- Konu Sahibi file_maker
-
peki nasıl evlendiniz canım kaçarak falan mı? neden böyle sahip çıkmıyor kayınvalide kayınpeder?
sende de hiç mi akıl yoktu be güzelim 22 yaşında daha çocuk sayılır eşin!!
kalp hastası diyorsun şimdi bu durumda çekip gidemezsinde.
senin ailenin durumu nasıl? ailen sorunlardan haberdar mı onlar ne düşünüyor evliliğin ve yaşadıklarınla ilgili?
Evlatlarının ameliyat olması gerekiyor , yardım etsinler de önce bunu halledin...Eşinizin hayatı söz konusu ... Ailesi fazla mı rahat ne :1no2:
Durumları iyi olduğu halde size neden arka çıkmıyorlar anlayamıyorum ya ,kredi kartı borcu 720 lira... Ödenmesi çok zor bir miktar değil ki canım , kaldı ki onlar kredi de çekip sizin tüm borçlarınızı kapatabilir... Hiç mi evlatlarını sevmiyorlar ya , aslan oğlum demekle evlat sevgisi olmaz... Kuru lafla peynir gemisi yürümez...
Çalışmak istiyorsunuz , kendiniz arasanız , eşiniz hiç oralı olmuyor çünkü ...
bizim soyadlarımız aynı zaten bu sayede tanıştık.çalıştığım hastaneye bi arkadaşını ziyarete geldiğinde sölemişler akraban mı diye yok demiş.tanıştık ve dedelerimizin birbirini tanıdığı ortaya çıktı soydan bi akrabalık var.başta yaşınıda yalan söledi zaten.görseniz ben ondan daha küçük görünüyorum.hiç belli değil yaşı aşırı kilolu eşim.ve ailemin haberi yok malesef duysalar bırakmazlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?