• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.
Bu yazışma mesela gerçeklikten çok uzak. Adamasaplantından burada rezil etmeye çalışıyorsun belli. Bu tip yazışmaları yapmak çok basit. Hiç bir kadın sevgilisinin aldattığını söylediği kadınla böyle rahat yazılmaz. Böyle duygusuz keşke de yazmaz.
Sıktın cidden kimse sana inanmıyor zaten.

Sen saf falan degilsin. Saf olan biziz sana inanıp yorum yapmisiz.Türlü türlü hikayeler yazacagina bir psikiyatriste git.
Ne kadar doğru bir yorum. Gerçekten insan sıkılr dön dolaş aynı hikaye birde baştan anlatıyor,unutmaya fırsat vermedin ki.

İlişkiye girdin mi diye sormadım tabi ki.Kizi koruma amaçlı şeyler yazdım.Evlenmeden bakireliğini verirse adam onu ortada bırakır.

bu ne adamın yeni sevgilisiyle mi hasbihal ediyorsunuz?
grup kurun bari x mağdurları diye ölümüne ağlaşır rahatlarsınız.

Bu yazışma mesela gerçeklikten çok uzak. Adamasaplantından burada rezil etmeye çalışıyorsun belli. Bu tip yazışmaları yapmak çok basit. Hiç bir kadın sevgilisinin aldattığını söylediği kadınla böyle rahat yazılmaz. Böyle duygusuz keşke de yazmaz.
Sıktın cidden kimse sana inanmıyor zaten.
Onlar bana şu an numara yapıyorlar ayrıldık diye.Adam çok zeki olduğundan daha en başta bana ayrıldık dedi.Baktım bunlar instadan birbirlerini takip ediyorlar kız ayrılmadık diye nispet yapmaya başladı.Anladım ki ayrilmadilar.Aldatılsa bile kabul etmiş demek ki.Ben size demiştim bu adamdan vazgeçmek kolay değil diye.Çünkü o bir kadına nasıl yaklaşması gerektiğini iyi biliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20260602_092609_Gallery.webp
    Screenshot_20260602_092609_Gallery.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_20260601_215703_WhatsApp.webp
    Screenshot_20260601_215703_WhatsApp.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 95
Kaç gündür kendimi hamile sanıyordum değilmişim o kadar stresli günler yaşadim ki anlatamam.Sevdigim adamdan çocuk olmasını isterdim ama o bunu kabullenmeyecekti.Kendisine de söyledim kendimi kaç gündür hamile sandım diye o da bana dedi ki sen çok merhametli birisin nasıl aldiracaktin bir daha böyle yapma.O beni sevmiyor ben onu çok seviyorum.Adam narsist kendine bağladı beni.
İnsanlar delice sevip güvendiği kocasından çocuk sahibi olurken bile bin kere düşünüyor; evliliğimizi nasıl etkiler, sorumluluğu doğru alabilecek miyim, düzgün yetiştirebilecek miyim diye. Nasıl bu kadar gelişine yaşayabiliyorsunuz, valla bravo.

Kaç gündür kendimi hamile sanıyordum değilmişim o kadar stresli günler yaşadim ki anlatamam.Sevdigim adamdan çocuk olmasını isterdim ama o bunu kabullenmeyecekti.Kendisine de söyledim kendimi kaç gündür hamile sandım diye o da bana dedi ki sen çok merhametli birisin nasıl aldiracaktin bir daha böyle yapma.O beni sevmiyor ben onu çok seviyorum.Adam narsist kendine bağladı beni.
Mantık hatası. 100 kere düşüp te niye düştüm denmez.

İnsanlar delice sevip güvendiği kocasından çocuk sahibi olurken bile bin kere düşünüyor; evliliğimizi nasıl etkiler, sorumluluğu doğru alabilecek miyim, düzgün yetiştirebilecek miyim diye. Nasıl bu kadar gelişine yaşayabiliyorsunuz, valla bravo.
Gaflete düştüm

Onlar bana şu an numara yapıyorlar ayrıldık diye.Adam çok zeki olduğundan daha en başta bana ayrıldık dedi.Baktım bunlar instadan birbirlerini takip ediyorlar kız ayrılmadık diye nispet yapmaya başladı.Anladım ki ayrilmadilar.Aldatılsa bile kabul etmiş demek ki.Ben size demiştim bu adamdan vazgeçmek kolay değil diye.Çünkü o bir kadına nasıl yaklaşması gerektiğini iyi biliyor.
Bu wp mesajları ne ya 🙄
Bir de aradan çekildim demiş :KK53:
Bi an önce evlenin tavsiyesi peki?
Cringe şelalesi.

Sen kızla sevgilin benim birlikte oluyor falan yazdın o da sana keşke inanmasaydın dedi öyle mi?
Sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Bu attığın gerçeklikten çok uzak.
Kim bilir kafanda ne kurup bunları uydurdun yine.
Cidden hastanede yatmalık düzeydesin şu an.

Gaflete düştüm
Güzel avuntu.
İnsan hata yapabilir ders çıkarır, tövbe eder, daha dikkatli olur ama hatada göre göre ısrar etmek, mağdur ayaklarına yatmak, yine olsa yine yapacak olmak apayrı şeyler.

Adamla alakası yok. Binlerce öğrencisi arasında bir iki akılsız kız böyle saplantı yapar. Senin özgüvensiz ve kafasız olmanla alakalı bir şey. Bu adam olmasa başka bir canım cicim diyen adama böyle yapışır kalırdın.
Sen erkek delisi, saplantılı, değer bilinci olmayan, gurursuz bir insan olduğun için böyle. Bu kafayla bu adam bitse başka birinin iki lafına böyle yapışır kalırsın.
Adam muhteşem değil siz akılsız ve gurursuzsunuz

Bu wp mesajları ne ya 🙄
Bir de aradan çekildim demiş :KK53:
Bi an önce evlenin tavsiyesi peki?
Cringe şelalesi.
Evlensin istiyorum ya madem onu seçti evlenmek için evlensinler.Belki de mutlu olacaklar

Adamla alakası yok. Binlerce öğrencisi arasında bir iki akılsız kız böyle saplantı yapar. Senin özgüvensiz ve kafasız olmanla alakalı bir şey. Bu adam olmasa başka bir canım cicim diyen adama böyle yapışır kalırdın.
Sen erkek delisi, saplantılı, değer bilinci olmayan, gurursuz bir insan olduğun için böyle. Bu kafayla bu adam bitse başka birinin iki lafına böyle yapışır kalırsın.
Başka birine kanmadım hiç böyle olmadım ki ben.Artık değil canım cicim diyen birine bakmak biri bana doğru iltifat bile etse şüpheyle bakıyorum.Artık hayatıma hiçkimseyi almam ben.Ömür boyu yalnız kalacağım.

Çoğu kişi biliyor çok sevdiğim bir adama para kaptırdım.Bircok kişi mahkeme açmamı söyledi.Ama ben bunu başaramiyorum.Ona karşı kötü olmak istemiyorum.Hep güveniyorum ödeyecek diyorum.Kendimi mi kandiriyorum?Çok mu safım? Bir daha yeni birisi olamaz hayatımda.Ben bu adama çok guvenmistim çok bağlanmıştım.Ama o beni hep kullandı.Beni sevmesi için uğraşıp durdum.Beni neden sevmedi?

En azından tüketici hakem heyetine gidin, uzlaştırırlar sizi. Hem belki parayı isteme, senle 2-3 ay takılsın derlerse karlı çıkarsınız. Ön sırada oturup adamı kesen kızlara karşı yapacak bir şey yok. Göze yasak yok bakışanı engelleyemezsiniz.

Bir üye sizin için kendini paraladı, yapmayın etmeyin çöküntü yaşıyor, kadına büyük zarar veriyorsunuz, bu işin sonuçları kötü olacak, konu kapatılsın, daha yorum yapmayın etmeyin ... dedi ama sizin bundan keyif aldığınızı hesaba katmadı.

Uydur uydur ipe diz uygulaması açıldı yine.

Sen kızla sevgilin benim birlikte oluyor falan yazdın o da sana keşke inanmasaydın dedi öyle mi?
Sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Bu attığın gerçeklikten çok uzak.
Kim bilir kafanda ne kurup bunları uydurdun yine.
Cidden hastanede yatmalık düzeydesin şu an.
Hayir yüz yüze görüştüm ilk.İlk gün ayrıldılar.2.gün bariştilar.Bu 10 gün sonraki konuşmalarımız şimdi bunlar bana ayrıldık numarası yapıyor nedenini çözemedim ama.

Başka birine kanmadım hiç böyle olmadım ki ben.Artık değil canım cicim diyen birine bakmak biri bana doğru iltifat bile etse şüpheyle bakıyorum.Artık hayatıma hiçkimseyi almam ben.Ömür boyu yalnız kalacağım.
Umarım öyle olur. Bu sağlıksız kafayla kimsenin başını yakmazsın.
Ahlaki sınırları olmayan, gurursuz insanlar tek başına yaşasınlar.

İnsan korkuyor şöyle şeyleri okuyunca.
Kadınların da bu kadar takıntılı olabildiğini burada gördüm öğrendim 10+ sene içinde.
Birine güleryüzlü davranırken, sıradan iki kelam ederken kafasında neler kurduğunu, ne anlamlar çıkardığını bilmiyorsun, Allah korusun gerçekten.

Gerçeklikten çok uzak yazışmalar. Biri bana sevgilimle ilişkiye girip girmediğimi soracak,hem de bunu soran eski sevgilisi olacak. Ben yaptım, ettim, bağlandım sen etme, ben aranızdan çekiliyorum yazacak. "Sana ne ,benim hayatım seni ilgilendirmez ne cüretle bunları soruyorsun" derim. Üstelik tüm bu olaylar öğretmen ve öğrencileri arasında yaşanıyor. Akıl alır gibi değil zaten.

En azından tüketici hakem heyetine gidin, uzlaştırırlar sizi. Hem belki parayı isteme, senle 2-3 ay takılsın derlerse karlı çıkarsınız. Ön sırada oturup adamı kesen kızlara karşı yapacak bir şey yok. Göze yasak yok bakışanı engelleyemezsiniz.

Bir üye sizin için kendini paraladı, yapmayın etmeyin çöküntü yaşıyor, kadına büyük zarar veriyorsunuz, bu işin sonuçları kötü olacak, konu kapatılsın, daha yorum yapmayın etmeyin ... dedi ama sizin bundan keyif aldığınızı hesaba katmadı.

Uydur uydur ipe diz uygulaması açıldı yine.
Keyif almıyorum uyduruyorum da o üye bana tek inanan kişiydi ve haklıydı.Keşke bunları yaşamasaydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X