- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama seven insan bazı şeylerden wazgeçebilir.
Bu da bir ihtimal tabii ki de,bir de her haltı işleyip,iş eşine gelince dindar kesilen tiplerden olma ihtimalini de düşünmek gerekir.İçmek size tersken neden böyle bir öneri sunuyorsunuz ki? Hem bu konuda ne kadar hassas olduğumu biliyor diyorsunuz, hem de kendi inandığınız şeyin arkasında duramıyorsunuz.
Dedim ya, adam karakter sahibiymiş. Ne kendisini sizin keyfinize göre değiştirmek istemiş, ne de aynısını sizden beklemiş.
Aslında doğrusu da bu..Bazı şeyler dediğiniz, sizi siz yapan şeylerdir.
Bakın, o kendisinden vazgeçmemiş. Siz bu kadar üstünde durduğunuz şeylerden vazgeçmek istemişsiniz yine olmamış. Muhtemelen de onun gözünden düştünüz o teklifinizle.
Bence bir insan önce kendisine saygı duymalı, sonra karşısındakine.
böyle çok büyütme bence canım ,
beterin beteri de var derler ya onun için 1-2 kadeh içtiği içki ile kendinden geçemez.
benim bebişkomda arada bi arkadaşlarıyla içiosempatiksalakcinnihem de babası hoca hem onlara hem bize ters ama yine de içiolmaz:
Bu da bir ihtimal tabii ki de,bir de her haltı işleyip,iş eşine gelince dindar kesilen tiplerden olma ihtimalini de düşünmek gerekir.
Netice de öyle ya da böyle,bence ayrı dünyalarda daha mutlu bireyler olarak yaşasalar daha hayırlı olacak gibi
Bence ayrılmak yerine ne istediğini ona üzerinde otorite kurmaya çalışmadan anlatmalıydın..bir keresinde bende istemediğim bir huyu yüzünden ayrılmak istedim yaşımdan kaynaklı çocukça bir hareketti..oda ayrılmak yerine yanımda olup değiştirmeyi deneseydin keşke diyince utanmıştım..
ne istediğini bilmek ve iletişim çok önemli ama karşındaki ben buyum kabul edersen tavrındaysa iş değişir tabii..
Benim anladığım, arkadaşımız alkolün verdiği sarhoşluktan değil de alkol haram olduğu için sevgilisinin alkol almasından rahatsız. Bu konuda rahatsızlığını bolca dile getirmiş, ama bakmış adamda tık yok o zaman gel beraber içelim demiş :1shok:
O noktada benim şaftım kaydı, artık yorum yapamıyorum.:uhm:
Ama ben istemiyorum benden dhamı önemli?
Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama seven insan bazı şeylerden wazgeçebilir.
Eğer esnekliği sadece kendisi içinse,eğer kuralları sadece kendisi bozabilir ama sen bozamazsan bu işte hayır yok bence..Evet benım dedigimde bu
arkadaşım burda asıl mesele senin bu durumu yaşantın ve inancın gereği yanlış buluyorsan bunların arkasında durman gerektiğidir.Ya en başında bu huyunu biliyosan başlamamalıydın ki heralde nasıl olsa değişir diye başlamışsındır diye düşünüyorum.Eee noldu şimdi gördün ki çokda değişmeye niyeti yok yani oda onun hayat felsefesi demekki değiştiremeyecek derecede benimsemişse burda yapılacak tek şey kendine ve inancının arkasından durup kabullenemeyeceğin bir ilişkiye devam etmemektir.Durum bu kadar net ya bunu kabul ediceksin ve asla karışmıcaksın.Ya da çekip gidiceksin.noktaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?