- Konu Sahibi file_maker
-
iş için şöle anlatıyım.kayınbabam torpil ayarladı cumhuriyet üniv. çalışmam iiçin onun için uğraştık bekledik. oyüzden iyi bi işim olsun diye kendim iş aramadım bide eşim olmuyo iş bulamıyorum dese neyse yarın görüşcez diyo yarın oluyo öbürgün. oyaladı durdu araya bi sürü olay girdi.ben ayrılmayı düşünüyorum zaten ama bişey kopartmıyor beni belki sevgi belkide başka bişey böyle bi adamı seviyomusun dersiniz belki söleyim bilmiyorum onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum.ama eni sonu olcak bu ''ayrılık''
çok tşk ederim yorumlarınız için.değişik bi gelişme oldu amcam annemleri arayıp istanbulda çalıştığı şirkette bana göre bi kadrolu iş olduğunu sölemiş ben düşünüyorum aslında hem eşimde orda bi dra görününr bakarız bende iş görüşmesine giderim ne diyosunuz ne olur bi fikir verin...
geçen zaman içeirisinde tekrar kadınlar kulübüne girip bu sayfayı okumak o günleri hatırlamak hem üzdü hem sevindirdi.evliliğimin 5.yılındayım evet hala sürüyor.çoğunuzun dediği gibi zaman herşeyin ilacı oldu.sivastan erzincana taşındık orda işe girdim ve çevrem oldu eşim değişmeye başladı.3,5 yıl orda kaldık.şimdi malatyadayız.yani memleketimde.iyiyiz gayet iyi maşallah tabi:)sorumluluk sonradan kazandırılabilirmiş, evliliğin direği sabır ve saygıymış öğrenmiş oldum.
geçen zaman içeirisinde tekrar kadınlar kulübüne girip bu sayfayı okumak o günleri hatırlamak hem üzdü hem sevindirdi.evliliğimin 5.yılındayım evet hala sürüyor.çoğunuzun dediği gibi zaman herşeyin ilacı oldu.sivastan erzincana taşındık orda işe girdim ve çevrem oldu eşim değişmeye başladı.3,5 yıl orda kaldık.şimdi malatyadayız.yani memleketimde.iyiyiz gayet iyi maşallah tabi:)sorumluluk sonradan kazandırılabilirmiş, evliliğin direği sabır ve saygıymış öğrenmiş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?