Ne yapacağım ben bu çocukla.!! :(

inspectorgadget

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
235
2
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben daha önce bi konu açmıştım burada ama sonra arkadaşların yorumları yeterli geldi kapattım konuyu gelin görün ki ben bu konuyu çözemedim daha. Sıkılmazsanız uzun uzun yazacağım ama ne yapacağımı bilemiyorum.. Çok mutsuzum, bu konu her açıldığında sinirim bozuluyor.

Benim 3 yıllık bi ilişkim var. :nazar: Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var yaklaşık 10 yıldır aynı mahalledeler görüşüyorlar falan neyse bu çocuk ne okuyor ne çalışıyor, çalışsa 1-2 aylık barlarda çalışıyor, aklı fikri karı kızda. Hiç tipi yok ama şeytan tüyü var herhalde 100den fazla kızla çıkmış, yatmış kalkmış. Hatta 300 kız diye övünür bile. Annesi babası ayrılmış. Babası başkasıyla evlenmiş, annesinin ilişkileri oluyor. Bir de kuzeni ve kuzeninin bekar evi var. Arkadaşlarını oraya çağırıyor falan. Biz sevgilimle kavga edelim diye benim yanımda arar 2 karı bul da al bize getir, bi kadın buldum soydum resmini atayım mı sana, bu sevgilin seni gay yaptı iyice rehberinde kız numarası bile yok bana bulsana bana falan der. İçer kusar, karı kızla yatar kalkar, uyuşturucu madde bile kullanmış. Böyle bir çocuk. Sevgilim onu tasvip etmiyor, ben zayıf halka mıyım ondan etkileneyim diyor. Gerçekten de onun yaptığı şeyleri yapmıyor. Ama 10 yıllık geçmişimiz vari ortak arkadaşlarımız var ben onu öyle kabul ettim en yakın arkadaşım diyor. Gerçi o da gördü artık ne olduğunu eskisi gibi evine falan gitmiyor. Bir de şu var bu çocuk askere gitti (of çok şükür 18 ay rahatız dedim, demez olaydım) hasta diye burada 3 gün askeriyeye, 4 gün hastaneye gidiyor sonra 2 ay burada. Çocuk hasta, guatr kanseri olmuş. Duyunca gerçekten çok üzüldüm gencecik çocuk bir şey olursa vebalini alamam görüştürmedin allah korusun öldü der diye karışmadım. Ama baktım çocuk hiç kendini kollamıyor, takmıyor, hala karı kızda, biz kavga edelim diye karı kız bul getir falan diyor. Ben de böyle şeyler konuşup yapıyorsa hiç gelmesin de konuşmasın da bıktım bu çocuğun bu halinden dedim. Ya çocuk öyle bir çocuk ki parktan geçerken 'ay benim evime yarın gelmek isteyen var mı kahvaltıya' diye bağıran bi kıza ben gelirim diyor gidiyor çıkıyor o kızla. sonra kızın yanına giderken sevgilimi de götürüyor. yolda dur 2 dk uğrayalım falan diyormuş. Tamam ben sevgilime güveniyorum ama sonuçta kim yanında böyle biri varken rahat olabilir. Biz telefonda konuşurken hep terbiyesizlik yapıyor. Arkadan benle ilgili atıp tutuyor, ses yapıyor. Sevgilim normalde gece 2de sinemaya falan gitmez, arkadaşının anneannesinin evine gitmez ama bu çocuk geliyor gidelim gidelim gidelim götürüyor. Çocuk hasta, 10 yıllık arkadaşı tamam üzülüyorum ama ben ne yapayım çocuk iyi bir çocuk değil. Sevgilim onla görüşmek için çabalıyor, benle kavga ediyor arkadaşı diye, ben çocuğa üzülüyorum yazık diyorum kendimi tutuyorum tamam diyorum ama bu çocuk hala sevgilin seni gay yaptı bunun yüzünden böylesin falan diyor hala terbiyesizlikte. Ben biliyorum benden önce de ona uyan bi çocuk değildi benimki. Sevgilim de fedakarlık yapmadı değil, eskisi gibi evine gitmiyor, onla bir yere gitmiyor falan ama bu çocuk durmadan hala arıyor msg atıyor sevgilin beni istemiyor mu diyor. Duygu sömürüsü yapıyor benimki de hasta diye üzülüyor. Sonra biz kavga ediyoruz. Ben gerçekten sevgilimin arkadaşlarına karışmayı onlara kötü bir şey demeyi yanlış buluyorum. Bu çocuk dışında kimse için bir şey demedim. Bunun için de elimden geleni yaptım ama olmuyor çocuğun karakteri bozuk. Çok arada kaldım. Sevgilim onun yaptıklarını görmüyor beni taktığım ve abarttığım için suçluyor. Aramız açıldı resmen bu çocuk yüzünden. Ben istemiyorum bu çocuğu ya etrafında da olmasın aramasında he çok arıyorsa da adam gibi konuşsun ya 2 lafından 1i karı bulalım içelim gece gezelim tozalım. olmazsa bana kız bul senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
walla insan ne kadar erkek arkadaşına güvenirse güvensin aklı kalıyor..sana hak veriyorum bu konuda..ama maalesef yapabileceğin pek bir şey yok gibi gözüküyor..erkek arkadasın doğal olarak ondan vazgeçemiyor e yine doğal olarak senden de vazgeçemiyor..
cocuğun senin hakkında söylediklerine hiç takılma derim..hatta erkek arkadaşına gay benzetmesi yapması iyi bir şey :)) demek ki erkek arkadasın gercekten ona ayak uydurmuyor :))
ztn hastaymis cocuk..hele hele simdi erkek arkadaşından bir secim yapmasinida isteyemezsin..
o yüzden maalesef takmamaya calisicaksin..

İsteyemem ama ben ne yapayım görüşmek istediğinde hayır diyemem, evet de diyemem hiç istemiyorum ne olacak. Oturdum ağlıyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum of ya

çocuğu çekin karşınıza ,erkek arkadaşınızı da alın, yanınıza. bütün bu rahatsızlıklarınızı tek tek anlatın.
ya ben ya arkadaşın demek zorunda bıraktırma, beni deyin. . resti bu şekilde çekin.

açıkçası hastada olsa ben dayanamazdım açıkçası benibirkere arkadaşları kızdırdı benim hakkamda kötü bişi söylettirmez sevgilim ama hergün onlarla geziyor bir ara bana vakit ayırmıyordu sevdiğini biliyorum arkadaşları bu çocuk kadar değilde karı kız davaları vardır benimde sevgilim uymaz üstelik birgün neyapıyorsun diye telefonda konuşurken aşkım arkadaşlarlayız şimdi gidecekler ben eve geçiyorum demişti arkadaşları arkada zorluyor hadi olum sende gel sende gel pavyona gidelim ordan karıya kıza sevgilim bunlara küfür etti arkadaşlarıda kız arkadaşın yüzünden demeye başladılar ben bu olayı pek takmadım baktım sustukça yapmaya devam ediyorlar dedimki sevgilime ya onlar ya ben ona göre seçim yap oda ikiletmeden sen dedi kapandı konu 3 haftamı ne görüşmedisonra arkadaşları beni aradı yenge özürdileriz yaptığımız terbiyesizlikten dolayı bizi affet birdaha böyle olmaz sevgilin bizle selamı sabahı kesti sen yumuşarsan oda yumuşar dedi bende sevgilime aradım görüşmek istiyormusun dedim benim yüzümden görüşemiyor ve sıkılıyormusun bu duruma dedim oda yok aslında sıkılma denemez yaptıkları yalnış ona bişi diyemem ama 7 senelik arkadaşlarım sonuçta onlarada bişi diyemem ama onlarada uymam yinede seni kırmam hoş karşılarım fikirlerini demişti bende tamam görüşebilirsin dedim kapanmıştı ondan sonra bir yalnışlarını görmedim ama yine söylüyorum bukadar aşırı değillerdi tabi beni zorda bırakırsa tercih yaptırrım ben o konuda taviz vermem açıkçası şimdi birileri senin yüzünden 10 senelik arkadaşlığınımı bitirsin diyecekler eğre böyleyse evet bitirmesin ama mesafe koysun bukadar aşırıya kaçmamasını öğrenir karşısındaki baya taviz veriyor her dediğine tamam derse o arkadaşlık arkadaşlık değil çıkar ilişkisi olur

navb; bu çocuğun mahalledeki çocukluk arkadaşları çok başka ortamında takıldıkları çok başka dolayısıyla sevgilim diye söylemiyorum mesela gruptaki diğer çocuklar çok çok düzgünler bir tek bu böyle bunun da kuzeni var arkadaşı var o grupta atamıyorlar. Bu biraz bu deyim için istisnai oluyor.

okypete; şu an rest çekmeye uygun değil ki çocuk hasta diye duygu sömürüsünde. eğer çocuğa bir şey olursa erkek arkadaşım içinden ömür boyu suçlar beni allah etmesin öldü görüşemedik diye. bunu da yapamam şimdi

tek cümle

"bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim"

aslında tatlım bu bir yönden doğru ama bir yöndende yalnış mesela arkadaşın neyse sen osundur körle yatan şaşı kalkar şeyleri binevi doğru sonuçta yediğin içitiğin ayrı değil ama birde şu var yetiştirilme tarzı ailende ne görürsen onu uygularsın en başta yetiştirilme tarzı onu arkadaşların bile değiştirmiyor yapmak istemedikten sonra olmuyor bişi

ne varsa zaten bu erkeklerin arkadaş sevdasında var allah sabır versin sana canım emin ol her erkeğin seninkisinin arkadaşı kadaa olmasada lüzumsuz arkadaşları ve bundan dolayı sorun yaşayan insanlar vardır yani ilişkiler sabret başka bişi diyemiyorum elbet o çocuğuda dize getircek bi kız bulunur

arkadaşı sonuçta.
içinde varsa oda ona uyar ama yoksa oda arkadaşına güler geçer.
senin bu durumda üzülmene gerek yok.ama arkadaşının sevgilisi olduğunu bile bile bi kadın soydum fotolarını atayım demesi ayıp Çok üzgünüm çoook.burda devreye gir.haberim var bak birdaha olmasın de.o zaman sende birine tutulursan elimden çekeceğin olur bak uğraşırım bende de.bunlarıda anlatırım evlendiğinde hanımına de.biraz şakayla karışık sok lafları.gözünü korkut.

arkadaşı sonuçta.
içinde varsa oda ona uyar ama yoksa oda arkadaşına güler geçer.
senin bu durumda üzülmene gerek yok.ama arkadaşının sevgilisi olduğunu bile bile bi kadın soydum fotolarını atayım demesi ayıp Çok üzgünüm çoook.burda devreye gir.haberim var bak birdaha olmasın de.o zaman sende birine tutulursan elimden çekeceğin olur bak uğraşırım bende de.bunlarıda anlatırım evlendiğinde hanımına de.biraz şakayla karışık sok lafları.gözünü korkut.

ben mümkün mertebe muhattap olmuyorum o çocukla. evlenebileceğini de sanmam hiçbir düzgün aile kızı onun gibi yüzlerce insanla çıkmış yatmış biriyle evlenmek istemez. evlenirse de karışmam. haberim olduğunu onu niye istemediğimi biliyor. o da sevgilimi suçluyor beni kıza öyle mi anlatıyorsun falan diye. ay yapmayayım demiyor yani

aslında tatlım bu bir yönden doğru ama bir yöndende yalnış mesela arkadaşın neyse sen osundur körle yatan şaşı kalkar şeyleri binevi doğru sonuçta yediğin içitiğin ayrı değil ama birde şu var yetiştirilme tarzı ailende ne görürsen onu uygularsın en başta yetiştirilme tarzı onu arkadaşların bile değiştirmiyor yapmak istemedikten sonra olmuyor bişi

insan büyüdükçe ailesinden uzaklaşır arkadaşlar edinir

o söylediğin yetiştirilme tarzının içini bir müddet sonra arkadaşları doldurur

kötü arkadaş insanı bir şekilde yoldan çıkarır

öyle cümleler sarf eder ki bi an aklına yatıverir

bu dünya ne oluyorsa bi anlık şaşkınlıktan kaynaklanıyor zaten

o yüzden kafası, fikri uymayan biri ile arkadaşlık kurmak tehlikeli

üzüm üzüme baka baka kararır şakkıdı

canım sevgilim ilkokuldayken bu çocuk vardı, sonradan arkadaş olmamışlar. ailesiyle ilişkisi 10 sene önce neyse şimdi de o hatta şimdi biraz daha bağlı sanki.

Merhaba arkadaşlar, ben daha önce bi konu açmıştım burada ama sonra arkadaşların yorumları yeterli geldi kapattım konuyu gelin görün ki ben bu konuyu çözemedim daha. Sıkılmazsanız uzun uzun yazacağım ama ne yapacağımı bilemiyorum.. Çok mutsuzum, bu konu her açıldığında sinirim bozuluyor.

Benim 3 yıllık bi ilişkim var. :nazar: Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var yaklaşık 10 yıldır aynı mahalledeler görüşüyorlar falan neyse bu çocuk ne okuyor ne çalışıyor, çalışsa 1-2 aylık barlarda çalışıyor, aklı fikri karı kızda. Hiç tipi yok ama şeytan tüyü var herhalde 100den fazla kızla çıkmış, yatmış kalkmış. Hatta 300 kız diye övünür bile. Annesi babası ayrılmış. Babası başkasıyla evlenmiş, annesinin ilişkileri oluyor. Bir de kuzeni ve kuzeninin bekar evi var. Arkadaşlarını oraya çağırıyor falan. Biz sevgilimle kavga edelim diye benim yanımda arar 2 karı bul da al bize getir, bi kadın buldum soydum resmini atayım mı sana, bu sevgilin seni gay yaptı iyice rehberinde kız numarası bile yok bana bulsana bana falan der. İçer kusar, karı kızla yatar kalkar, uyuşturucu madde bile kullanmış. Böyle bir çocuk. Sevgilim onu tasvip etmiyor, ben zayıf halka mıyım ondan etkileneyim diyor. Gerçekten de onun yaptığı şeyleri yapmıyor. Ama 10 yıllık geçmişimiz vari ortak arkadaşlarımız var ben onu öyle kabul ettim en yakın arkadaşım diyor. Gerçi o da gördü artık ne olduğunu eskisi gibi evine falan gitmiyor. Bir de şu var bu çocuk askere gitti (of çok şükür 18 ay rahatız dedim, demez olaydım) hasta diye burada 3 gün askeriyeye, 4 gün hastaneye gidiyor sonra 2 ay burada. Çocuk hasta, guatr kanseri olmuş. Duyunca gerçekten çok üzüldüm gencecik çocuk bir şey olursa vebalini alamam görüştürmedin allah korusun öldü der diye karışmadım. Ama baktım çocuk hiç kendini kollamıyor, takmıyor, hala karı kızda, biz kavga edelim diye karı kız bul getir falan diyor. Ben de böyle şeyler konuşup yapıyorsa hiç gelmesin de konuşmasın da bıktım bu çocuğun bu halinden dedim. Ya çocuk öyle bir çocuk ki parktan geçerken 'ay benim evime yarın gelmek isteyen var mı kahvaltıya' diye bağıran bi kıza ben gelirim diyor gidiyor çıkıyor o kızla. sonra kızın yanına giderken sevgilimi de götürüyor. yolda dur 2 dk uğrayalım falan diyormuş. Tamam ben sevgilime güveniyorum ama sonuçta kim yanında böyle biri varken rahat olabilir. Biz telefonda konuşurken hep terbiyesizlik yapıyor. Arkadan benle ilgili atıp tutuyor, ses yapıyor. Sevgilim normalde gece 2de sinemaya falan gitmez, arkadaşının anneannesinin evine gitmez ama bu çocuk geliyor gidelim gidelim gidelim götürüyor. Çocuk hasta, 10 yıllık arkadaşı tamam üzülüyorum ama ben ne yapayım çocuk iyi bir çocuk değil. Sevgilim onla görüşmek için çabalıyor, benle kavga ediyor arkadaşı diye, ben çocuğa üzülüyorum yazık diyorum kendimi tutuyorum tamam diyorum ama bu çocuk hala sevgilin seni gay yaptı bunun yüzünden böylesin falan diyor hala terbiyesizlikte. Ben biliyorum benden önce de ona uyan bi çocuk değildi benimki. Sevgilim de fedakarlık yapmadı değil, eskisi gibi evine gitmiyor, onla bir yere gitmiyor falan ama bu çocuk durmadan hala arıyor msg atıyor sevgilin beni istemiyor mu diyor. Duygu sömürüsü yapıyor benimki de hasta diye üzülüyor. Sonra biz kavga ediyoruz. Ben gerçekten sevgilimin arkadaşlarına karışmayı onlara kötü bir şey demeyi yanlış buluyorum. Bu çocuk dışında kimse için bir şey demedim. Bunun için de elimden geleni yaptım ama olmuyor çocuğun karakteri bozuk. Çok arada kaldım. Sevgilim onun yaptıklarını görmüyor beni taktığım ve abarttığım için suçluyor. Aramız açıldı resmen bu çocuk yüzünden. Ben istemiyorum bu çocuğu ya etrafında da olmasın aramasında he çok arıyorsa da adam gibi konuşsun ya 2 lafından 1i karı bulalım içelim gece gezelim tozalım. olmazsa bana kız bul senağlama

bence bu cocuk sizin iliskinizi kiskaniyor. sizin iliskinize ozeniyor.
kendisi hasta ve kalici bir iliskisi olmamis simdiye kadar. orda burda surda gunu birlik iliskiler yasamis . bu onun hayatinda buyuk bir eksiklik.
belki buna erkek arkadasiniza soylemiyor ama belliki sizi kiskaniyor.
dikkat cekmek istiyor .

evet canım bu dediklerinde haklısın

bence bu cocuk sizin iliskinizi kiskaniyor. sizin iliskinize ozeniyor.
kendisi hasta ve kalici bir iliskisi olmamis simdiye kadar. orda burda surda gunu birlik iliskiler yasamis . bu onun hayatinda buyuk bir eksiklik.
belki buna erkek arkadasiniza soylemiyor ama belliki sizi kiskaniyor.
dikkat cekmek istiyor .

söylüyor zaten açıkça kıskandığını yani imrenmek aslında keşke benim de böyle ilişkim olsa diyor. ama bir yandan da taş gibi sevgilim olmadan doymam durmam diyor. Gerçekten yakışıklı sayılmaz ama işte kendine bakmadan gözü hep yukarıda ve bazen de iğrenç hiç öyle kız ayırmıyor fırsat olunca

Erkek arkadaşınız ve yakın arkadaşı kaç yaşında bilmiyorum ama, genelde belli yaştaki delikanlılar bilmem kaç kızla yattım kalktım,bilmem kaç kızla çıktım diye etraflarına palavra atmaya bayılırlar..Sanki marifetmiş gibi,erkekliklerini ispatlamaya çalışıyorlar gibi...Çoğu söyledikleri de yalandır,abartıdır,bire bin katarak arkadaşları arasında hava atmak için yaparlar bunu...Halbuki hiç ciddi ve uzun süreli ilişkisi olmamıştır belki de...:))

Ancak bu tarz erkeklerin bilmediği bir şey var..Bir adam vakti zamanında çok kız kadın peşinde koşmuş,binbir kadınla yatıp kalkmışsa bir zaman sonra karşı cinsteki heyacanını yitirir ve bu kez daha farklı bir arayış içine girer ,bu kez de kendi cinsini kovalamaya başlar..kaydirigubbakcemile3

ıkincisi "Çok kadın hiç kadındır "...

O anlar mı bunların ne anlama geldiğini bilmem artık..Ancak hiç tekin biri değil..Erkek arkadaşınız ya arkadaş seçimlerinde başarısız ya da kendisi de bu bohem hayatı benimsemiş durumda .....

Erkek arkadaşınız ve yakın arkadaşı kaç yaşında bilmiyorum ama, genelde belli yaştaki delikanlılar bilmem kaç kızla yattım kalktım,bilmem kaç kızla çıktım diye etraflarına palavra atmaya bayılırlar..Sanki marifetmiş gibi,erkekliklerini ispatlamaya çalışıyorlar gibi...Çoğu söyledikleri de yalandır,abartıdır,bire bin katarak arkadaşları arasında hava atmak için yaparlar bunu...

Ancak bu tarz erkeklerin bilmediği bir şey var..Bir adam vakti zamanında çok kız kadın peşinde koşmuş,binbir kadınla yatıp kalkmışsa bir zaman sonra karşı cinsteki heyacanını yitirir ve bu kez daha farklı bir arayış içine girer ,bu kez de kendi cinsini kovalamaya başlar..kaydirigubbakcemile3

İkincisi "Çok kadın hiç kadındır "...

O anlar mı bunların ne anlama geldiğini bilmem artık..Ancak hiç tekin biri değil..Erkek arkadaşınız ya arkadaş seçimlerinde başarısız ya da kendisi de bu bohem hayatı benimsemiş durumda .....

bu çocuk övündüğü kadarını yapıyor gerçekten aradığınızda ay ben hediye xx koynumda şu anda diye biri açıyor telefonunu. evet muhtemelen yanlış eğilimlere gidecektir. bu çocuk 22-23 yaşında, sevgilim de 20. sevgilimin bu türdeki tek aradaşı bu. diğer arkadaşları çok rahat görüşülecek konuşulacak düzgün çocuklar hiç1 terbiyesizlik görmedim daha. bu çocuk ailesinden dolayı tahminim sonradan bozulmuş annesi babası ayrı ama aynı binadalar babası şimdi 20 yaşlarında bir kızla evli, annesinin ilişkileri var. kardeşi madde kullanıyor ortamı falan varmış. bunla ilgilenmemişler pek sabah akşam orada burada sonradan böyle olmuş bu da

Sevgilin de arkadaşı da daha çok küçük..Çok gençler..Eğer sevgilin de arkadaşının bu durumunun yanlışlığının farkındaysa ve gerçekten arkadaşına değer veriyorsa arkadaşını karşına çekip uyarmalı...

Değilse gittiği yol yol değil...

farkında am o şöyle düşünüyor, o istediğini yapsın ben güler geçerim ona uymam banane ne yaptığından.. dün sevgilim de ciddi ciddi konuşacağım şunla dedi ama bu yine de benim 2si beraberken rahat olmamı sağlamaz ki

Back
X