Ne yapacağım?

Balkiz94

Göktürk 🐥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
2.163
4.999
158
Merhaba arkadaşlar açacağım konunun bu olacağını asla tahmin etmezdim ancak insan hayatta her şeyi görüyormuş.
Anneme akciğer kanseri tanısı kondu benden çok uzakta yaşıyorlar ben çalışıyorum babam ve 21 yaşındaki erkek kardeşim var. Evliyim bu arada ben kendimi kurtardım diyebilirim tabiki psikolojik olarak degil. Gidebildigim ilk an gideceğim. Anne herkesin her seyidir ama bizim ilişkimiz bambaşka hiç yakın arkadaşım olmadı mesela en yakın arkadaşım hep annemdi zaten beni 18 yaşında iken doğurmuş ve daha 45 yaşında. Nasıl ayakta duracağım bilmiyorum kardeşim babam ne olacak bilmiyorum dayanacak gücüm kalmadı öğrendim ogreneli ağlıyorum

Cok gecmis olsun, zor bir hastalık, allah sifa versin. Kacinci evre de belli mi? Insallah daha yenidir ve tedavilerle düzelir
Henüz belli değil ama sıçramalar var sanırım zaten erken evrede belirti vermezmis sırt ağrısı ile gitmişti doktora
Annen ne kadar gençmiş kanser olup çok fazla iyileşen insanlar var hemen ümitsizliğe düşme.
Evet öyle ne yapacağımı bilmiyorum elimden geleni yapacağım tabi hep destek olacağım ona kötü bir şey söylemiyorum zaten kötü bir şey de olmayacak inşallah

Hemen kötü gelmesin aklınıza. KAyınvalidemin beyin sapındaydı, 2-3 aya ölecek demişlerdi doktorlar. Doktorların bu sözünün üzerinden 6 sene geçti. Hastanın moral düzeyi çok önemli bu hastalıkta. Annenizde gençmiş, bağışıklık sistemi filan çok yıpranmamıştır henüz. Allah şifa versin inşallah. Güzel haberler alın.

Benim annemde 45 yaşında. Allah şifalar versin inşallah yaşı genç atlatabilir bünyesi. Birde erken farkedilmis Rabbim buyuktur asla umitsizlige kapilmayin ona motivasyon saglayin yaninda belli etmeyin.

Mrb benim anneme 50 gün önce akciğer kanserinden kaybettim her gün Ağlıyorum o bel ağrısı yemek yigememeşi vs ve bunu benden gizlediği yada ben inanmak istemedim neyse iyi bir doktora götürdüm bir akıllı hap tavsiye etti bu yayılmayı kesilir dedi ardından gittim 28 bin 800 tl ye o hapı aldım gerçekten o hap ise yaradı

Vücuttaki ücretleri yok etmeye başladı derken iyi lesmeye çabalıyor tabi bendende uğraşıyorum orası senin burası benim vs vs o hap ise yarıyor 2 ci kutuyu aldim baktim olmuyor bir tanidik casitasi ile bir eczaci cok uygun fiyata vermeye basladi 4 5 derken annemin ömrünü uzattımis çünki annem 4 evre imiş normalinde 7 ay önce vefaat etmesini bekliyorum dedi doktor

çok geçmiş olsun durumu nasıl acaba rabbim şifa versin

Sonra eger erken tehsis olsaydi simdi yanimda olurdu aslında bu hikayenin başından yazmam gerekiyordu istersen yazarım baştan dinlemek istersen duygulanmassan yazarım annemin kendisine verdiği isim esir kuş idi esir kuş özgür kaldı

Dur bakalim hemen neden enseyi karartiyorsun?
Akciğer kanseri kacinci evresinde acaba?
Ve türü nedir?Artik akıllı igneler var..Tedavi sekilleri cok güzel cevap veriyor akciğer kanserinde..
Nerede yasıyor ailen İstanbul da olmus olsaydı doktor önerirdim canım.

Makenist ilacı pahali erken tehsislerdede ise yarıyor el altindan alabilirsen azda olsa bir kerede olsa al bence bilgin olsun yada yaz bana o eczacı sorarım ve her sn yeni annene dolu dolu geçir

Nasil yani hap nasil ise yaradi basiniz saolsun anneyi kaybettmissnz hapin neasil faydasi oldu
Bizlerdede genetikde ogrenmek istedin

Eğer daha erkenden fark etmiş olsaydım akıllı hap ise yarayı kanser hücresinin çoğalması ve yayılmasını engelleyen bilirsin benim annemin son evrede olduğu için sadece ömrünü uzattı ayrıca şiddetli ağrıları vardı onları bile contramentel ve morf bandı ile kestim

Gribi hiç yük olmadı allahım ondan razi olsun dediğim gibi kanser hücresinin yayılmasını engelliyor ve multi vitaminler var sıvı mama vs vs ama akıllı hapı almak biraz zor maddi olarak el altından satan bir eczacı buldum ve ondan aldım çok uygun bir fiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…