Merhabalar,
3 yıldır özel sektörde sekreterlik ve ön muhasebe yapmaktayım. 1/2 sene boyunca düzgün maaş alıyorduk ama son 1 senedir maaşımızda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz, maaşta gecikmeler zam vermemeler olmaya başladı şirkette çalışan 4 personel kaldık işler baya kötüleşmeye başladı bununla alakalı çok kez müdürümüzle konuşmamıza rağmen düzeleceğini söyledi fakat hiçbir gelişme yok ve benim umutlarım tükendi 5 aydır iş bakıyorum hiçbir yerden dönüş alamadım
Müdür ile konuşup çıkışımı verin desem hayatta vermezler tazminat yüzünden kendim çıkıp tazminatımı yakmak istemiyorum bide yeni evlendim borçlarımız var ..Şöyle bir durum var temmuz ayında evlendim 1 yıl içinde ayrılırsam kıdem tazminatımı hak ediyorum bundan sebep çıksam ne kadar süreyle tazminatımı yatırmak zorunda çünkü şirket zor durumunda hemen ödeyeceklerini sanmıyorum
Kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?
3 yıldır özel sektörde sekreterlik ve ön muhasebe yapmaktayım. 1/2 sene boyunca düzgün maaş alıyorduk ama son 1 senedir maaşımızda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz, maaşta gecikmeler zam vermemeler olmaya başladı şirkette çalışan 4 personel kaldık işler baya kötüleşmeye başladı bununla alakalı çok kez müdürümüzle konuşmamıza rağmen düzeleceğini söyledi fakat hiçbir gelişme yok ve benim umutlarım tükendi 5 aydır iş bakıyorum hiçbir yerden dönüş alamadım

Kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?