Kızlar selam çok moralim bozuk fikirlerinize ihtiyacım var. Suan hamileyim. En son eşimle sigara içtiğim için tartışmıştık. Üstüme yürümüştü sehpayı kafama atmaya falan kalkmıştı o günden beri zaten eşime karsı soğumam olmustu ki hamile olduğumu öğrendim ve bunu öğrendiğimden beri sigara içmiyorum beni boş yere kırdı. Şimdide anne ve babası ile aynı evde oturma konusunu yeniden gündeme getirdi. Ben istemiyorum bunu biliyor konustum ama oralı degil olacak rahat edeceğiz diyor mecbur anneme söyledim kendi cebini düşünüyor kv ve kp bize arabanın modelini değiştirecek ev alacaklarmış o ama ben istemiyorum. Eşim böyle yapınca anneme daha önce eşim demişti annemde olmaz demişti zaten en basta daha istemede bile kv birlikte oturalım demişti babamda şart koşmuştu kızı vericem ama aynı ev konusunu aklınızdan bile gecirmeyin demişti.simdi kv oğlum cok calışıyor kira ödüyorsunuz oğlum strese giriyor diyerek aynı ev diyor. Annemde bunlara cok sinirlendi biz en başta onlara aynı ev olmaz dedik hala diretiyorlar ben gidip konuscam aramız bozulursa bozulsun dedi. Annem bide kv biz rahat edelim diye aynı ev istediğine inanmıyor. Çünkü en başta ben calışıyordum uzak kalmak istemiyorum diyordu simdi ben çalışmıyorum rahat edin diye diyor.annem de buna kızıyor.Sen hamilesin bide ev taşıma derdine düşecekler dedi. Eşime anlattım annem razı değil cok kızdı gerekirse babamada söyleyecekmiş dedim. Eşim sinirlendi telefonu aldı ben simdi sorarım ona bu ne demek annemlere asla gitmeyecek bende bida annene gitmiycem dedi kavga ettik aratmadım sonra bana yarın birgün annemler hastalansa annen bakmayın diyecek demekki dedi bende hastalık ayrı bu ayrı öyle biseyde en başta annem kızım bak der dedim esimde annen dışardan konusuyor yapma etme diyor lafta kolay benim ailem bana maddi yardım yapıyor annenin bişe yaptığı Yok Dedi beynimden vurulmuşa döndüm sen dedim ne diyorsun benim annem kız annesi niye yardım etsin açmıyız acıktamıyız anneme bize yardım et desem adam sana bakamayacaksa niye evlendi niye cocuk yaptı der yazıklar olsun dedim kızlar durumumuz kötü değil kendi yağımız da kavruluyoruz eşim rahatına düşkün arladaslarıyla gezmeyi içmeyi cok sever ayda bir çıkıyor ama kendisine az geliyor. Kendi annesi neler diyor bana annem öyle takma diyor benim annem ilk defa birseye karıştı eşim kıyameti koşardı kızlar anneme cok düşkünüm ve eşimin söylediklerinden sonra eşime buz gibi oldum. Kv bana neler diyordu ben hiç sorun yapmadım ama eşim annem aynı ev olmaz Dedi diye neler Dedi. Suan hamile olmasam çekip gidicem ama bebeğim elimi kolumu bağlıyor

Son düzenleme: