Ne yapacağım ben şimdi ?

sizin bu konudaki hassasiyetinizi bilipte sizden gizli içki içmeye devam ettiğine göre , bu yönde bir bırakma isteği olduğunu düşünmüyorum ...
yoksa siz ayrılalım dediğinizde , bence bunu göze alamayıp sizi vazgeçiredebilirdi , ama öle yapmadı demişsiniz.
mektubun konusu , ayrılma kararınızın devamı üzerineyse olabilir .
ama bana dön , ölürüm , yaşayamam , herşeyi kabul ediyorum filansa , boşverin ,
sizin için önnemli olan birşeye saygı duymamış , değmez..

Evet dewamı üzerine. Ama şöyle bi durummu var biz bu zamana kadar bir çok defa ayrılıp barıştık. Bu barışmalarının bir çogu benm sayemde benm geri dönmem olmuştu. Tekrar barışcagmızı düşünüp rahat davranıyo olabilirmi?

tabiki olabilir ..
siz hep geri döndüyseniz , muhakkak bunun bilincindedir ve kullanıyor ...
yazmayın mektup , bekleyin biraz , o gelsin , o yalvarsın , o upraşsın birazda sizi kazanmak için.
hata yapan o , siz değilsiniz,
yalan söleyen o ,gizli iş yapan o , siz naptınız ? niye bukadar tamamne teslim oluyorsunuz ? bu ilişkiyi ikiniz yaşamıyormusunun , neden herşeyi siz yükleniyorsunuz ?
suçlu ve hatalı olan o , bu ilişkiyi kurtarmaya çalışaka kişide o !
lütfen bunu anlayın !
hiç birşey yapmayın , sessiz kalın biraz , aramayın , o arasa konuşun tabi .
hatasının farkına varsın , siz böle herşeyi affederseniz ilerde daha büyük problemer yaşarsınız.
bırakın bu kez de o sizi kazansın .

Çok teşekkür ederim yazdıkların için seni dinlicem umarım hatasını anlar mektup fln da yok :ecrin_bebek: Peki bi erkek eger geri döncekse nekadar içinde döner

Arkadaşım hem onun içmesinin sana ters olduğunu söylüyosun hemde geri dönemesini dört gözle bekler gibisi.Kusura bakma ama madem rahatsızsın içmesinden ve oda senin hassasiyetini bile bile devam ediyosa bu demektirki taviz vermicek senin için.Kaldı ki bende asla içmesini istemem içiyorsada o kişiyle birlikte olmam çünkü saygı gösteremeyeceğim bir ilişki istemem.Kendine güveniyosan onun bu huyunu kabullenebileceksen anca geri dönmesini beklemen gerekir.Yoksa yine içmeye devam ettiğinde herdefasında küsüp barışamazsınız.Bence burda hatalı olan sensin o yaşam tarzından vazgeçmeyip sana ayak uydurmuyosa senin onsuz yaşamayı kabul etmen gerekir.Eğer gerçekten onun bu huyundan vazgeçmesini istiyorsan.Bence boşuna çabalama derimm

Son düzenleme:

Dogru haklısınız. Aklım okdr karışıkkı ne yapcagmı bilmiyorum. Tek bildigim, Onu öle kabullenemicegim. Okadar baglanmışımki onsuz nasıl yapıcagmıda bilmiyorum oyuzden bu duruma düştüm:çok üzgünüm:

Bu zamana kadar hep o ayrıldı siz de barışalım dedininiz öyle mi?
Eğer böyleyse bu duruma alışmıştır sizin aramanızı beklıyordur.
Bu arada ne kadar zamandır birliktesiniz ne kadarlık asker?
Bende asker beklıyorum 3,5 ayımız kaldı eğer karakolda askerlık yapıyosa içki sokabilir duymuştum bende.

Karakter sahibi bir insanmış...

Sonuçta herkesin hayata bakışı, kendi doğrusu yanlışı farklıdır. O insan arada bir içmekten, çakırkeyif olmaktan keyif alıyorsa, sizden önce böyle yaşamışsa sizin bunu engellemeye hakkınız yok ki, o da onun kendi hayatı. Ya farklılıklarınızı anlayışla karşılarsınız, ya da daha katı bir bakışınız varsa yollarınızı ayırırsınız, ki o da ayrılmayı seçmiş.

Sadece alkol konusu da değil, herhangi bir konuda biri çıkıp bana "ben bunu sevmiyorum ya, bırak sen bunu, yasaklıyorum sana" dese ben de sallamam açıkçası. Herkes kendi tercihlerini yapar.

20 aydır birlikteydik.8 aydır asker. Hayır karakolda yapmıyor ama nasıl soktuklarını bilmiyorm.

belliki sevgilinizle hayat tarzınız uymuyor.uzatmanın anlamı yok ki canım..eğer içmeyi tercih ediyorsa size uymuyorsa o yaşam tarzı bence üstelemeyin ilerde başınız ağrıyabilir...sizi isterse geri döner zaten

Ben yasaklıyorum sana diye birşey demedm. Sadce benim istemedigimi biliyorsun ne olcak şmdi dedm? oda tmam içmemeye çalışırım dedi. Bu cvap benı tatmın etmedigi için bıraktım. Cunku donuktu gercekten ayrılmak istemiyo gibi değildi.

20 aydır birlikteydik.8 aydır asker. Hayır karakolda yapmıyor ama nasıl soktuklarını bilmiyorm.

Anladım canım..Askerde birazda farklılaşıyorlar bu kadar önemli bi konuyu o gelınce konusmanız daha iyi olurdu sanki.Benimde sevgilim ilişkimizin baslarında ıcıyordu konustum guzel bı sekılde tamam bundan sonra özel gunlerde sadece seninle içicem dedi ve öyle oldu tatile gittiiik mesela ben dedim ona kafası dağılsın diye 1-2 kadeh bişeyler içelim diye.Şu bi gerçek kısıtladığın şeyler erkeklere daha cazip geliyo..Sana ne zaman döneceğine gelince askerdeyken daha önce ayrıldınızmı bilmiyorum ama 1haftaya kalmaz arar o seni diye düşünüyorum.

Ama siz kendiniz demişsiniz bu konuda ne kadar hassas olduğumu, bunun bize ters olduğunu biliyordu diye. Siz ondan bunu değiştirmesini istemişsiniz, o da kendisini başkalarının eğilimlerine göre şekillendirmektense yol yakınken dönmeyi tercih etmiş. Şu durumda çabalayacak çok bir şey yok çünkü.

Çünkü eğer bu farklı tutumlarınızın kaynağında inanç konusundaki hassasiyet farkınız yatıyor ise, siz inancınızın gereklerini yerine getirirken o kişi sizin kadar önemsemiyorsa bunu -ki olabilir- ileride başka konularda da görüş ayrılığı yaşamanız kaçınılmaz olurdu gibime geliyor. 20 aylık ilişkiden sonra böyle olması elbette kötüdür ama belki de olacak gibi değildi, ben bilemem. Umarım sizinle paralel düşüncelere sahip insanlarla mutlu olursunuz.

Evet dogru egerki gerçkten fikirleri buysa ki 1 haftaya belli olur. bunu kabullenmekten başka yolu yok. İnş kolay atlatırım..:çok üzgünüm:

Evet dogru egerki gerçkten fikirleri buysa ki 1 haftaya belli olur. bunu kabullenmekten başka yolu yok. İnş kolay atlatırım..:çok üzgünüm:

Nerede askerlik yapıyor...Ben arar diye düşünüyorum canım daha önce askerde yaşadınızmı ayrılık.

Nerede askerlik yapıyor...Ben arar diye düşünüyorum canım daha önce askerde yaşadınızmı ayrılık.

İstanbulda yapıyor. Evet yaşamıştık bi kaçkere. Uzun bi ayrılık değildi ama bikaç gun sürdü. Dedigim gibi o aramamıştı 2.günde ben dayanamayıp arıyordum.:bbo:

İnşallah öyle olur.

Ama düşünün ki onun yaşam tarzı onun için ne kadar dokunulmazsa, sizin inanç sisteminiz de sizin için öyle. 20 ay iyi kötü gelmişsiniz ama ilerisini biraz düşünecek olursanız bunun mantıklı bir karar olabileceğini görürsünüz. Şimdi anlayış gösterebildiğiniz bazı şeylere olası bir evlilik hayatında anlayış gösteremeyebilirsiniz. Bir de çocuk yetiştirdiğinizi düşünün, ona hanginizin doğrularını öğreteceksiniz ki. O yüzden özellikle inanç konusunda farklılıkları olan çiftlerin ilişkileri o kadar da sağlam olamayabiliyor. Herkes aşağı yukarı kendi çizgisinde olan insanlarla çok daha keyifli bir hayat sürer. Ama kimsenin kimseyi kendi çizgisine çekmeye hakkı yok, olmamalı.

misal ; ben diyorum benle beraberken içeriz. Benım içmemi istemiyor?

misal ; ben diyorum benle beraberken içeriz. Benım içmemi istemiyor?

İçmek size tersken neden böyle bir öneri sunuyorsunuz ki? Hem bu konuda ne kadar hassas olduğumu biliyor diyorsunuz, hem de kendi inandığınız şeyin arkasında duramıyorsunuz.

Dedim ya, adam karakter sahibiymiş. Ne kendisini sizin keyfinize göre değiştirmek istemiş, ne de aynısını sizden beklemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…