- Konu Sahibi inspectorgadget
Merhaba arkadaşlar, ben daha önce bi konu açmıştım burada ama sonra arkadaşların yorumları yeterli geldi kapattım konuyu gelin görün ki ben bu konuyu çözemedim daha. Sıkılmazsanız uzun uzun yazacağım ama ne yapacağımı bilemiyorum.. Çok mutsuzum, bu konu her açıldığında sinirim bozuluyor.
Benim 3 yıllık bi ilişkim var.
Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var yaklaşık 10 yıldır aynı mahalledeler görüşüyorlar falan neyse bu çocuk ne okuyor ne çalışıyor, çalışsa 1-2 aylık barlarda çalışıyor, aklı fikri karı kızda. Hiç tipi yok ama şeytan tüyü var herhalde 100den fazla kızla çıkmış, yatmış kalkmış. Hatta 300 kız diye övünür bile. Annesi babası ayrılmış. Babası başkasıyla evlenmiş, annesinin ilişkileri oluyor. Bir de kuzeni ve kuzeninin bekar evi var. Arkadaşlarını oraya çağırıyor falan. Biz sevgilimle kavga edelim diye benim yanımda arar 2 karı bul da al bize getir, bi kadın buldum soydum resmini atayım mı sana, bu sevgilin seni gay yaptı iyice rehberinde kız numarası bile yok bana bulsana bana falan der. İçer kusar, karı kızla yatar kalkar, uyuşturucu madde bile kullanmış. Böyle bir çocuk. Sevgilim onu tasvip etmiyor, ben zayıf halka mıyım ondan etkileneyim diyor. Gerçekten de onun yaptığı şeyleri yapmıyor. Ama 10 yıllık geçmişimiz vari ortak arkadaşlarımız var ben onu öyle kabul ettim en yakın arkadaşım diyor. Gerçi o da gördü artık ne olduğunu eskisi gibi evine falan gitmiyor. Bir de şu var bu çocuk askere gitti (of çok şükür 18 ay rahatız dedim, demez olaydım) hasta diye burada 3 gün askeriyeye, 4 gün hastaneye gidiyor sonra 2 ay burada. Çocuk hasta, guatr kanseri olmuş. Duyunca gerçekten çok üzüldüm gencecik çocuk bir şey olursa vebalini alamam görüştürmedin allah korusun öldü der diye karışmadım. Ama baktım çocuk hiç kendini kollamıyor, takmıyor, hala karı kızda, biz kavga edelim diye karı kız bul getir falan diyor. Ben de böyle şeyler konuşup yapıyorsa hiç gelmesin de konuşmasın da bıktım bu çocuğun bu halinden dedim. Ya çocuk öyle bir çocuk ki parktan geçerken 'ay benim evime yarın gelmek isteyen var mı kahvaltıya' diye bağıran bi kıza ben gelirim diyor gidiyor çıkıyor o kızla. sonra kızın yanına giderken sevgilimi de götürüyor. yolda dur 2 dk uğrayalım falan diyormuş. Tamam ben sevgilime güveniyorum ama sonuçta kim yanında böyle biri varken rahat olabilir. Biz telefonda konuşurken hep terbiyesizlik yapıyor. Arkadan benle ilgili atıp tutuyor, ses yapıyor. Sevgilim normalde gece 2de sinemaya falan gitmez, arkadaşının anneannesinin evine gitmez ama bu çocuk geliyor gidelim gidelim gidelim götürüyor. Çocuk hasta, 10 yıllık arkadaşı tamam üzülüyorum ama ben ne yapayım çocuk iyi bir çocuk değil. Sevgilim onla görüşmek için çabalıyor, benle kavga ediyor arkadaşı diye, ben çocuğa üzülüyorum yazık diyorum kendimi tutuyorum tamam diyorum ama bu çocuk hala sevgilin seni gay yaptı bunun yüzünden böylesin falan diyor hala terbiyesizlikte. Ben biliyorum benden önce de ona uyan bi çocuk değildi benimki. Sevgilim de fedakarlık yapmadı değil, eskisi gibi evine gitmiyor, onla bir yere gitmiyor falan ama bu çocuk durmadan hala arıyor msg atıyor sevgilin beni istemiyor mu diyor. Duygu sömürüsü yapıyor benimki de hasta diye üzülüyor. Sonra biz kavga ediyoruz. Ben gerçekten sevgilimin arkadaşlarına karışmayı onlara kötü bir şey demeyi yanlış buluyorum. Bu çocuk dışında kimse için bir şey demedim. Bunun için de elimden geleni yaptım ama olmuyor çocuğun karakteri bozuk. Çok arada kaldım. Sevgilim onun yaptıklarını görmüyor beni taktığım ve abarttığım için suçluyor. Aramız açıldı resmen bu çocuk yüzünden. Ben istemiyorum bu çocuğu ya etrafında da olmasın aramasında he çok arıyorsa da adam gibi konuşsun ya 2 lafından 1i karı bulalım içelim gece gezelim tozalım. olmazsa bana kız bul senağlama
Benim 3 yıllık bi ilişkim var.

Son düzenleyen: Moderatör: