Ne yapacağım ben şimdi ?

ozge77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
95
0
36
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle şöyle başlamak istiyorum. 2senedir bir sevgilim var 2gun sonra dogum gunuydu kendisi askerde. Ama bugun alkol kullandıgnı ögrendim. Bana 1 kere kullandıgnı ve dahada kullanmıcagnı söylemişti.Bnm bu konuda ne kadar hassas oldugumu biliyo. Ve bize göre böyle şeyler ters bunuda bılıyo. Bana hep yalan söylemiş ve benı kandırmış. Bu yuzden bende ayrıldım. Ama bana sadece donuk bi ' tamam içmemeye çalışırım dedi'. Kendisi haksız oldugu halde hiç ayrılmamaya çabalamadı. Pişmanmısın dedigimdede hayır değilim dedi. ben napcm şimdi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bilincini kaybetmeyecek şekilde,
arada sırada bi iki kadeh içilmesinde sakınca yok sanırım..
bence yani.....

Ne var ki bundan abartıp her gece her gece içmiyorsa buda onun zevki demek ki çok da abartılacak bir durum göremedim..Ama sanki sırf siz istemiyorsunuz diye içmesin ve sizi dinlediğini belli etsin diye diretiyorsunuz gibi geldi bana :1ninca:

bende sevgilimin içmesini istemiyorum ama senede 1 veya 2 kez çok samimi olduğu 1-2 arkadaşıyla içiyor o da kendini kaybetmeyecek kadar az bi şekilde. böyle olunca da ses etmiyorum. içme desem beni dinlemicek biliyorum. benden öncede bu böyleymiş kalkıp beni dinliceksin diye diretemem çünkü her zaman yaptığı bir şey değil. arkadaşlarını da tanıyorum öyle kötü kişiliklerde insanlar değiller. kaldı ki aşırıya da kaçmadı hiç bir zaman.

bence sen hırs yapmışsın seni dinlemedi diye. üstüne gitme. bir kere içtiyse böyle takılma ama sık sık tekrarlarsa aşırıya kaçarsa o zaman sorun var demektir.

alınma ama bence dünden razıymış ayrılmaya.
baksanıza çaba bile göstermedi diyorsunuz
ben de istemem açıkçası sevdiğimin alkol gibi şeyleri içmesini.size hak veriyorum da size
merak ettim askerdeyken nasıl içmiş,olur mu öyle şey ne bilim aklıma takıldı

aslında bende merak ettim askerde nasıl içmiş

canim hic caba sarf etmediyse yok ayrilmiyalim ben sensiz yapamam gibisinden.., ozaman bu alkol meselesi tek bahane bence ,... seviyorsa zaten ayrilmazdi.., belkide (lüften kusura bakma seni kirmak istemem) biliyordu size göre ters olacagini, en iyisi söylimde ayrilalim desin hem bahane olmus olur öylece kurtulurum diye düsündü CADIARZUkafamçokkarıştı yani bilemiyorum canim , aslinda birsey olmaz apartmadigi sürece.. 1-2 kadeh icse arada bir, ama senin ailene göre tersse ozaman ben birakacagim icmicem senden önemli degil seni istiyorum ben sensiz yasiyamam gibi seyler demesi gerekirdi .. ama bu resmen bisey dememis oh ayrildik gibisinden hic caba sarf etmemis.... enteressan yani.. CADIARZU

düzeltme yaptım:)

Anladığım kadarıyla konuyu açan arkadaş dini açıdan rahatsız olmuş. Bize ters dediğine göre muhafazakar bir çevresi ve bakış açısı olabilir. Tabi benimki sadece tahmin. Ama bence aranızda başka bir sorun yoksa mesele sadece buysa sevgilinin hayata bakışına saygı duyman gerek. Ukalalık gibi algılama ama, ben kendi fikrimi söylüyorum. Eğer senin için bu kadar önemli bir konuysa da saygı duyarım, o zaman da bitirmen iyi olmuş derim çünkü hep aklına takılacaktı.

ne kadar meraklıymış ayrılmaya...hangi erkek diyodurki gerçi ayrılmayalım canım bırakma gitmee falan püff...ve hakkaten askerde nasıl içmeyi becermiş...

Bende bilmiyorum nasıl içtigni ama gizli içmiş. Resimleri gördumde ögrendım yoksa giç haberim olmıcaktı. Evet banada dünden razıymış gibi geldi bu benı çk üzdü:çok üzgünüm:

Evet dogru tahmın ettiniz. Ama tek benım değil onun cevresi ve aileside ölyedi. Oyuzden bende onu öle sanardım. Benım için önemli baştan beri yalan söyluyo olması, ama ayrılırken tmm bırakmaya çalışcam yada ne bilim ayrılmamak için bi kaç laf söleseydı öle donuk olmasaydı bitirmezdim öle demesini bkledm ama demedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sıkma canını dünden razıymış açıkçası bende içmesini istemezdim amaarkadaş çevreside çok önemli belki zorlamış labilirler ben bu konulara pek anlayışlı değilim hemde çok korkarım geleceğimle ilgili hep evlendimizdedemi böyle olacak gibi düşünürüm birde aileme tersse gerçi aileme ters değil ama düzgün bir adam isterim yanımda içip gezp tozan birini pek istemezdim sonuçta bunun ilerisi var hep derler bir adam 7sinde neyse 70de odur diye bu laf beni hep korkutur geleceğime yönelik sevgilimin bazen bakarım yalnışlarına düzelttiği noktalar olur aşık olduğumuz için kötü yanlarını görmeyiz bundan önceki sevgilim vardı arkadaşlar okadar çok sevdimki dayak yedim ondan biliyormusunuz dayak yedim dedimyea böylesi şeyler beni çok etkiler hep ileriyi tahmin ederim korkarım onun için ben fal böyle yok tarotmuş felan baktıramam felaket etkilenirim gelecekle ilgili birkere baktırdım ve okadar korktumki korkunçta bişi söylemedi iyide söylese sevinemiyorum ben

gelecek geleceğim evleneceğim insan çocuklarım olcak şimdiden korkmaya başladım sebebi ise dünyanın çok değişmiş olması kötülükler artık kol geziyor dışarlarda artık okadar pislik şeyler oluyorki korkulmayacak gibi değil

Ama ben istemiyorum benden dhamı önemli?

tabiki senden önemli değil biz tanıştığımızda benimde sözlüm içiyordu ben hiç karışmadım aşırıya kaçtı mı ve sıklaşmaya başladı kızdım bir kaç kere sonrasında içimicem bir daha dedi o diyiş sen onu bırak brak diye zorlarsan o inadına yapar ama onun yerine evlendiğimizde beraber içeriz bak bensiz içersen bende arkadaşlarımla çıkar içerim tarzında konuşursan daha iyi olur
tabi her erkek bir değldir

Bence ayrılığınız hayırlı olmuş..
Zaten birbirinizle uyuşmuyorsunuz..
O alkol kullanmayı seviyor ama siz istemiyorsunuz..
Sürekli didişip durmak yerine her ikiniz de kendinize uygun başka kişilerle görüşmeniz daha doğru...

sizin yaşan tarzınıza göre tersse ve siz arada bir de olsa içmesini istemeyip ciddi boyutta rahatsız oluyorsanız,
en önemlisi de içtiğini sizden gizlediyse,
verdiğiniz ayrılma kararı doğru ve çok yerinde bir karar olmuş.
bu konuda kesinlikle sınırlarınız varsa , yıkılmayacak , taviz verilmeyecek..
yalnış mı karar verdim diye düşünmenize gerek yok .
inşallah karşınıza size daha uygun birisi çıkar.

Peki kızlar sizce tekrar ararmı beni tamam bırakıcam diye. Onun dogum gununde ayrıldıgımz için zoruma gitti.bu yüzden bi mektup yazıp göndermeyi düşünüyorum dogru olurmu :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…