• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağım bilmiyorum :(

Erkek arkadaşınız rahatsız olmuyorsa sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Kocaman adam yani, annesiymişçesine "Onunla öyle konuşma" demeniz hem komik hem saçma olur. Zaten rahatsız oluyor olsa sizden önce tepkisini gösterirdi.

Sevgilim erkek ve şakaları yapan da erkek, şakayı yapan kişi sevgilimi arzuladığını hissettirecek şakalar yapıyor. Aynı cinsiyetten oldukları için de homoerotik şaka oluyor? Yanlış kelimeyi seçmiş olabilirim, kusura bakmayın. Yanak sıkmadan bacak okşamaya, sarılırken genital bölgesini değdirmeye kadar fiziksel temaslar ve anlatsam siteden engelleneceğim pis laflar atıyor. Nasıl şakaysa, düşününce yine çok sinirlendim:sinirli::sinirli::sinirli:
Hicbir durumda saglikli bulmuyorum bu davranislari. Hem ahlaki yonden hemde senin acindan. K.bakma canim tamamen seni dusunerek yaziyorum. Genc bi kadinsin henuz, adam resmen taciz etmiş belli yani. Yarin bir gun sana yapmicagi ne malum, ve sevgilin bence gulup gecer. Sevgilinde bence senin goremedigin veya bilmedigin bir sey var gibi, veya ikisi arasinda birsey var gibi.bir an once bence kopar baglarini ikisiylede. Allah'im korusun seni.
Sunu da eklemek istiyorum, biri benim sevgilime o sekil *gay* gibi davranacak ve sevgilimde gayet normal karsilayip gulup gececek ben kesinlikle kaldiramam gülüp gecmeyi.
Gülüp gecilecek bir konu degil bence
Hayirdir lan
Erkekse erkekligini bilsin, karı gibi ne oynaşıyor, hayirdir yani.
Benim kişisel dusuncem belçikayi falan unut bence. Hayatina karakteri saglam insanlar al.
Arkadasliklarinada dikkat et, hoş degil buraya yazdigin seyler.

İlişki kurulan kişinin homofobik olması, hiçbir zaman o kişinin homoseksüel olmadıgının kanıtı degildir.

Sevgilinizin homofobik olmaması ise tacize sessiz kalacagı anlamına gelmez.

Şöyle düşünün: Bir heteroseksüel olarak şu an herhangi bir erkegin size dokunmasına izin vermeyeceğiniz gibi bir kadın sizin özel bölgelerinize dokundugunda da "homofobik degilim ben, o yüzden devam edebilirsin, hahaha" şeklinde bir tavır mı sergilersiniz?

Cinsel yöneliminiz ne olursa olsun tacize tepki verilir.
Erkek arkadaşınız böyle birşeyi gerek duymuyorsa onun ne düşündügüne, neler hissetginie dair net birşey söyleyemem ancak olaylara bakış açısının sizinle aynı olmadıgı kesin gibi duruyor.

Bence konu sahibi eşcinsel bir erkek. Nick şaibeli, konu marjinal, yazım dilinde abartılı nüanslar var. Umursayıp cevap bile yazmamalı hanımlar.

3 yıllık bir birliktelik bunun neresine güldüğünü sorabileceğin kadar samimi olmanızın gerektiğini tahmin ettiğim bir süre . Sevgilinle bir konuşsan?

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, erkek olduğumu düşünenler düşünmeye devam edebilirler. Sanal bir ortamda cinsiyetimi nasıl kanıtlayabilirim, gerçekten bilmiyorum. Konu zaten normal bi konu olsa buraya yazıp fikrinizi sormazdım durumu kendim çözerdim. Ancak fazlasıyla absürt bir durum ve ben de ne yapacağımı bilemiyorum, o yüzden yazdım zaten buraya. Kendisiyle de konuşacağım, cuma günü buluşacağız zaten.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, erkek olduğumu düşünenler düşünmeye devam edebilirler. Sanal bir ortamda cinsiyetimi nasıl kanıtlayabilirim, gerçekten bilmiyorum. Konu zaten normal bi konu olsa buraya yazıp fikrinizi sormazdım durumu kendim çözerdim. Ancak fazlasıyla absürt bir durum ve ben de ne yapacağımı bilemiyorum, o yüzden yazdım zaten buraya. Kendisiyle de konuşacağım, cuma günü buluşacağız zaten.
Bence konusup zaman harcama.. Yorumkarimizi iyi degerlendir. Uzun vaadede bence iliskiniz saglikli degil .
Ne kadar erken o kadar iyi.
Sevgilini kesinlikle dogru bulmuyorum, bu duruma sahit olup o an tepki vermeyen senide dogru bulmuyorum.
Gelecegine biran once yon vermelisin.

Bizlerlede paylasir misin gelismeleri ? Bunu ogrenmeyi 2. dereceden hak ettik KK olarak..

Dogru soyluyosun ama tabir oyledir. Oyle yazilir. Argo olabilir küfür etmedim. Hakaret de etmedim..
Evet erkek egemen toplumun tabiri. Kadınları aşağılamak için kullanılır.. Bilinçlenelim diye söylüyorum elbette hakaret etmek için kullanmamışsınızdır.

Evet erkek egemen toplumun tabiri. Kadınları aşağılamak için kullanılır.. Bilinçlenelim diye söylüyorum elbette hakaret etmek için kullanmamışsınızdır.
Yoruma genel olarak bak canim. Evet okununca hos gorunmeyebilir ama baska nasil ifade edebilirdim ki.

Back
X