Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hicbir durumda saglikli bulmuyorum bu davranislari. Hem ahlaki yonden hemde senin acindan. K.bakma canim tamamen seni dusunerek yaziyorum. Genc bi kadinsin henuz, adam resmen taciz etmiş belli yani. Yarin bir gun sana yapmicagi ne malum, ve sevgilin bence gulup gecer. Sevgilinde bence senin goremedigin veya bilmedigin bir sey var gibi, veya ikisi arasinda birsey var gibi.bir an once bence kopar baglarini ikisiylede. Allah'im korusun seni.Sevgilim erkek ve şakaları yapan da erkek, şakayı yapan kişi sevgilimi arzuladığını hissettirecek şakalar yapıyor. Aynı cinsiyetten oldukları için de homoerotik şaka oluyor? Yanlış kelimeyi seçmiş olabilirim, kusura bakmayın. Yanak sıkmadan bacak okşamaya, sarılırken genital bölgesini değdirmeye kadar fiziksel temaslar ve anlatsam siteden engelleneceğim pis laflar atıyor. Nasıl şakaysa, düşününce yine çok sinirlendim![]()
Bence konusup zaman harcama.. Yorumkarimizi iyi degerlendir. Uzun vaadede bence iliskiniz saglikli degil .Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, erkek olduğumu düşünenler düşünmeye devam edebilirler. Sanal bir ortamda cinsiyetimi nasıl kanıtlayabilirim, gerçekten bilmiyorum. Konu zaten normal bi konu olsa buraya yazıp fikrinizi sormazdım durumu kendim çözerdim. Ancak fazlasıyla absürt bir durum ve ben de ne yapacağımı bilemiyorum, o yüzden yazdım zaten buraya. Kendisiyle de konuşacağım, cuma günü buluşacağız zaten.
Bizlerlede paylasir misin gelismeleri ? Bunu ogrenmeyi 2. dereceden hak ettik KK olarak..Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, erkek olduğumu düşünenler düşünmeye devam edebilirler. Sanal bir ortamda cinsiyetimi nasıl kanıtlayabilirim, gerçekten bilmiyorum. Konu zaten normal bi konu olsa buraya yazıp fikrinizi sormazdım durumu kendim çözerdim. Ancak fazlasıyla absürt bir durum ve ben de ne yapacağımı bilemiyorum, o yüzden yazdım zaten buraya. Kendisiyle de konuşacağım, cuma günü buluşacağız zaten.
Şu gereksiz kalıbı kullanmasak olur mu? En azından KADINLAR kulübünde eril dil kullanmayın.karı gibi ne oynaşıyor
Dogru soyluyosun ama tabir oyledir. Oyle yazilir. Argo olabilir küfür etmedim. Hakaret de etmedim..Şu gereksiz kalıbı kullanmasak olur mu? En azından KADINLAR kulübünde eril dil kullanmayın.
Evet erkek egemen toplumun tabiri. Kadınları aşağılamak için kullanılır.. Bilinçlenelim diye söylüyorum elbette hakaret etmek için kullanmamışsınızdır.Dogru soyluyosun ama tabir oyledir. Oyle yazilir. Argo olabilir küfür etmedim. Hakaret de etmedim..
Yoruma genel olarak bak canim. Evet okununca hos gorunmeyebilir ama baska nasil ifade edebilirdim ki.Evet erkek egemen toplumun tabiri. Kadınları aşağılamak için kullanılır.. Bilinçlenelim diye söylüyorum elbette hakaret etmek için kullanmamışsınızdır.
Karı gibi oynaşmak lafını çıkarınca yorumunuzdan anlam kaybolmuyor bence. Neyse polemik olmasın iyi forumlar :)Yoruma genel olarak bak canim. Evet okununca hos gorunmeyebilir ama baska nasil ifade edebilirdim ki.