ne yapacağım şimdiii

bunlar olan şeyler. düğüne az kala şeytan bir kız tarafına gider bir erkek tarafına gider ve nikahı bozmaya çalışır. siz dua edip bunu bilip ona göre oyuna gelmeyeceksiniz.

Benim gibisiniz kimseye bişey demem demem demem
En sonunda patlarım patlarkende ağlarım
Ama sizi dolduran olaylar olmuş bence bu ilk değil
Nişanlınız ne dedi?

niye kenara çekip birşeye mi kırıldın moralin bozuk gibi demedin ki milletin içinde ağlayıp görümceni şikayet edince onlar da savunmaya geçmiş, hem senin için değilmiş zaten suratları

Benim gibisiniz kimseye bişey demem demem demem
En sonunda patlarım patlarkende ağlarım
Ama sizi dolduran olaylar olmuş bence bu ilk değil
Nişanlınız ne dedi?
aynen bende öyleyim. ama dediğiniz gibi ufak tefek şeyleri oldu daha önce bişey demedim.
nişanlım hiç bişey demedi

sizce konuyu nişanlıma açayım mı?

bence durumu anlatma gerek yok, kv ni anneni al karşına de ki şeytana uymayın bizi yakmayın bu konuda biraz araştırma yap tabi netten. sonra da ikisine de sarıl el uzat. böylece saçma küslük bitsin :) barışıp mutlu olun

aslında küslük yok ama soğukluk oldu

tamam işte, ben söz günü kavga çıkınca bu sözü söylemiştim. şeytana uyup yuvamı bozmayın vebali sizedir dedim sonra hepsi dikkat kesilip dikkatli oldular :)
iyi demişssiniz valla :) bende insanları kırarım diye korkan biriyim nasıl oldaysa patladım
insanların yanında rezil oldum ama yediremedim o suratı

Mesafe koy diyenleri anlamıyorum. Eşinin en yakınları onlar. Kırmadan kırılmadan , anlayışla uzlaşabilirsiiniz. Keşke misafirlerin yanında bu olaylar olmasaymış ama olmuş artık birbirinize karşı daha anlayışlı ve sevgi dolu bir harita izleyin. Bu tarz sorunlar evlilikler başlarken herkesin başına geliyor, büyütürseniz bütün evlilik hayatınızda huzursuz olursunuz. Onun yerine birlikte kocaman mutulu bir ailen olmasını tercih etmez misin?

Altlı üstlü yani aynı ev de sen ona, o konuda yandın bir defa, ikincisi çeyiz serme akrabaların eve doluşması temizlik adı altında bolca dedikodu dönmesi falan artık bir bitsin dediğim adetler

Eş adayın hiç karışmamış hep böyle mi, böyleyse 2 kere yandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…