- 12 Mayıs 2021
- 514
- 369
- 53
- Konu Sahibi Cukurova78
-
benim iş yerim var orada iş teklif ettim öncedende demiştim kasiyerdi istememişti yine istemedi tanımadığı adamların evine gidiyor
yani kac yasina gelmis hic baska is bulamamis mi? biri alıp zorla bu işe sokmadıysa (amiyane tabirle pezevenklerin eline düşmediyse) başına gelecekleri tahmin ederek razı olarak girmiştir. bu işi yapmayacak insan taş kemirir asgari ücretle bir şekilde hayatına devam eder. biraz vicdan aklıyor bence size bu sözlerle, ikna edebileceğinizi de sanmıyorum
aynen öyle. canını riske atmaya değecek para var mı gerçekten bu eskortlukta merak ediyorum. aramızda eskort varsa bi aydınlatjdkslsjmsKasiyerliğe burun kıvırıyor adamlarla yatıp para almak işine geliyor.
Bir bar varmış esc kızların oraya geldiği adamlar da oraya geliyormuş birbirlerine gözle hareket Edip çıkıp arabada buluşup eve gidiyorlarmış. Ben de senet falan imzaladı birinin eline düştü sandım ama her şey kendi isteğiyleyani kac yasina gelmis hic baska is bulamamis mi? biri alıp zorla bu işe sokmadıysa (amiyane tabirle pezevenklerin eline düşmediyse) başına gelecekleri tahmin ederek razı olarak girmiştir. bu işi yapmayacak insan taş kemirir asgari ücretle bir şekilde hayatına devam eder. biraz vicdan aklıyor bence size bu sözlerle, ikna edebileceğinizi de sanmıyorum
1 ayda kazandıgımı 2-3 gecede kazanıyorum dedi (asgariyle)aynen öyle. canını riske atmaya değecek para var mı gerçekten bu eskortlukta merak ediyorum. aramızda eskort varsa bi aydınlatjdkslsjms
Ya ben vazgeçirmek istiyorum Allah şu vicdanımı kahretsinSeni alakadar etmiyor malesef. Elinden geleni yapmissin zaten. Kendi kararlarini alip onun sonuclariyla yasayacak. Mesafeni koy gorusme.
aynen öyle. canını riske atmaya değecek para var mı gerçekten bu eskortlukta merak ediyorum. aramızda eskort varsa bi aydınlatjdkslsjms
oo geçmiş olsun, o yoldan dönmez o zaman. hastalığı, abiyi, hayatı düşünecek olan siz değilsiniz; onu kendisinin çoktan düşünmüş olması gerekiyordu. paraları siz yemiyorsunuz sonuçta. alan razı veren razı1 ayda kazandıgımı 2-3 gecede kazanıyorum dedi (asgariyle)
Bir bar varmış esc kızların oraya geldiği adamlar da oraya geliyormuş birbirlerine gözle hareket Edip çıkıp arabada buluşup eve gidiyorlarmış. Ben de senet falan imzaladı birinin eline düştü sandım ama her şey kendi isteğiyle
Kız ben zaten bi anda üstündeki kıyafetleri attığı storyleri görünce ne oluyor dedim anladım. Beni yanlış anlamayın lütfen ama durumum çok iyi eşimin benim ben o çantayı alamam şuanVar ama Haydan gelip Huya gidiyor paralar.
Esc’ler lüksü çok seviyorlar bir kazanıp 100 harcadıkları için borç içindeler.
Ama sosyal medyada hep tatiller kıyafetlerle poz atıyorlar.
Sorsan babam zengin diyorlar tabi yersen :)
Yeni evlenmiştim balayından yeni dönmüştüm abisiyle arası kötüydü gelip bende kalmıştı habire gece kamerayla görüşüyordu adamlarla yapma dedim ona işte ben böyle yapınca tepkimden korkmuş
İlk aklıma gelen bu oldu biliyor musunKocanıza göz koysa ne yapacaksınız?
Para için bedenini satan size mi acıyacak?
Uzak durun
Kız ben zaten bi anda üstündeki kıyafetleri attığı storyleri görünce ne oluyor dedim anladım. Beni yanlış anlamayın lütfen ama durumum çok iyi eşimin benim ben o çantayı alamam şuan
İlk aklıma gelen bu oldu biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?