ne yapacağım şimdiii

benim annem yerde oturuyordu annemin yanında geçiyor ayağıyla annemin sırtına falan çarptı. telefonla konuşuyor tlefonu sinirle fırlatıyor. biz ailecek rahatsız olduk.
öyle sinirli tavırla benin anneme bunu yapacak!
yolunmadık saç bırakmam kafasında

Ben de mi bi sorun var! Bana ne kv yada gorumcenin suratindan...İsim yok da gidip niye surat asiyosun diyicem.ya suratina bakmam ki.kimsenin bana sorun cikarmasina izin vermem..belki evlenmenizi kiskanmistir

Ben de mi bi sorun var! Bana ne kv yada gorumcenin suratindan...İsim yok da gidip niye surat asiyosun diyicem.ya suratina bakmam ki.kimsenin bana sorun cikarmasina izin vermem..belki evlenmenizi kiskanmistir
Başka şeye sinirlendm diyor size değil diyor ama hareketleri korkunçtu rahatsız oldum

mesafe koyun asla sırlarınızı paylaşmayın fazla muhatap olmayın...

Neden ağlamak ve milletin yanında olay çıkarmak yerine sakince herkes gittikten sonra ne olduğunu sormadınız?

Anladım, zaten sen de yanlış anlama, düğün stresiyle yaşanabiliyor bu tip durumlar. Yalnızca benden sana tavsiye, evinin içinde yaşanan evinde kalsın. Kimseye laf verme sonuçta yine sen üzülürsün.
haklısınız çok stresliyim niye o gün kendimi tutamadım diye kızıyorum ama annem ben ablam fazlalık gibiydik orda sanki

gerçekten anlam veremedim biz böyle karşılanmayı haketmedik başka bişeye sinirlendiyse bile bizdn öfkesini çıkarması çok saçma oldu
Vhalla oyle duygusal gel gitleri varsa
Ve sende buna her seferinde uzuleceksen
cekecegin var....
simdiden hazirlan derim umursamaz olmaya...

Zaten acik ve net soylese alttan.alttan tavir yapmazdi.Kimse cocuk degil.size yapmis
Eh siz de evlendikten sonra baska seye kizip ona surat yaparsiniz.
bana diyor bide görümcem bana soracaktın bişey mi var niye böylesin diye diyor. iyide ben bilemem ki dedim zaten kendimi tutamadm ağladım

Genelde her çeyiz vs de böle olay çıkar bizdede oldu malesefama ben çeyiz bittikten herkes gittikten sonra hallettim biraz idare edip sessiz kalabilirdiniz geçmiş oldun ne diyelim inş tekrarlanmaz

bana diyor bide görümcem bana soracaktın bişey mi var niye böylesin diye diyor. iyide ben bilemem ki dedim zaten kendimi tutamadm ağladım
Yani " arada surat asarim.gel pesimde gez" demis....o kadar isin arasinda onun suratiyla ilgilenemem ben ya

Ablacım düğün öncesi olur böyle şeyler sen sakin dur görümcende senden küçükmüş idare edersin sen onu zamanla takma kafana kız zayıflıcan siteesten gelinliğin olmucak üzülme bu dönemin keyfini çıkar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…