• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de işyerine gitsem be dicem
Ooo sen misin o kadın gek bakim buraya
Ayrıca öyle birşey olsa bile kadına bak kendimi göstermek için sırf gelmiş buraya
Ben zaten onu biliyorum ooo demek seninşe savaşıcaz güzelim diyip saklayıp daha da yakınlaşmayacak mı ?
Allah eşine sabır versin çok tuhaf birisin ya mantık sıfır.

Kadın ik’daymış. Muhtemelen işe alınma sürecinde etkili oldu, adam da hazır yeri de gelmişken bir jest yaptı. Orkide eskisi gibi zor bulunan bir çiçek değil artık. Ben de birine göndereceksem orkide tercih ediyorum en pahalısı 100 lira bahsedilen sitede.

Kocalarının sadece kendine çok çok yakışıklı geldiğini anlatamıyoruz bu kadınlara. Kurumsal firmalarda herkes jilet gibi takımlar giyiniyor, bakımlı gidiyor işe.
Çok doğru. Komşumun eşi kurumsal bir şirkette müdür.
Adam işe giderken jilet gibi takımları giyip gidiyor. Dikkat çekiyor jöleli gözlüklü vs. Ev hali yazlıkçı Ahmet abi.

Kadın ik’daymış. Muhtemelen işe alınma sürecinde etkili oldu, adam da hazır yeri de gelmişken bir jest yaptı. Orkide eskisi gibi zor bulunan bir çiçek değil artık. Ben de birine göndereceksem orkide tercih ediyorum en pahalısı 100 lira bahsedilen sitede.

Kocalarının sadece kendine çok çok yakışıklı geldiğini anlatamıyoruz bu kadınlara. Kurumsal firmalarda herkes jilet gibi takımlar giyiniyor, bakımlı gidiyor işe.
Kadın işe alınma sürecinde etkili oldu çünkü kadının işi o yani. Ne yapsın İK'da çalışan kadın işe alınma işiyle ilgilenmeyip de? Referansı filan değilse bana saçma geldi çiçeğiniz kurumuş dur çiçek sürpriz yapayım demek. Kadın halimle benim bile aklıma gelmez yani. Banane çiçeği kuruduysa ya sulasın ya yenisini alsın. İşe yeni giren biri olarak en az kendimi sorumlu görürüm yani çiçek üzerinde. :işsiz:

Çok genelleme olacak ama böyle aşırı kıskanılan kocalar da benim gördüğüm kadarıyla başka kadınlara hiç hitap etmiyor oluyor genelde. :confused:

Bu arada benim eşim de ik’dakilerle (ik personelinin %90’ı kadındır nedense bütün şirketlerde) arasını iyi tutar, jestler yapar. Çünkü bir üst pozisyon açılması durumunda ik’nın sevdiği, bildiği bir çalışan olmak terfi için güçlü aday olmayı sağlar.

Kadın işe alınma sürecinde etkili oldu çünkü kadının işi o yani. Ne yapsın İK'da çalışan kadın işe alınma işiyle ilgilenmeyip de? Referansı filan değilse bana saçma geldi çiçeğiniz kurumuş dur çiçek sürpriz yapayım demek. Kadın halimle benim bile aklıma gelmez yani. Banane çiçeği kuruduysa ya sulasın ya yenisini alsın. İşe yeni giren biri olarak en az kendimi sorumlu görürüm yani çiçek üzerinde. :işsiz:

Çok genelleme olacak ama böyle aşırı kıskanılan kocalar da benim gördüğüm kadarıyla başka kadınlara hiç hitap etmiyor oluyor genelde. :confused:

ben o kadar abes şekilde kıskanç birisi değilim.
15 aylık evliyiz ve ilk defa bir konumuz oldu. oda bu...
onda da huzursuz oldum nedense...
beni rahatsız eden huzursuz eden birşey oldu.
yani aslında benden saklamasa... bu kadar takılacak konu da değil.
benim asıl sorunum benden sakladığı...

ben o kadar abes şekilde kıskanç birisi değilim.
15 aylık evliyiz ve ilk defa bir konumuz oldu. oda bu...
onda da huzursuz oldum nedense...
beni rahatsız eden huzursuz eden birşey oldu.
yani aslında benden saklamasa... bu kadar takılacak konu da değil.
benim asıl sorunum benden sakladığı...
Kendi açısından normal bir şey olsaydı saklama gereği duymazdı o zaman. Belki somut bir şey yok ama eşiniz kendi içinden niyeti bozmuş olabilir.

Hiç kurumsal şirket mülakatlarına girdiniz mi? Görüşenlerden biri sizi tutarsa diğer adayların cv’leri daha iyi olsa bile işi kaparsınız.

Bence kafanıza takmayın. Yazdığı not ile anlattığı durum uyuyor, adam belli ki yalan söylemiyor bence saklamasının sebebi de bir kere ağzından çıkmış laf şimdi almasa bu sefer de makarasını yapacaklar adama hani alıyordun, öyle demekle olmuyor, senin laf lafta kaldı gibi gibi bu şekilde milletin ağzına düşmektense alayım da bitsin gitsin demiştir. E size de söyleyemedi tabii kabul etmeyeceğiniz için gizliden halledip kurtulayım dedi demek ki ama yakalandı. Tabii ki bir daha ne olursa olsun gizli bir şey yapmaması için süründürün biraz ama bu kadar da güveninizin sarsılması gereken bir şey yok diye düşünüyorum.
Bu kadar Polyanna olmayin

Hiç kurumsal şirket mülakatlarına girdiniz mi? Görüşenlerden biri sizi tutarsa diğer adayların cv’leri daha iyi olsa bile işi kaparsınız.
Girmedim, devlette öğretmenim ben.Belki o yüzden süreçten haberim yoktur. Daha çok ciddi ve sivri dilli olarak bilnirim. Kesin işe alınmazmışım demek ki. :confused:

😔😔 offf offff
Pişmanım diyio duruyor
Sanırım biraz daha süründürücem.

Süründür bence de, iyice bezdir adamı. Anasından emdiği sütü burnundan getir. Sonra iş yerinden biri hayırdır xx bey canınız sıkkın gibi diye girsin mevzuya misler gibi 😂

Girmedim, devlette öğretmenim ben.Belki o yüzden süreçten haberim yoktur. Daha çok ciddi ve sivri dilli olarak bilnirim. Kesin işe alınmazmışım demek ki. :confused:

Haha aynen. Ben bir işi mesela çok alakasız bir şekilde ik müdürüyle aynı hobiye sahip olduğumuz için kapmıştım. Mülakattan çok hobi sohbeti olmuştu. İşe girdikten sonra da iş yerinde samimi olduğum insanlardan biri oldu o kişi.

Offf ya
Sende bana düşman mısın ?
Ne dicem adama ooo iy yapmışsın bidaha gönder bunun şerefine mi diyimmmm

Niye düşman olayım şekerim. Olacağı o. Evinde huzur bulamayan insan (kadın erkek farketmez) dışarıya kayar. Bu ya başka bir karşı cins olur ya olmaz o konuda bir şey diyemem ama evden uzaklaşır. Bu kısım net.

Çok abartmışsınız, eşiniz ağlamış falan konuyu bu noktaya getirmeye gerek var mı?
Eşinize gerçekten güveniyorsanız bu kadar abartmazdınız, güveniyorum demeyin artık komik oluyor bu kadar paniğınizden sonra.

Kadın sorun çıkarsın istemiyorum ne demek? Eşiniz istemezse kimse sorun çıkaramaz. Ha oldu da birşeyler olursa olur böyle yaparak hiçbirseyin önünü gecemezsiniz.

Pişman olduğunu söylemiş, size çiçeği gönderirken söylemesi gerekirdi ama söylememiş bir şekilde. Uzatmayın, uzatirsanız kabak tadı vereceğinden eşiniz de ciddiye almayacaktır artık bu tepkinizi.

Yorumum mantık süzgecinizden geçer mi bilmiyorum tabi 🥴

Niye düşman olayım şekerim. Olacağı o. Evinde huzur bulamayan insan (kadın erkek farketmez) dışarıya kayar. Bu ya başka bir karşı cins olur ya olmaz o konuda bir şey diyemem ama evden uzaklaşır. Bu kısım net.
Yapma Allah aşkına zateb kafası karışık hahahahha

evet...
işte bende tam olarak bundan bahsetmek istiyorum.
bana bu neden söylenmedi.. neden gizlendi..
yemek yerken laf arasında söylese dahi ben güler geçerdim.
neden ben gizli saklı öğreniyorum....
huzursuz yapan şey beni bu...
güya önemsizmiş de o yüzden söylemeyi unutmuş
Yok tepkinizden cekinmistir sayet dogruysa hikayesi.Aklindan cikmiodur aksine

Süründür bence de, iyice bezdir adamı. Anasından emdiği sütü burnundan getir. Sonra iş yerinden biri hayırdır xx bey canınız sıkkın gibi diye girsin mevzuya misler gibi 😂
Kadının düşmanı yine kadın şekerim 😄 birbirimize destek olmamız gerekirken bu cevaplar olmuş mu hiç, kınadım sizi 😅😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X