- 3 Nisan 2014
- 36.512
- 149.390
- 798
Siz tanımadığınız bi erkeğin hikayesine mesaj atarmısınız?
ekliymiş. tanıyor demek ki.
ayrıca hikayede ne var?
belki kötü bir şey gelmiş başına onu paylaşmış. üzgün ifade bıraktığına göre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz tanımadığınız bi erkeğin hikayesine mesaj atarmısınız?
Evet doğru söylüyorsunuz abisinin konuştuğu diye atmıştır belkiekliymiş. tanıyor demek ki.
ayrıca hikayede ne var?
belki kötü bir şey gelmiş başına onu paylaşmış. üzgün ifade bıraktığına göre.
Kadını akrabadan tanıyor ama yabanci bi kadınİfade bırakmasını geç zaten tanımadığı bir kadını eklemiş , böyle şeylerden rahatsız oluyorsan ifadeyi kimin ne için yazdığını geç .. ekleme işini soracaksın o zaman
Kadını akrabadan tanıyor ama yabanci bi sanal iliski
Ben fazla kıskançlık yapıyorum galiba arşivlenmiş mesajlara baktım her yere baktım bisey yok![]()
Kadını akrabadan tanıyor ama yabanci bi kadın sanal ilişki
İliski dediğimiz aslında sanal bi iliskiyani.
abi dediği adamın sevgilisine asılacak kadar karaktersiz mi bu çocuk.
bir ifadeden dağ devirmişsin bence.
İliski dediğimiz aslında sanal bi iliski
Vala ya herseyden nem kapıyorumAy canım sende beni geçtin buluttan nem kapma konusunda. Boşver takma basit şeyler bunlar. Sen kahvaltı nasıl geçti onu anlat neler oldu
Kaç yıllık ilişkiniz başka bi şeylerden rahatsız mısınız ne bileyim yani abinin ilişkisi olan bir kadınsa görmüş öyle ifade bırakmıştır dicem de sana niye yalan söylüyor o zamanBende ole dedim![]()
Vala ya herseyden nem kapıyorumsabah kahvaltıya gittik annesi patates kızartmış köfte börek poğaça sarma baya bisey hazırlamış benim icin işte sakin bi kadına benziyor konuştuk ama çok laf atamadım utanmaktan sonra kadın dedi ki birbirimize alışıcaz dedi
![]()
ne güzel bak iyi biri gibi. İnşallah böyle devam eder hepVala ya herseyden nem kapıyorumsabah kahvaltıya gittik annesi patates kızartmış köfte börek poğaça sarma baya bisey hazırlamış benim icin işte sakin bi kadına benziyor konuştuk ama çok laf atamadım utanmaktan kadın da dedi yavaş yavaş alışacaz birbirimize
![]()
yok baska biseyini görmedim hatırlamıyorum diyorKaç yıllık ilişkiniz başka bi şeylerden rahatsız mısınız ne bileyim yani abinin ilişkisi olan bir kadınsa görmüş öyle ifade bırakmıştır dicem de sana niye yalan söylüyor o zaman
Dogru düşünüyorsunuzne fark eder?
abisiyle haşır neşir sonuçta kadın.
Çok teşekkür ederimne güzel bak iyi biri gibi. İnşallah böyle devam eder hep
O zaman daha fazla kurcalamayok baska biseyini görmedim hatırlamıyorum diyor