Ne yapacağım ben

İfade bırakmasını geç zaten tanımadığı bir kadını eklemiş , böyle şeylerden rahatsız oluyorsan ifadeyi kimin ne için yazdığını geç .. ekleme işini soracaksın o zaman

Ben fazla kıskançlık yapıyorum galiba arşivlenmiş mesajlara baktım her yere baktım bisey yok :(

Ay canım sende beni geçtin buluttan nem kapma konusunda. Boşver takma basit şeyler bunlar. Sen kahvaltı nasıl geçti onu anlat neler oldu

Ay canım sende beni geçtin buluttan nem kapma konusunda. Boşver takma basit şeyler bunlar. Sen kahvaltı nasıl geçti onu anlat neler oldu
Vala ya herseyden nem kapıyorum :110:sabah kahvaltıya gittik annesi patates kızartmış köfte börek poğaça sarma baya bisey hazırlamış benim icin işte sakin bi kadına benziyor konuştuk ama çok laf atamadım utanmaktan kadın da dedi yavaş yavaş alışacaz birbirimize :KK200:

Vala ya herseyden nem kapıyorum :110:sabah kahvaltıya gittik annesi patates kızartmış köfte börek poğaça sarma baya bisey hazırlamış benim icin işte sakin bi kadına benziyor konuştuk ama çok laf atamadım utanmaktan sonra kadın dedi ki birbirimize alışıcaz dedi :KK200:

Vala ya herseyden nem kapıyorum :110:sabah kahvaltıya gittik annesi patates kızartmış köfte börek poğaça sarma baya bisey hazırlamış benim icin işte sakin bi kadına benziyor konuştuk ama çok laf atamadım utanmaktan kadın da dedi yavaş yavaş alışacaz birbirimize :KK200:
ne güzel bak iyi biri gibi. İnşallah böyle devam eder hep

Back
X