Ne yapacagim konusunda bana yardimci olabilirmisiniz?

Acikcasi bende kendisine söyledim. Iki evliligindede acele etmissin ve yanlis karar verdigini görmüssün. Yürümemis. En szindan simdi aceleci davranma diyorum. Yanlis karar vermis olma. Iyice düsün tart dedim kendisine. Ben eminim seninle olmazsa ben bu defteri kapatacagim diyor. Cok iyi niyetli birisi. Ama son zamanlarda ben cok sessiz kaldigim icin sinirlenmeye basladi. Beni istemiyormusun diyor. Ailesiyle iyi anlasiyorum. Evliliklerinde yalniz birakilmis. Yani ayni ortamlarda bile bulunmamislar. Cogu benim evli oldugumu bilmezdi diyor. Beni ama herkes ile tanistirma derdinde.
Don zamanlarda ara sira sesini cikartmasi benimde hosuma gitmiyor. Ama kis dönemleri depresif moda bürünebiliyor. Ki o konuda onu anlayabiliyorum. Ama bana kalsa nisan söz olayi bana bos geliyor. Ama aileler istiyor, bir yandan güzel animiz olur diyor. Sonrada birsey söylemiyorsun diyor.

Bu nasil bir saçmaliktir, kusura bakma. Hiç kafanda alarmlar çalmiyormu? Millet niye bilmesin evlendigini? Esini niye saklasin? Ailesi ile niye ayni ortamda bulunmasin?

Bu adam ve aileye kesinlikle bulasma. Para ve hizmetçi alma derdindeler. Baska birsey yok. Bosandin diye yada kilo aldin diye, degersiz degilsin. Gayet hepimiz gibi sende degerli bir insansin. Hatta evliligin bitmesi sana tecrübe katti. Kanma bu adamin laflarina.

Ne diyeceğimi bilemedim. Sizi çok hevesli göremedim sevgiliniz ise güven vermedi bana. İki kere evlenip beraber yaşamadan boşanmak beni ciddi düşündürürdü neden yani? Parası için vs inandırıcı gelmedi bana. Şu şartlar altında çok olumlu bulamadım

Ikinci evliliginde güya dogru düzgün tanimadan evlenmis ve nikahtan sonra yeni tanayarak bosaniyor. Bana hikaye pek gerçekçi gelmiyor da diyelim öyle oldu. Böyle bir adam evlilikten korkmali normalinde. Agzi yanmis, nasil 5-6 ayda karsindakinden emin olabiliyor?

Senin isteklerini tinlamiyor bile. Niye ille büyük bir dügün felan istiyor? Bana tekin gelmedi. Dügün paralari alma derdi var bence oda. Yoksa çogu erkek, hele 3cü evliligini yapacak olan erkeklerin öyle dügün mügün hayalleri yoktur.

Bence fazla uzatmadan yol ver gitsin. Adam kesinlikle bir terslikler var.

Ona kalsa sadece nikah olsun bitsin diyor. Ama benim ilk evliligimde bunlari yasamadigim icin yapmak istiyor.

Basından ıkı evlılık gecmıs ve ıkı evlılık ıcın birinde genctım dıgerıyle aynı evde bile yasamadım diyorsa korkarım.
Cunku yalandır.
Birinde mutlaka sucu vardır yanı.
Kızın ailesi parasal anlamda beni kullandı falan, kimsin sen sabancı falan mı?
Bence ıyı dusunun.

Ona kalsa sadece nikah olsun bitsin diyor. Ama benim ilk evliligimde bunlari yasamadigim icin yapmak istiyor.

Hiii canim baksana seni ne kadar düsünüyor, isteklerini bile umursamiyor. Kiziyor hatta. Mecburmusun büyük dügün istemeye? Ilk evliliginde yasamadigin halde? Daha 6 ay beraber oldugun kisi ile niye bunlari konusmak zorundasin?

Burda asıl sorun adamın sizi eskide kalmakla itham etmesi. İleride de her sorunda sizi bu tarz şeylerle itham edecek olması büyük sorun.

Ben basindan eski yasadiklarimizi konusmayalim istedim. Cünkü illaki kafaya takar erkek kadin. Ancak bazi konusmalarda ben konusuyorssm konustugum herseyi eski evliligime dayandiriyor. Mesela suanda ayni evde oturuyorum, mobilyalar onunlayken mi aldin? Vs gibi seyler soruyor ve derhal kurtulmami. Ben burayi evim gibi hissedemem diyor. Ve sürekli keske on yil önce tanissaydik diyip duruyor. Ve tepkili basit olmuyor alinganlik yapiyor.

plan program yaparim ancak kenfisi herseyi banabirakiyor. Icinde hicbirsey kalmasin istiyorum diyor. Ben kac kere sade birsey istedigimi söyledim ama sanki söylediklerimde bosa. Bir arayüzüklere baktik, sonrada öyle kaldi. Yani herseye benim atak davranmami bekliyor. Hissiyatimi glstermiyormusum, isteksiz algiliyormus beni.
Eyvah eyvah... Sürekli eskileri kafaya takan sevgili takıntı yapıyordur. Size de ilişkinizi/evliliğinizi zehir eder mutlaka. Bir de, iki kere boşanmış adamdan şüphelenirim.
Ama siz ne istediğinizi bilmiyorsanız, evlilikten de emin değilsinizdir. Adam belki de isteksizliğinizi, ya da düşüncelerinizdeki belirsizliği eskiyle ilişkilendiriyor. Bence ona evlilik konusunda emin olmadığınızı söyleyin.

bir İnsanın iki kere boşanmış olması onu sorunlu biri yapmaz bir kere boşanmış kişiden farkı yoktur bana göre tek fark iki kere denemiş olmasıdır.Bir insanın karşısına iki kez sorunlu insan çıkabilir.Evli olanların çoğu imkanı olsa boşanır bence bu adamında imkanı varmış boşanmış.

Sanki gerçekten isteksiz gibisin.
İkinci evlilik aynı evde bile yasamadan neden 7 sene sürmüş merak ettim.
40 yaşında bir adamın söz nişan diye tutturması da tuhaf geldi bana. Sen istemediğini söylüyorsun sonuçta.

Merhaba Arkadaslar,

ben 34 yasinda basindan bir evlilik gecmis bir kadinim. Cocugum yok. Yaklasik 4 yildir yalniz yasadim. Birisiyle tanistimyaklasik 5-6 ay önce. Iliskimiz gayet güzel gidiyor. Arada sirada eski evliligimden dolayi kiskanclik yasadigini hissettim ama problem cikmamasi icin dile getirmedim. Rahatsiz ediyorsa bu durumun böyle oldugunu ve istemiyorsa ayrilmamiz gerektigini söyledim.

kendisi 40 yasinda basindan iki evlilik gecmis ve cocugu yok. Ben cok dikkatli oldugum icin evlilik icin acele etme taraftaridegilim. Ama diger yandan aile olmak, anne olmak istiyorum. Keza kendiside baba olmak icin cok istekli.

Gelelim asil probleme;
Sevgilim nisan- söz istiyor. Evlenme teklifide yapti. Bende kabul ettim. Ancak o bana sürekli hevesli olmadigimi. Fikir beyan etmedigimi, isteksiz gözüktügümü söylüyor. Ben öyle olmadigini dile getiriyorum, ama inandiramiyorum. Nasil birsey istedigimi bende bilmiyorum. Eski evliligimde hicbiseyi düzgün yasayamadim zaten ölüm sevebiyle. Bu yüzden icimde kalsin istemiyor. Ama benden birsey cikmayincada sinirleniyor. Sürekli eskileri kafanda yasatiyorsun hala diyor. 🤔

Ben ne yapacagimi sasirdim. Ilgi odagi olmayi sevmiyorum. Pandemi sürecinde kilo aldim buda beni rahatsiz ediyor. Pandemiden dolayi kutlamalarda insan sayisi sinirli. Masraf cok yapmak istemiyorum. Sevgilimde bana kiziyor. Baska kadin olsa yüz tane fikirle gelmisti sen hic konusmuyorsun diyor. Sanki ben seni ikna etmeye calisiyormusum gibi hissediyorum diyor. Hevesimi öldürüyorsun diyor.

Daha nisani-sözü nasil yapacagimizi cözememisken, nikahida simdiden planlamak istiyor.

Ne istedigimi bilmiyorum...😥 Ne yapacagimi, nasil davranacagimida.
Adamla evlenmeye kesin kararlı mısın
Bu kadar düşünce kişiden emin oşamamakla ilgili olabilir mi?
Kişiden eminsen sal gitsin.
Daha iyi ya pandemi sebebiyle minik kutlamalar yaparsınız

Maskeyi kafanami taktın naptin havamı almıyor? şu yazdığını birine okut herhangi birine koşarak kaç der. Okurken dehşet. Resmen beni ikna edin diyorsun 3 sayfa yorum yazılmış hangisi yaa evlen demis

Son düzenleme:
Maskeyi kafanami taktın naptin havamı almıyor? şu yazdığını birine okut herhangi birine koşarak kaç der. Okurken dehşet. Resmen beni ikna edin diyorsun 3 sayfa yorum yazılmış hangisi yaa evlen demis
Biraz daha nezaketli cevap verebilirsiniz hanimefendi. Bu nasil bir uslup?

Merhaba Arkadaslar,

ben 34 yasinda basindan bir evlilik gecmis bir kadinim. Cocugum yok. Yaklasik 4 yildir yalniz yasadim. Birisiyle tanistimyaklasik 5-6 ay önce. Iliskimiz gayet güzel gidiyor. Arada sirada eski evliligimden dolayi kiskanclik yasadigini hissettim ama problem cikmamasi icin dile getirmedim. Rahatsiz ediyorsa bu durumun böyle oldugunu ve istemiyorsa ayrilmamiz gerektigini söyledim.

kendisi 40 yasinda basindan iki evlilik gecmis ve cocugu yok. Ben cok dikkatli oldugum icin evlilik icin acele etme taraftaridegilim. Ama diger yandan aile olmak, anne olmak istiyorum. Keza kendiside baba olmak icin cok istekli.

Gelelim asil probleme;
Sevgilim nisan- söz istiyor. Evlenme teklifide yapti. Bende kabul ettim. Ancak o bana sürekli hevesli olmadigimi. Fikir beyan etmedigimi, isteksiz gözüktügümü söylüyor. Ben öyle olmadigini dile getiriyorum, ama inandiramiyorum. Nasil birsey istedigimi bende bilmiyorum. Eski evliligimde hicbiseyi düzgün yasayamadim zaten ölüm sevebiyle. Bu yüzden icimde kalsin istemiyor. Ama benden birsey cikmayincada sinirleniyor. Sürekli eskileri kafanda yasatiyorsun hala diyor. 🤔

Ben ne yapacagimi sasirdim. Ilgi odagi olmayi sevmiyorum. Pandemi sürecinde kilo aldim buda beni rahatsiz ediyor. Pandemiden dolayi kutlamalarda insan sayisi sinirli. Masraf cok yapmak istemiyorum. Sevgilimde bana kiziyor. Baska kadin olsa yüz tane fikirle gelmisti sen hic konusmuyorsun diyor. Sanki ben seni ikna etmeye calisiyormusum gibi hissediyorum diyor. Hevesimi öldürüyorsun diyor.

Daha nisani-sözü nasil yapacagimizi cözememisken, nikahida simdiden planlamak istiyor.

Ne istedigimi bilmiyorum...😥 Ne yapacagimi, nasil davranacagimida.
iyi düşünün ....evlendiginiz zamanda bu gibi konuşmalar olacak belki daha ilerisi .ayrica kirona sebebiyle söz nişan çok gereksiz ben olsam şimdilik sade bi nikah tercih ederdim.

Back
X