selam hanımlar bu gece sevgilimin telefonunu karıştırken yabanci bi kadının hikayesine üzüntü ifadesi attığını gördüm sonra ekli olduğunu gördüm sonra sorduğumda abi atmıştır dedi onların konuştuğu dedi sonra da bi ara dedi ki ben üzülmüşümdür duygumu beli etmek icin atmışımdır dedi hatırlamıyorum dedi çok sinirliyim.
Nasıl yaniBence kafası karışmış naptıni bilmiyo
Bi tane abi var akraba bende biliyordum kadınla konuştuğunu instgramdan birbirlerine yorum yapıyorlardı ama sevgilimin böle demesi garip geldi. Kahvaltı çok güzel geçti ama çok utandımAbi kim ? Bu arada kahvaltı nasıl geçti ?
Bi tane akraba ben de biliyordum abinin o yabacniyla konuştuğunu ama sevgilimin böle demesi garip geldiAbi atmıştır dediği kim ki
Suan konuşmuyorum onla özür diliyor abi yazmıştır hatırlamıyorum diyorIlkinde abinin konuştuğu diyo sonra bilmiyorum belki ben atmışımdır dalgamı geciyo zaten bi yalan var ortada saçmalamış biraz
Abi kendi instagramından atsınBi tane akraba ben de biliyordum abinin o yabacniyla konuştuğunu ama sevgilimin böle demesi garip geldi
Bende ole dedimAbi kendi instagramından atsın
Hiç ikna edici değil ..Suan konuşmuyorum onla özür diliyor abi yazmıştır hatırlamıyorum diyor
Çok eski bir olaysa kapatın görmezden gelin başka sorunlar yoksa uzatmaya değmez bence bir emojiSuan konuşmuyorum onla özür diliyor abi yazmıştır hatırlamıyorum diyor
Abisine onun dilinden mesaj yazdım sen mi attın diyeHiç ikna edici değil ..
29 Kasım fotoları beğenmemiş ama çok kararsızım kız da açık sacık bisey ofÇok eski bir olaysa kapatın görmezden gelin başka sorunlar yoksa uzatmaya değmez bence bir emoji
Siz tanımadığınız bi erkeğin hikayesine mesaj atarmısınız?noluyo hikayeye ifade bırakınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?