Ne yapacağım ben şimdi ?

Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama seven insan bazı şeylerden wazgeçebilir.

Bazı şeyler dediğiniz, sizi siz yapan şeylerdir.

Bakın, o kendisinden vazgeçmemiş. Siz bu kadar üstünde durduğunuz şeylerden vazgeçmek istemişsiniz yine olmamış. Muhtemelen de onun gözünden düştünüz o teklifinizle.

Bence bir insan önce kendisine saygı duymalı, sonra karşısındakine.

Bu da bir ihtimal tabii ki de,bir de her haltı işleyip,iş eşine gelince dindar kesilen tiplerden olma ihtimalini de düşünmek gerekir.
Netice de öyle ya da böyle,bence ayrı dünyalarda daha mutlu bireyler olarak yaşasalar daha hayırlı olacak gibi

Aslında doğrusu da bu..

böyle çok büyütme bence canım ,
beterin beteri de var derler ya onun için 1-2 kadeh içtiği içki ile kendinden geçemez.

Bence fazla üstüne gitmeseydin sonucta bulundugu ortam herzaman içinde olacagı ortam degil. Bende sosyal iciciyim mesela aklıma gelmez icki ama bulundugum ortam içki içilen bir ortamsa 1-2 kadehten yani kendimi kaybetmicek sekilde alkol tuketmekten rahatsız olmam kimseyi de rahatsız etmem. Sonuçta bunun saglık için veya dini acıdan kötü oldugnu düşünüyorsan herkes kendine eder boyle seyleri abartmadıgı sürece ona olan sevgin büyükse keske üstüne gitmesen askerden dönünce bir daha degerlendirsen durumu..

böyle çok büyütme bence canım ,
beterin beteri de var derler ya onun için 1-2 kadeh içtiği içki ile kendinden geçemez.

Benim anladığım, arkadaşımız alkolün verdiği sarhoşluktan değil de alkol haram olduğu için sevgilisinin alkol almasından rahatsız. Bu konuda rahatsızlığını bolca dile getirmiş, ama bakmış adamda tık yok o zaman gel beraber içelim demiş :1shok:

O noktada benim şaftım kaydı, artık yorum yapamıyorum.:uhm:

benim bebişkomda arada bi arkadaşlarıyla içiosempatiksalakcinnihem de babası hoca hem onlara hem bize ters ama yine de içiolmaz:

benim eşim de içer.ama öyle serhoş olmaz ve kimseye zarar vermez.

sadece arkadaş ortamında içer.

eğer üstelersen inadına daha çok içer.

işinin olduğu yerdeki arkadaşları içki hep içer su gibi.

geçenlerde mangal yapmışlar arkadaşları içmiş o içmemiş.içse direk anlarım (babamdan dolayı)

sigara da içiyor eşim.beni rahatsız eder sigara dumanı.

herzaman da eşime iyilikle derim ki rızkımızı kendini zehirlemeye veriyorsun.

iyilikle yaklaş.kötülükle yaklaşırsan kötülük doğurursun.

sonuçta şu da var erkek ark.ın sdenden ayrılmaya niyetliymiş ki hemen ayrılmış...unut onu...

başka denizlere yelken aç ve iyi bir liman bul..

benim bebişkomda arada bi arkadaşlarıyla içiosempatiksalakcinnihem de babası hoca hem onlara hem bize ters ama yine de içiolmaz:

sempatiksalakcinni

bizimkisinin de arkadaşlarnın da babası anası hacı hoca.

ben gençliğine veriyorum.bi de bizimkisi son posta.biraz şımarık büyümüş.nerde ne halt yediği sorulmamış...

ama çok şükür.en son kına gecemizde arkadaşlarıyla içmiş.evleneli 5 ay oldu.ağzına sürmedi.sürse anlarım..

gençlik ne yapacaksın... kafamçokkarıştıyerimseniben

Neden bu kadar şaşırdınız ''tamam ayrılalım'' demesine?
Sonuçta siz nasıl alkol kullanmış diye ilişkinizi bitirmeye sizin deyiminizle meraklı! - dünden razı! olmuşsanız onun da bu şekilde tamam demeye hakkı var..

Son düzenleme:
Bence ayrılmak yerine ne istediğini ona üzerinde otorite kurmaya çalışmadan anlatmalıydın..bir keresinde bende istemediğim bir huyu yüzünden ayrılmak istedim yaşımdan kaynaklı çocukça bir hareketti..oda ayrılmak yerine yanımda olup değiştirmeyi deneseydin keşke diyince utanmıştım..

ne istediğini bilmek ve iletişim çok önemli ama karşındaki ben buyum kabul edersen tavrındaysa iş değişir tabii..

Evet benım dedigimde bu

Şimdi çok aklım karıştı acaba yanlışmı yaptım? öle yapsam dahamı iydi?

Evet ama şöyle bişey var o bana tamam dediginde ben onla içiçek değildim. Benım ona öyle dememın sebebi bana hayır sen içmiceksin derken hangi acıdan dedigini anlamaktı.

arkadaşım burda asıl mesele senin bu durumu yaşantın ve inancın gereği yanlış buluyorsan bunların arkasında durman gerektiğidir.Ya en başında bu huyunu biliyosan başlamamalıydın ki heralde nasıl olsa değişir diye başlamışsındır diye düşünüyorum.Eee noldu şimdi gördün ki çokda değişmeye niyeti yok yani oda onun hayat felsefesi demekki değiştiremeyecek derecede benimsemişse burda yapılacak tek şey kendine ve inancının arkasından durup kabullenemeyeceğin bir ilişkiye devam etmemektir.Durum bu kadar net ya bunu kabul ediceksin ve asla karışmıcaksın.Ya da çekip gidiceksin.noktaa.

Evet benım dedigimde bu
Eğer esnekliği sadece kendisi içinse,eğer kuralları sadece kendisi bozabilir ama sen bozamazsan bu işte hayır yok bence..
Bu ne biliyor musun:''Ben yaparım ama sana gelince iş değişir,beğeniyorsan tamam,beğenmiyorsan ben böyle bencil bir adamım işte,hele bir evlenelim,yattığın yeri dar edip,seni evde hapsedip kendim fellik fellik gezmezsem..''tavrı.
Ama hayır böyle birisi değil,esnekliği ikimiz için de geçerli,o ne yapıyorsa ben de yapabilirim,izin var diyorsan,onu öyle kabul et...Tam da dediğin gibi diyorsan,ayrıldığınıza şükret..

Bu huyunu bilmiyordumki bana içmedigini söylemişti.

bence burda cok fazla sorun edilcek bu yuzden ayrılma kararı alınacak birsey yok..her erkek icer bence ama bunu asırıya kacırırsa mudahale edersin saglıgı icin ama sen bizim aile boyle seyler sevmez dersen o yanlıs olur senin ailen sevmiyor diye kendi zevklerinden vazgecmek zorunda degil aile ortamında icmez ama kendi evinde icer

Ya ama şöyle bişeyde var belki bırakmaya çalışır evet. Bunu biliyorum. Ama kendisi suclu oludugu halde - yalan söyleyip arkamdan iş çevirdigi- bana tamam ayrılalım diyorsa, bunun altında başka bişey arıyorum. Cunku içmeye okadar meraklı oldugunuda düşünmüyorum acıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…