- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.304
- 528
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Bu panik halleri beni şüpheye düşürür işte onu demek istiyorum. Ama panik konu sahibinin eşinden kaynaklı bence işyerindeki kadından değil.Neresinden tutulsa elimde kaliyor benim icin. Konu sahibinin esinden 2 3 yas buyukmus kadin. Yasli falan degil,tamamen konu sahibi yanlis dusunmesin diye o anda uydurmus esi.
Ee hani yaşlıydı??Kadını ınstagram hesabından buldum
Orta yaşlarda eşimden 2-3 yaş büyük birisi
Ben de aynisini dusundum.30 liraya gönderdim babalar gününde çiçek sepetinden. BİM’e falan 10-15 liradan geliyor arada. Özel çiçek değil.
fiyatı 120 küsürmüş...Burda beni en cok rahatsiz eden sey daha birkac haftalik bir isyeri tanisikliginda, orda calisan bir kadinin esinizle girdigi bu diyalogdaki gereksiz samimiyet. Esiniz cicekleriniz kurumus dediginde kadinin cok biliyosan sen al yenisini gibisinden esinize emrivaki yapmasi bana flortoz bir tavir gibi geldi. Gibi falan de gelmedi acikca flortozce. Ben bu kadinin cok da yasli basli falan olduguna inanmiyorum kesinlikle. Sosyal medyasi vs yok mu. Bence gozunuzle gorun tipini tarzini. Bir de gidip orkide aliyor ya en ozel cicek. Cicek sepetinde bildigim kadariyla 150 200 tl den asagi orkide yok. Bu ne bonkorluk elalemin kadini icin?
ne kadar düşünceli masum bi erkek. sana karşı da öyle mi acaba. bi de adama güvenip diğer kadına güvenmiyormuş olaya bak.
120 lira kolay mı kazanılıyor da böyle savurabiliyor ? Madem kadınla aralarında böyle bir konuşma geçti altında kalmak istemedi.Marketlerde çiçekçilerde 30-40 liraya küçük saksılı çiçekler var.Götür onlardan ver.fiyatı 120 küsürmüş...
fiyatından da değilim açıkcası. neden orkide..
ya da neden çiçek ?
çok yaşlı değil kadın. sosyal medyadan baktım da 2-3 yaş büyük...
sinir krizine giriyrum ya sakinleşemedim hala.
120 lira kolay mı kazanılıyor da böyle savurabiliyor ? Madem kadınla aralarında böyle bir konuşma geçti altında kalmak istemedi.Marketlerde çiçekçilerde 30-40 liraya küçük saksılı çiçekler var.Götür onlardan ver.
Siz böyle sakin durun yakında mücevherde alırsa şaşırmamÖyle birşey yapmaz
Alırsa kaliteli alır 1 tane alır eşim.
O yüzden muhtemelen öyle yaptı.
Hikaye notunda ne yazmış ?Hayır tabikide
Kadının odasındaki solan orkidesine karşılık ağzımdan çıktı. SOnra ben niye alıyorum ya diye kendi kendşme düşündim. AMA şimdi söz vermiş oldum. Almış olmak için aldım. Zaten anlattığı hşkaye ile de notu uyuşuyor... lütfen kurutmayın yazmışşş
Hikaye notunda ne yazmış ?
Bak ne yap biliyor musun , bir erkek arkadasın evine kargo yapsın sana hediye alıp göndersin.
Bakalım eşin ne tepki verecek ?
Sakin kurutma mi aman kurutma mi tatlım kurutma mi öyle bi şey yazmış
Kurutmama temalı ahahah
Belki gerçekten öyle bi konuşma geçti.Sakin kurutma mi aman kurutma mi tatlım kurutma mi öyle bi şey yazmış
Kurutmama temalı ahahah
Işe gireli 15 gün olmuşBelki gerçekten öyle bi konuşma geçti.
Yani yakın arkadasa çiçek alırsın ya da bi espiri üstüne alırsın da anlatmayıp gizlediyse tuhaf
Işe gireli 15 gün olmuş
Kadına yaşlı demiş kendinden 3 yaş büyük çıkmış
Konu sahibi şans eseri öğreniyor
Ama şüşko ve çirkinmiş lütfen bu detayı atlamayalım
O konuda dogru söylüyor olabilir ama kadin eger dedigi gibi abla degil gencse olay cikartirdim ben olsam. Cünkü ben simdi düsünüyorum is yerinde cicegimi kuruttum diye bana is arkadasim cicek gönderse lütfen kurutmayin diye bunu normal karsilamam acikcasi bana ilgisi oldugunu düsünürüm. Lütfen kurutmayin yazan bir not benim icin flört baslangicida olabilir ..Notuna da lütfen kurutmayın yazmış madem adam demek doğru söylüyor ya. Bence boşverin daha üstelemeyin, vakti gelince de gidersiniz kim kimdir görürsünüz. Şuan kendinizi daha fazla yıpratmayın bence.
15 gündür tanıdığı birine çiçek alıyorsa bi espiri üstüne o biraz cilveli bir adam imajı oluşturdu bende.Işe gireli 15 gün olmuş
Kadına yaşlı demiş kendinden 3 yaş büyük çıkmış
Konu sahibi şans eseri öğreniyor
Nerde yazmis konu sahibi 3 yas mi büyükmüs?Ama şüşko ve çirkinmiş lütfen bu detayı atlamayalım
Nerde yazmis konu sahibi 3 yas mi büyükmüs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?