bi arıza.
ya ben ya o dedim
beni seçti tabii ki.
şimdi şükrediyor ondan kurtulduğu için.
aynı anlattığınız gibiydi.
tam bir parazit başkalarının sırtından geçinen pislik bişeydi bizimki.ne belalar açtı başımıza resmen travma geçirdik.özellikle bizi birbirimize düşürürdü hep ayrılalım diye.
yaptığı pisliklerin hesabını öbür dünyada sorucam ama.asla hakkımı helal etmem.

Düş; ben ilişkiye başlamadan önce de 2 yıl kadar arkadaşlık ettim sevgilimle e 3 yıldır da ilişkim var yani artık tanıyorum onu neyi yapar neyi yapmaz biliyorum. yine de büyük konuşmak tabii ki istemem insanız hepimiz ama bana bu konuda bi güven verdi. Eğer beni aldatacaksa da o çocuğun parkta barda bulduğu ya da 50 kişinin altından geçmiş biriyle yapmaz bunu.

Gülsüm Sultan; çocuğa ben de üzülüyorum bazen gerçekten ama düzgün bi insan olmayı seçebilirdi sonuçta evi barkı var çalışır okur bi şey yapardı. yani tamam kötü şeyler yaşamış, yaşıyor ama bu ona terbiyesizlik yapma hakkını verir mi bilemiyorum. yani mesajla falan terbiyesizlik yapması ya da telefonda ailesiyle ya da hastalığıyla ilgili yaşadığı sorunların sonucu değil ki

Sensible; önceden beraber bilardoya, cafelere, arkadaşlarının evine, sinemaya oraya buraya her yere giderlerdi çoğunlukla tek olmazlardı arkadaş grubu olurdu kavga da etsek söylerdi nereye gittiğini. Artık o kadar çok sorun oldu ki evine gitmiyor -ki zaten ortada ev de kalmadı babası şehir dışına taşındı yeni hanımıyla- ama ev varken de gitmiyordu artık, arkadaş grubu toplanınca işte bazen de bazen de çocuk bunlara geliyor yemeğe falan. ama ben biliyorum ki azıcık yüz versem sevgilim biraz takılsa onla çocuk hemen yüz bulur oraya buraya çağırır emrivaki yapar. benim kızdığım sevgilim o olmasa gece 2de sinemaya gitmez, arkadaşının evine gitmez, şuraya buraya gitmez bu çocuk geliyor ısrar, emrivaki, duygu sömürüsü gidiyor. O çocuk onu yola getirebilecek düzgün bir kızı hakediyor mu bilemem, öyle onu yola getirecek çok düzgün bi kız da onun gibi geçmişi olan -karı kız anlamında- bi çocuğu ister mi bilmem o çocuk beni kara bahtım kör talihim olarak kalacak herhalde hep :gitme:

kahveci; ben şu an ya o ya ben diyemem bu çocuk hasta. beni seçer görüşmezler çocuğa bir şey olursa ben bunun hesabını veremem. ve benim erkek arkadaşım görüşme yapamazsın edemezsin dememden hoşlanmaz. yani diyemem değil derim tabii ama hoşlanmadığı bir şeyi yapmamaya gayret ediyorum şimdilik.sevgilim ona söylüyor niye böyle diyorsun, niye yapıyorsun, bak kız arkadaşım görüyor yanlış anlıyor o daha çok yapıyor. hayatında hiç düzgün ilişkiye sahip olmadığı için anlayamıyor. zaten o kadar boş bi adam ki sevgilim de diyor ne konuşuyorsa boş amacı benim sana karşı zor duruma düşmem sen de takma gül geç. yani kusura bakmasın ama sevgilime karı bul diyen birine ahaha ne komik ya olmadı 3 tane bulun biri de bana olsun diyemem ben. en son çok kızdı ama benimki ciddi ciddi konuşacağım ben de istemiyorum böyle olmasını dedi. görüşmediler daha kaç gündür.

Son düzenleme:
bence açık açık konuş, bu çocuk yüzünden bir hata yaparsan asla affetmem seni de.
beni ikimizden birini seç demeye zorlama de.
bu şekilde bir kez uyar. sonra da takma canım, sevgiline güveniyorsan..
kendi kendini yeme, sevgilinle de kavga etme. belli ki bu çocuk sizi kıskanıyor. ve kişiliksiz biri.
onun istediği de sizi birbirinizden etmek zaten.onun istediğini ona verme..

insan...her önüne gelenle 10 yil arkadaslik etmez..demekki düsünceleri ayni yaptigi seyler ortakki bi kadar yildir arkadaslarmis...bu kadar diyorum

ya canım aslında kıskanmıyor da imreniyor. yani bizim ayrılmamızı istemiyor bu ona ne kazandırır ki ama keşke benim de böyle ilişkim olsa diyor. ki bu kafayla zor. erkek arkadaşıma söyledim bunları. şimdilik her şey istediğim gibi gidiyor erkek arkadaşım açısından ama bu çocuk hala aynı ama konuşmaları falan. ben şu an bi olay anında ne yapacağımı kestiremiyorum hakim olamıyorum sinirlerime. yeni bi olay da eskileri de hatırlayıp öfkeleniyorum daha çok
esin; sen ya da başkasının beni yanlış anlamasını istemem erkek arkadaşımı ne koruyor ne de savunuyorum. sonuçta ben burada bi sorunumu anlatıyorum açıkça yani koruyacak değilim onu. ama gerçekten bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylyeyeim durumu yok. çünkü gruptaki diğer çocuklar da benimki de o çocuktan çok çok farklı. sokakta yalnız yürürken önünden bi kız geçse kafasını çeviren biri kız yanlış anlamasın diye. yani sakın sevgilimi koruyorum sanmayın ama 2si aynı karakter değil

of kızlar of yaa.. sevgilim bu çocukla görüşmeyi azalttı açık açık da tamamen görüşmemezlik edemem dedi. ama ciddi bi kısıtlama ve azaltma koydu kendine. ben aslında hiç istemiyorum bu çocuğu artık. önceden az görüşseler tamam diyordum ama hiç istemiyorum artık. şaka yollu ne zaman komple gidecek bu çocuk hayatımızdan istemiyorum resmen şunu dedim bilmiyorum ki gitmeyecek galiba kimse almaz bunu dedi

ya kusura bakma da bişi soracam bu şahıs senin sevgiline mi diyo bana karı kız bul diye ya nie kendi bulamıyomubana çok saçma geldi bence sevgilin çok yüz veriyo normal bi insana bu laf sölense kan çıkar zahır ama ben bu olayı anlayamadım

ya bu çocuğun muhabbeti bu olduğu için herkese diyordur benimki de aldırmıyor gülüp geçiyor gerçekten bulacağından değil. kendi buluyor bulmaz mı int.ten buluyor sokakta buluyor mahalleden buluyor duramıyor. tek muhabbeti bu işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sevgiline tavrını koy
hastaysa hastalığını bilsin
bu hasta falan değil
unutma körle yatan körle kalkarmış
bugün yapmaz ama yarının bi garantisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…