hemen hemen aynı durumdayız.sadece alenen ailelerle ya da benimle tartışma olmadı.sessizce alttan alttan yapıldı ne yapıldıysa..tek ve en büyük avantajım eşim! her koşulda yanımda,ne olursa olsun! çünkü ailesiyle asıl sorunlu olan o,ben değilim..
yüzlerini dahi görmesem,10 yıl da görmesem neden görmüyoruz demem.yarın gidiyoruz ama onların bulunduğu şehre,kendi ailem de orda.iki tarafta da birere gece kalıp dönücez..ayaklarım geri gidiyo ama beni her konuda anlayan eşimin hatrına gidicem,yüzlerine gülücem,ufacık bişey bile olsa eşim cevabını verir herkesin,benlik bi durum yok,ama insan geriliyo,seni çok çok iyi anlıyorum..
bence eşin ve kavgasız geçen 4 ay için,bebeğin için,geleceğiniz için git.1 hafta değil mi,duyma bazı şeyleri sabret,sayılı gün..hem böylece eşinin nazarında daha iyi olursun.seni daha haklı bulur.asıl sorunlu kim,daha iyi anlar..
Bizimkilerde önce alttan alttan ogullarına belli etmeden söylediler ettiler sonra açık açık tam rezillik..Saygı kalmadı.Dedigim gibi canım arkadasın biri gebelik bahane gibi birsey yazmıs ama öyle degil benim icin sorun degil aslında sinirlenirim,sıkılırım ama icime atmam,esimle gezerim tozarım..Herseye ragmen ilk katlanısım degil onlara ama simdi farklı.Ya benm bu kadar sinirlenmem,sıkılmam yüzünden birsey olursa..Birde yolun sıkıntısı var..Ben oraya giderken her zaman cok gergin oldum..
Son düzenleme: