Ne yapacağım?

Keşke daha önce haberim olsaydı elimden geleni ardına koymazdim. Ayrıca annene asla katiyen hastalığı ile ilgili hiç bir konu açmayın kolu komşu es çocuklar torunları vs vs onu unutun normal hayata devam edin hep beraber

İlacını aldımmi.yemek yermisin bugün nasılsın ooo biz bunuda atlaticaz gibi şeyler asla demeyin üzülmeyin

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. İnşallah en kısa sürede atlatır anneniz bu durumu.

Bu konuyu okuyana kadar kafama çok basit şeyler takiyordum, dank etti diyebilirim. Tekrar geçmiş olsun.

Aslında ben anlatsam esir kuşum un yaşadıkları roman olur suan bile Ağlıyorum şiir yazardı çok yazardı ve bana bıraktığı ölürsem bu siirlerimi bastı yada bir Menemen ile şarkı sözü yap derdi 1000 sayfalik

Vaktin olduğunda ben yazdım sen sadece oku ağlamak yok ama

Annem canım esir kuşum un resmini gördünmü sakin kafana takma hastaya lütfen yalvariyorum sana onun rahatsızlığını aklına getirecek bir şey söylenmesi n moral çooook önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…